orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

öylemi dersin...
ay zaten geceleri bebişimi düşünmekten gözüme uyku girmiyor,dün gece mesela hiç uyumadım başım çatlıycak gibi ağrıyo,acaba kaç kilo oldu boyu nekadar,ölcem meraktan..
bana cesaret verdin teşekkür ederim,salı günü için bi randevu alayım,gideyim bakalım dr,soğuk davransa bile en azından boynu kilosunu öğrenirim yavrumun..
teşekkür edrim canm sğolasın..

Kıyamam... Sen bu muallakta kalma konusundan dolayı hiç bir doktora gidemedin mi yoksa onca zaman? Meraktan ölmüşsündür tabiki. Git tabi tatlım yaa. Bak sana garantisini veriyorum soğuk davranmayacak. Durumunu da anlatırsın. İzmir'den geldim, burada doktor konusunda kafam çok karışıktı. Sİzi tavsiye ettiler, o yüzden geldim dersin. Sen samimi davrandıktan sonra hiç merak etme, güleryüzlü konuşkan biri zaten. Valla seni tanımıyorum ama, ben böyle şeylerde yardımcı olmayı sevdiğim için söylüyorum, eğer Asrın Tıp'tan alacaksan randevunu,seninle bile gelebilirim. Hem bu vesileyle tanışırız. Ben bana yakın olduğu için Asrına gidiyorum. Bir de Toygun Bey'i bize tavsiye eden arkadaşlarımız var. Onlar arada Vatan'a arada Asrın'a gidiyorlar. Asrın'ın ultrasonu daha güzel dediler. O yüzden muayenelerde tercih sebebi olabilir senin için. Önümüzdeki cuma da biz bebişimizi tekrar görmeye gideceğiz kısmetse

valla canm sana nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum,toygun beye gittim,durumumu anlattım,ne düzgün bir hastene nede konusunda uzman işini seven bir dr.bulabildim.herkezde surat bir karış sinirli,dr.asistanları desen bi afralar tafralar,Allahım bi doğursamda kurtlusam şu rezillikten...
ama toygun bey gerçekten dediğn kadar varmış,çok anlayışlı ,samimi,bana güven verdi gerçekten,ayın 14'üne randevü aldım gidicem tekrardan,
keşke ilk baştan beri toygun beye gitseydim...

Geç de olsa güvenebileceğin bir doktor bulmana inan çok sevindim. Ben çok çok çok memnun kaldım ondan, Allah razı olsun çok yardımcı oldu. Ben malesef bebeğimi kaybettim, kalbi durduğu için cumartesi günü kürtajla alındı miniğim. Tabiki güvendiğim tek doktora, Toygun Bey'e gittim ameliyat için. Şu an çok büyük bir duygusal travma yaşıyorum, ama bedenen çok iyiyim. Sağolsun düzgün yapıyor işini, güzel ilgileniyor, her şeyi güzel güzel anlatıyor...

Hadi bakalım senin için de hayırlısı. Sağlıkla ve güven içinde al miniğini kucağına inşallah

Son düzenleme:

Allah gelecek bebeklerine uzun ömür versin inşallah..çok üzüldüm..inşallah şuan iyisindir Rabbim bir daha yaşatmasın

Allah gelecek bebeklerine uzun ömür versin inşallah..çok üzüldüm..inşallah şuan iyisindir Rabbim bir daha yaşatmasın

Amin tatlım, inşallah bir daha yaşamam. Duygusal kısmı da atlattığımı düşünüyordum aslında ama hala atlatamamışım. Konusu açılınca yine dağılıyorum. Allahım inşallah tez zamanda tekrar nasip eder ve kucağıma alırım...

Konumuz çok gerilerde kalmış. İhtiyaç duyan arkadaşlarımız olabilir. O yüzden yukarı çekeyim

canım çok sevindim hamileliğine :) İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım .. Asrın Tıp Merkezine gidiyordun sen değil mi yanlış hatırlamıyorsam

Evet tatlım Asrın Tıp'a Toygun Bey'e gidiyorum. Aynı zamanda Vatan'da da çalışıyor. Mucizemi öğreneli 4 gün oldu tatlım. Bu kez Allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

Evet tatlım Asrın Tıp'a Toygun Bey'e gidiyorum. Aynı zamanda Vatan'da da çalışıyor. Mucizemi öğreneli 4 gün oldu tatlım. Bu kez Allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.

hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun :) bizim de az kaldı yolculuğumuzun bitmesine ... darısı başına

hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun :) bizim de az kaldı yolculuğumuzun bitmesine ... darısı başına

Kısmetse çok yakında hayırlısıyla alacaksın miniğini kucağına, darısı benim başıma Sen kime gidiyordun canım?

Merhaba canım doktorum benden sadece 2 li test istemişti .. onu da Reyapta yaptırdım .. 180 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam

Forum nedense alıntı yapıldığında bildirim vermiyor şu sıralar. O yüzden görmemişim cevabını Teşekkür ederim canım. Kısmetse biz de 2 hafta sonra yaptıracağız ikili testimizi ve merak içindeyim

merhaba ben hamile değilim ama kadın hastalıkları için dr arıyorum reyap ta ki drlardan memnun musunuz bir e diğer hastanelere göre daha pahallı diyorlar çok fark var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…