orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

Bu arada sen rutin kontroller için nereye gidiyordun?

özel çerkezköy hastanesine gidiyordum ama ruhum sıkıldı tıkış tıkış odalar eskiden kalma herşey eski bina temizlik sorunlar vs derken iyice soğudum haftaya anadoluya gidicem bakalım ordanda hangi dr olucak bir bulsam ne zor işmiş bu arkadaş

Kesinlikle katılıyorum. Ne kadar zor şey...

Arkadaşlar Reyap'ı çok iyi tanıyorum.Daha önce orda çalışıyordum.Aşırı bulantı ve kusmalarım olduğu için işten ayrılmak zorunda kaldım.Reyapta Levent Duman'a gidiyorum aşırı ilgili çok memnunum benim çok sorunlu geçiyor hamileliğim ilk gebeliğimde bebeğimin kalp atışları durdu,anlıyacağınız üzere çok pipirikliyim.Ama herşeye rağmen Levent Bey beni çok rahatlattı ve tedavileride mükemmel..ÇORLU da maddi anlamda evet en pahalı ama hizmet konusunda da çok iyi.Özel hizmete özel ücret.SGKlılara muayene ücreti 40 TL.Kan tahlilleri biraz pahalı.Ben 2 -3 kez hastanede yatmak zorunnda kaldım geceliği 150 tl.Doğum konusunda bi fikrim yok ama gönlüm rahat.

reyapta 4lü tarama testimi 220 tl ye yaptılar,10 gun sonra sonuçlar için gittiğmde bana hiç sorun olmadığnu herşeyin iyi gittiğni söylkedi dr.ama hiç gerek olduğnu düşünmediğm genel tarama testi yapılacağnı,yok bebeyin
çene kemiklerine falan bakıcaklarmış,tamam herşeyine bakmışsınız artık ve çok şükürki bebeyim çok iyi ne gerek var zırt pırt teste,ve bu test içinde istnbldan dr.geliyomuş fiyatıda 400 tl..... ben önce randevü aldım sonra iptal ettridim,doğum fiyatıda reyapta 1.400 tl..
arkadaşlar reyap ta ne pahalı dogum mu rutın kontroller mı?

Son düzenleme:
Hangi doktora kontrol oluyordunuz ? 2 li tarama testini bile yaptırmak ister misiniz diye soruyorlar çünkü :)

Merhaba kızlar.Ben ilk doğumumu Tekirdağ da yapmıştım.Doktorum Levent Duman dı.Muayenehanesine gitmiş ve devlet hastanesinde yapmıştım doğumumu.O zaman devlette çalışıyordu Levent Bey.Çok memnun kalmıştım ben.İlgili ve güleryüzlü bir dr.Hastalarına fikir olsun istedim :)Sağlıklı bir gebelik dilerim herkese

Şimdilik Toygun Bey'i seçtim. Gayet ilgili bir doktor, beğendim açıkçası. Kısmetse önümüzdeki hafta kontrolüm var ve eşimle gideceğim. Eşimin fikri de önemli. Ayrıntıları doktora gittikçe yazarım.

yaşadığm yerin nekadar berbat bir yer olduğnu hamile kalınca anladım,hem hastenesine hemde dr.larına güvenebileceğim biryer yok,bi vatan hastanesi var birde reyap,vatan eski doğru düzgün dr. yok reyapta dr.var ama çok pahalı,
yolda yürüyorum otobüse biniyorum insanlar hamiledir düşüncesiyle asla yer vermiyor,saygı duymuyor,yolda yürüyorum çarpıp geçiyorlar,ne biçim bir yer burası anlamadım,ben tabi izmirden buraya geldiğm için farkı iyi anlıyorum...

Canım Vatan'da Toygun Bey var, eğer gitmediysen tavsiye ederim. Afedersin insanların ök..lüğü her yerde var ama burda bir başka, doğru söylüyorsun. Burası İzmir'le asla kıyaslanamaz. O yüzden hiç öyle her şeye kafayı takma, alışacaksın muhakkak.

Bir de Vatan Hastanesi'nin Jandarma tarafına taşınacağı söyleniyordu. Yeni binaya geçeceklerini duymuştum yani. Perşembe doktorumla bunu da komuşup öğrenirim bakalım. Bilgilendiririm sizleri de

toygun beyi geçenlerde bende düşündüm,tlf.ettim vatana,normal doğum 800 dediler sezeryan 1500 ile 1800 arasıymış,yuhh dedim bu neyaa.... reyap gibi yeni hastane tam teşekküllü herşey, sezeryana 1400 istiyo o eski külüstür vatana bakarmısın bi....iyice bıkkınlık geldi artık herşeyden..

O konuda bir yanlışlık var sanki canım yaa. Çünkü önümüzdeki ay bir arkadaşımız orada doğum yapacak, 'Bizde sezeryan da normal doğum da sabit, 800 TL ikisi de' demişler. Dur ben perşembe kontrole gittiğimde bizzat doktoruma sorup seni de bilgilendireyim

allah allah, bana niye öyle söyledilerki acaba,
tamam teşekkürederim,haber verirsen mumnun olurum..

allah allah, bana niye öyle söyledilerki acaba,
tamam teşekkürederim,haber verirsen mumnun olurum..

Artık işgüzarın biri mi denk geldi, bizimkilere mi yanlış bilgi verildi... Nolduysa... O fiyata niye Vatanda doğum yapalım, doğruya doğru.
Tabiki haber veririm, zaten şu kontrol günüm de gelemedi gitti...

Artık işgüzarın biri mi denk geldi, bizimkilere mi yanlış bilgi verildi... Nolduysa... O fiyata niye Vatanda doğum yapalım, doğruya doğru.
Tabiki haber veririm, zaten şu kontrol günüm de gelemedi gitti...

ben de toygun beye gidiyorum ama asrın tıpta saatleri uyuyor doğum da vatanda olacak büyük ihtimal biz fiyat almadık henüz
arkadaşımın kızkardeşi geçen pazartesi vatanda doğum yaptı 1800 demişler tanıdık diye 800e indirmişler tanıdık diye böyle bir indirim olabilir mi dalga mı geçiyorlar ne koparırsak kardır olayındalar mı anlamadım sizbir fiyat alabildiniz mi

Arkadaşlar kontrolümüzü olduk bugün. Çok şükür miniğimizi de gördük, kalp atışlarını da duyduk... Toygun Bey'den çok çok memnun kaldım. Doktor konusunda kafamdaki karmaşa kesinlikle bitti. Eşim de çok beğendi. Şimdiiii, gelelim doğum fiyatlarına... Doğum daha önce de dediğim gibi, normalde de sezaryende de aynı; 815 TL. Bağlı olduğu sağlık kurumu olmayana (Emekli sandığı, SSK gibi...) ve bir de 'Ben korkuyorum, sezaryen olmak istiyorum' diyenlere fiyat 1800 TL imiş. Bunun dışında sabit ücret 815 TL. Bizzat doktora sordum. Hastanenin pis görünmesi konusuna gelince, hastane eski olduğundan o görünümü veriyor ama her şey mevcut ve her şey gayette sağlıklı dedi. Ki burada bir ismim var ve pis olsa bu riski kendim adına da almam dedi. Her şeyi açık açık rahatlıkla konuştuk ve çok güven verdi... Bilginize...

toygun beye gitsemde herhalde artık beni kabul etmez,doğumuma az kaldı cunku...

toygun beye gitsemde herhalde artık beni kabul etmez,doğumuma az kaldı cunku...

Canım merak etme sorun olmaz. Öyle biri değil Toygun Bey. Bir git, anlayacaksın zaten. Doğumuna az kaldı diye istediğin doktora niye gidemeyesinki? Sonuçta onların işi bu. Doğum anı için istediğini tercih edersin. Bu sana kalmış bir şey

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…