orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

reyapta bahar hanm diye yazmıştım buraya.. bu arada 4lü tarama testinden sonra bendende bir test istedi,istnbuldan bi dr.geliyomuş o yapıyomuş testi fiyatı 250 tl..testin adıda detaylı tarama testi,bana çok gereksiz geldi,durup durup gereksiz testler istiyolar sırf para için sömürülüyoruz..

çok tşk ederim ya ben kararsız kaldım kafam allak bullak kime gidicem ne yapıcam sinir oldum iyice

valla aynen bende öyleydim ve hala öyleyim,doktorlarda kafayı yemiş ayol,aklı başında işini severek yapan dr.bulmak çok zor,şans işi oldu...ben aslında bahar hanmda doğum yapmak isterima ama para için sezeryan yapıyolar,sezeryanda bi kadının karnında makas unutmuşlar.???? bu nasıl iş anlamadım vallahi...
çok tşk ederim ya ben kararsız kaldım kafam allak bullak kime gidicem ne yapıcam sinir oldum iyice

arkadaşlar bir arkadaşla tanıştım özlem hanım da doğum yapmış ve normal doğum ben haftaya bır kere gıdecegım özlem hanıma çunkun saraydayım çerkezkoy duşunmuyorum secenklerden birincisi reyap tı sınırları zorluyorum(

Bu nedir yahu ilkinde sezeryan oldum mecburi reyap benden 1400 tl istiyor telde sordum arkadaş ben 6 ay önce 750 verdim diyor adama göremi muamalemi yapıyor çözemedim optimed güven ve özel çerkezköy 550/600 isterken reyabın bu fiyatı acayip şaşırttı beni kime sorsam 800 civarı çıktım diyor ben neden 1400 öderim onu bilmiyorum 1 gecelik eşim ve kızım yanımda kalıcak diye suit oda dedik+350 dedi şuan iyice kafam bulandı bu kadar fiyat farklı silivri anadolu hastanesdi bile 600 diyor sezeryana fiyat konusunda bilgilsi olan varmı?

reyap banada 1400 dedi iki gece yatış için.demekki en pahalı hastane reyap. benm doğumuma 3 ay kaldı daha nerde doğum yapıcağım belli deil...

reyap banada 1400 dedi iki gece yatış için.demekki en pahalı hastane reyap. benm doğumuma 3 ay kaldı daha nerde doğum yapıcağım belli deil...

Sanırım öyle silivride çoğ hastaneye sordum 500/600/700 aklım bulandı ve kararsız kaldım silivir anadolu hastanesinin çköyden ücretsiz servisi varmış iyi bir dr bulursam oaraya başlıycam sanırım yahu ne zormuş bu işler özel çköy hastanesi yeni yerine taşıncakmı ne zaman bilmiyorum oradad dr memnun değilim tam bir kaos allah yardım etsin

amin canm,silivri anadolu hastanesi ile görüştünmü peki.?? bana iyi fikir vermiş oldun bu arada teşekkür ederim,arıycam silivri anadolu hastanesini,konuşucam yoksa bu iş boyle olmıycak.
anladımki artık çorluda doğum yapamıycam..

Canım ben Levent Dumana transfer oldum Petek hn.dan . Çok memnunum kendisinden herşeyi detaylıca anlatıyor . Bebeğimi de uzun uzun izlettiriyor . çok keyifli . Aklıma takılan herşeyi sordu anlattı : Ben de normal doğum taraftarıyım . doktora da açıkça sordum siz ne şekilde öneriyorsunuz diye . Bana verdiği direk cevap bir aksilik olmazsa neden ameliyat olasınız ben normal öneriyorum dedi . Kısacası ben şimdilik çok memnunum . yine de tercih sizin ama deneyin derim

bu arada Cumartesi günleri gidip rahat rahat muayenemi oluyorum . işyerimden izin almak zorunda da kalmıyorum .. ayrıca sadece ikili test sonucunu gösterdiğimde bile sırf bebeğimi merak ediyorum dedim diye yine ultrasonda gösterdi bana kuzucuğumu :)

dr problemini aştım ama bana o verilen fiyat kafamı bulandırdı açıkçası mecburi sezryan için o rakam bana uçuk geldi o yüzden hazır burdan her gün ücretsiz servisi varken anadoluyu gidip bir denicem tüm herşey içinde en fazla 750 civarı bir rakama çıkarsınız diyorlar odalarını inceledim en azından büyük bir koltuk var eşimi geçtim uyumasın ama 4 yaşındaki kızım için yatıcak bir yer mecburi beni bakıcak kims eolmadığı için hem eşim hem kızım benle kalıcaklar inş bir sorun yaşamam danışma hattını aradığımda duurmu anlattım normalde çocuk kabul edilmiyor ama hem yaşı ve durum itibariyels orun yok dendi ben nereye sorsam akıl vermeyi uygun buldular bana komşu vs biri baksın türünde.;Baktım olmadı ordada levent beyi deniycem ama ücret konusundaki kafamın kaşrılıklığını çözmeleri lazım

Kurbi mesaj sayım 100 olana kadar özel mesaj gönderemiyormuşum . herhangi bir takıntısı olmadı şu ana kadar doktorumun beni uyardığı . ben çok rahat ediyorum . aklında kalmasın bence dene derim ama tabii ki fiyat da etkileyecekse tercih sizin ..

Arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Çorlu Optimed' e gidiyordum ara ara. Gökhan Bey de iyi biri aslında, memnunum. Ama ciddi ciddi hamile kaldığımı öğrenince iyice sıkıntı yaptık hangi doktora gitsek diye. Vatan Toygun Bey için de çok iyi deniliyor... Reyapta Levent Bey var, süper bir doktor ama Reyap çok pahalı olduğu için orayı düşünmüyorum. Var mı tavsiyesi olan?

vatandan uzak dur hijyen açısından en azından gözlemlerim bu konuda çköy optimed iyi temiz ama dr bulamadım ben fazla pimpirikliyim snaırım çorluda reyap evet güzel diyorlarda malum maddi açıdan karşılayamıyorum rakamı dr arıyorum tarıyorum çıldırcam bende

fiyat ve temizlik açısından bir kez silivri anadolu hastanesini denemek istiyorum burdan servisi var git gel muayne 20 tl doğum sezeryan 650 demiştiler gidip görmek istiyorum koca çköyde bir dr bulamadım gitti

fiyat ve temizlik açısından bir kez silivri anadolu hastanesini denemek istiyorum burdan servisi var git gel muayne 20 tl doğum sezeryan 650 demiştiler gidip görmek istiyorum koca çköyde bir dr bulamadım gitti

Çok uygunmuş Anadolu Hastanesi. Temizse ve doktor da iyiyse mantıklı aslında. Vatanın temiz olmadığı konusunda hemfikiriz sanırım. Ama ben haftaya pazartesi bir gidip hem doktoru göreyim diyorum hem de araştırırım bakalım. Sen de eğer Anadolu Hastanesine gidersen görüşlerini yazar mısın?

Ben Optimed'in de Çorlu'daki tıp merkezine gidiyordum hamilelik öncesi. Temiz, ferah bir yer. Doktor Gökhan Bey çok ilgili. Eğer sezeryan olacaksa doğum, Ç.Köye götürüp orada yapıyorlar. Hatta bir arkadaşım orada yaptı doğumunu ve çok memnun kaldı. Ama eşim tıp merkezinin yeterince teşekküllü olmayacağını söylüyor... Şansımıza şu 4D Onur Hastanesi de hala açılamadıki, bir de orayı denerdik...

vatan beni sıktığı için asrın tıpa gidiyorum vatandaki toygun bey orada da bakıyor çünkü..doktor olarak kesinlikle tavsiye ederim kendisini

Az önce öğrendim ben de, Toygun Bey'in Asrında da baktığını. Ama doğumu muhtemelen Vatan'da yaptırıyordur. Ya da faklı bir yer öneriyor mu?

Kurbicim özel mesaj atmak için 100 mesajda olmam lazımmış en az Ama halledip cevap yazıcam kısmetse :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…