- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
sevgili dostlar konumun yeri burasi mi bilmiyorum
ben buraya neler yaptığımı neler yapacagimi aktarmak istiyorum
amacim kendime şekil düzene vermek.
işitme kaybım var.ama konuşuyorum evliyim ve bi çocuk annesiyim
30 yaşındayım.
çocuksu yapıya sahibim. içimdeki çocuk ruhumu hiç bi zaman yitirmedim.
evlenince eşim çocuk gibisin. salaksin gibi bilmem ne dedi hiç alinmadim umrumda degildi çocuk ruhumu kaybetmek istemesem de o gülen yüz çoktan gitmiş bile. insan evlenince herşeyi değişiyor.
korkularim var. kendime bişey yapamamak kafamda sürekli acaba'lar belki'ler ama'lar dolu.
çok istesem bunun devamini getiremiyorum. biliyorum sabir istediği emek istediği sanirim ben herşeyi hemen olsun isteyen biriyim.
her konuda bilsem hiç uygulamaya geçemedim geçsem 3 gün sonra pes ediyorum.
yok böle olmayacak kendime şekil düzene sokmalıyım...
bişey yapmak istediğimde bunun gerçekten devamini istiyorum pes etmek istemiyorum.
işitme kaybım olduğuma bakmayin. ben genelde içten canayakın bir kadinim. soğuk konuşanlara hiç kulak asmamaya öğrendim soğuk bakanlara da.. o soğugu sicaga çevirmek için ısıtmak gerekiyor.
bana yardimci olursaniz sevinirim yorumlariniz için teşekkür ederim:)
ben buraya neler yaptığımı neler yapacagimi aktarmak istiyorum
amacim kendime şekil düzene vermek.
işitme kaybım var.ama konuşuyorum evliyim ve bi çocuk annesiyim
30 yaşındayım.
çocuksu yapıya sahibim. içimdeki çocuk ruhumu hiç bi zaman yitirmedim.
evlenince eşim çocuk gibisin. salaksin gibi bilmem ne dedi hiç alinmadim umrumda degildi çocuk ruhumu kaybetmek istemesem de o gülen yüz çoktan gitmiş bile. insan evlenince herşeyi değişiyor.
korkularim var. kendime bişey yapamamak kafamda sürekli acaba'lar belki'ler ama'lar dolu.
çok istesem bunun devamini getiremiyorum. biliyorum sabir istediği emek istediği sanirim ben herşeyi hemen olsun isteyen biriyim.
her konuda bilsem hiç uygulamaya geçemedim geçsem 3 gün sonra pes ediyorum.
yok böle olmayacak kendime şekil düzene sokmalıyım...
bişey yapmak istediğimde bunun gerçekten devamini istiyorum pes etmek istemiyorum.
işitme kaybım olduğuma bakmayin. ben genelde içten canayakın bir kadinim. soğuk konuşanlara hiç kulak asmamaya öğrendim soğuk bakanlara da.. o soğugu sicaga çevirmek için ısıtmak gerekiyor.
bana yardimci olursaniz sevinirim yorumlariniz için teşekkür ederim:)