Bu arada sen rutin kontroller için nereye gidiyordun?
özel çerkezköy hastanesine gidiyordum ama ruhum sıkıldı tıkış tıkış odalar eskiden kalma herşey eski bina temizlik sorunlar vs derken iyice soğudum haftaya anadoluya gidicem bakalım ordanda hangi dr olucak bir bulsam ne zor işmiş bu arkadaş
arkadaşlar reyap ta ne pahalı dogum mu rutın kontroller mı?
Hangi doktora kontrol oluyordunuz ? 2 li tarama testini bile yaptırmak ister misiniz diye soruyorlar çünkü :)reyapta 4lü tarama testimi 220 tl ye yaptılar,10 gun sonra sonuçlar için gittiğmde bana hiç sorun olmadığnu herşeyin iyi gittiğni söylkedi dr.ama hiç gerek olduğnu düşünmediğm genel tarama testi yapılacağnı,yok bebeyin
çene kemiklerine falan bakıcaklarmış,tamam herşeyine bakmışsınız artık ve çok şükürki bebeyim çok iyi ne gerek var zırt pırt teste,ve bu test içinde istnbldan dr.geliyomuş fiyatıda 400 tl..... ben önce randevü aldım sonra iptal ettridim,doğum fiyatıda reyapta 1.400 tl..
Hangi doktora kontrol oluyordunuz ? 2 li tarama testini bile yaptırmak ister misiniz diye soruyorlar çünkü :)
yaşadığm yerin nekadar berbat bir yer olduğnu hamile kalınca anladım,hem hastenesine hemde dr.larına güvenebileceğim biryer yok,bi vatan hastanesi var birde reyap,vatan eski doğru düzgün dr. yok reyapta dr.var ama çok pahalı,
yolda yürüyorum otobüse biniyorum insanlar hamiledir düşüncesiyle asla yer vermiyor,saygı duymuyor,yolda yürüyorum çarpıp geçiyorlar,ne biçim bir yer burası anlamadım,ben tabi izmirden buraya geldiğm için farkı iyi anlıyorum...
Canım Vatan'da Toygun Bey var, eğer gitmediysen tavsiye ederim. Afedersin insanların ök..lüğü her yerde var ama burda bir başka, doğru söylüyorsun. Burası İzmir'le asla kıyaslanamaz. O yüzden hiç öyle her şeye kafayı takma, alışacaksın muhakkak.
Canım Vatan'da Toygun Bey var, eğer gitmediysen tavsiye ederim. Afedersin insanların ök..lüğü her yerde var ama burda bir başka, doğru söylüyorsun. Burası İzmir'le asla kıyaslanamaz. O yüzden hiç öyle her şeye kafayı takma, alışacaksın muhakkak.
toygun beyi geçenlerde bende düşündüm,tlf.ettim vatana,normal doğum 800 dediler sezeryan 1500 ile 1800 arasıymış,yuhh dedim bu neyaa.... reyap gibi yeni hastane tam teşekküllü herşey, sezeryana 1400 istiyo o eski külüstür vatana bakarmısın bi....iyice bıkkınlık geldi artık herşeyden..
O konuda bir yanlışlık var sanki canım yaa. Çünkü önümüzdeki ay bir arkadaşımız orada doğum yapacak, 'Bizde sezeryan da normal doğum da sabit, 800 TL ikisi de' demişler. Dur ben perşembe kontrole gittiğimde bizzat doktoruma sorup seni de bilgilendireyim
allah allah, bana niye öyle söyledilerki acaba,
tamam teşekkürederim,haber verirsen mumnun olurum..
Artık işgüzarın biri mi denk geldi, bizimkilere mi yanlış bilgi verildi... Nolduysa... O fiyata niye Vatanda doğum yapalım, doğruya doğru.
Tabiki haber veririm, zaten şu kontrol günüm de gelemedi gitti...
Arkadaşlar kontrolümüzü olduk bugün. Çok şükür miniğimizi de gördük, kalp atışlarını da duyduk... Toygun Bey'den çok çok memnun kaldım. Doktor konusunda kafamdaki karmaşa kesinlikle bitti. Eşim de çok beğendi. Şimdiiii, gelelim doğum fiyatlarına... Doğum daha önce de dediğim gibi, normalde de sezaryende de aynı; 815 TL. Bağlı olduğu sağlık kurumu olmayana (Emekli sandığı, SSK gibi...) ve bir de 'Ben korkuyorum, sezaryen olmak istiyorum' diyenlere fiyat 1800 TL imiş. Bunun dışında sabit ücret 815 TL. Bizzat doktora sordum. Hastanenin pis görünmesi konusuna gelince, hastane eski olduğundan o görünümü veriyor ama her şey mevcut ve her şey gayette sağlıklı dedi. Ki burada bir ismim var ve pis olsa bu riski kendim adına da almam dedi. Her şeyi açık açık rahatlıkla konuştuk ve çok güven verdi... Bilginize...
toygun beye gitsemde herhalde artık beni kabul etmez,doğumuma az kaldı cunku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?