• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinalmorjinalin rüya gibi düğünü

waaauuuw sabah sabah ilk ben gördüm galibaaa, çok güzel olmuşsun.. düğününe gelen arkadaşlarının hepsi anlaşmalı olarak mı mor giymişş? ay ama ne güzel olmuşlar öyleee... mutluluklar dilerim.. benimde 26 gün sonra düğünüm vaaaar :52::52:

waaauuuw sabah sabah ilk ben gördüm galibaaa, çok güzel olmuşsun.. düğününe gelen arkadaşlarının hepsi anlaşmalı olarak mı mor giymişş? ay ama ne güzel olmuşlar öyleee... mutluluklar dilerim.. benimde 26 gün sonra düğünüm vaaaar :52::52:

En sevdiğim rengi giydirdim bütün arkadaşlarıma.
3 ay evvelden hepsi mor tuvalet araştırmaya başlamışlardı.
Sağolsunlar kırmadılar beni...
Çok değişik, çok hoş bir enstantane oldu, herkes benim ve morkızların enerjilerini konuştu:)

Hayırlısı olsun inşallah günler o kadar çabuk geçiyorki 20 günlük evliyim hala inanamıyorum:)

Uploaded with ImageShack.us ÇİÇEK ATMA ANI:) MİKROFON ELİMDE ''BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK DİLİMDE:)
KIZLAR ETRAFIMDA DÖNERKEN BENDE ŞARKIYA AVAZ AVAZ EŞLİK EDİP KENDİ ETRAFIMDA GÖZLERİM KAPALI DÖNEREK FIRLATTIM:)

Uploaded with ImageShack.us Yerlere attım kendimi, meğer herkes bu anı bekliyormuş:)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us mekan süslemesini en ince ayrıntısına kadar ellerimle seçtim. Tabiki onlarda mor'du:)

Uploaded with ImageShack.us pasta başka nasıl olabilirdiki:)

Uploaded with ImageShack.us mezdeke oynamadan gelin olamazdım:)

Uploaded with ImageShack.us kuaför...

Rüya gibiydi gerçekten.Rabbim herkese bu günü yaşatsın. Ve en kötü günlerimiz düğün günlerimiz gibi olsun.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Muhteşem olmuşsun canım maşallah:)çok beğendim mutluluklar dilerim.Bu arada evinin resimlerini de sabırsızlıkla bekliyoruz.

Back
X