merhabalr 13 haftalık hamileyim çköy hastanesi salih beye gidiyorum ama çok yoğun ve sanırım biraz kg takıntılı biri ve gereksiz tahlilleri fazlaca istemeye başladı çorluda reyapta önerebiliceğiniz bir dr varmı?
reyapta bahar hanm diye yazmıştım buraya.. bu arada 4lü tarama testinden sonra bendende bir test istedi,istnbuldan bi dr.geliyomuş o yapıyomuş testi fiyatı 250 tl..testin adıda detaylı tarama testi,bana çok gereksiz geldi,durup durup gereksiz testler istiyolar sırf para için sömürülüyoruz..
çok tşk ederim ya ben kararsız kaldım kafam allak bullak kime gidicem ne yapıcam sinir oldum iyice
reyap banada 1400 dedi iki gece yatış için.demekki en pahalı hastane reyap. benm doğumuma 3 ay kaldı daha nerde doğum yapıcağım belli deil...
Sanırım öyle silivride çoğ hastaneye sordum 500/600/700 aklım bulandı ve kararsız kaldım silivir anadolu hastanesinin çköyden ücretsiz servisi varmış iyi bir dr bulursam oaraya başlıycam sanırım yahu ne zormuş bu işler özel çköy hastanesi yeni yerine taşıncakmı ne zaman bilmiyorum oradad dr memnun değilim tam bir kaos allah yardım etsin
merhaba petek hanımla ilgili aynı endişeleri ben de paylaşıyorum ikili tarama için gittiğimde kendisiyle konuştum cep telefonunu vermiyor. hastahane aracılığı ile bana ulaşacaksınız dedı hafta sonu da çorlu da olmuyormuş onun için hafta sonuna denk gelirse doğum başka arkadaşlar yardımcı olacak dedibende dr değiştirme kararı aldım 1 ay sonra 4 lü taramaya gidceğim büyük ihtimalle özlem hanıma gideceğim fakat herkes reyap ta normal doğum yaptırmıolar dedı bır bılgınız var mı
Canım ben Levent Dumana transfer oldum Petek hn.dan . Çok memnunum kendisinden herşeyi detaylıca anlatıyor . Bebeğimi de uzun uzun izlettiriyor . çok keyifli . Aklıma takılan herşeyi sordu anlattı : Ben de normal doğum taraftarıyım . doktora da açıkça sordum siz ne şekilde öneriyorsunuz diye . Bana verdiği direk cevap bir aksilik olmazsa neden ameliyat olasınız ben normal öneriyorum dedi . Kısacası ben şimdilik çok memnunum . yine de tercih sizin ama deneyin derim
Kurbi mesaj sayım 100 olana kadar özel mesaj gönderemiyormuşum . herhangi bir takıntısı olmadı şu ana kadar doktorumun beni uyardığı . ben çok rahat ediyorum . aklında kalmasın bence dene derim ama tabii ki fiyat da etkileyecekse tercih sizin ..dr problemini aştım ama bana o verilen fiyat kafamı bulandırdı açıkçası mecburi sezryan için o rakam bana uçuk geldi o yüzden hazır burdan her gün ücretsiz servisi varken anadoluyu gidip bir denicem tüm herşey içinde en fazla 750 civarı bir rakama çıkarsınız diyorlar odalarını inceledim en azından büyük bir koltuk var eşimi geçtim uyumasın ama 4 yaşındaki kızım için yatıcak bir yer mecburi beni bakıcak kims eolmadığı için hem eşim hem kızım benle kalıcaklar inş bir sorun yaşamam danışma hattını aradığımda duurmu anlattım normalde çocuk kabul edilmiyor ama hem yaşı ve durum itibariyels orun yok dendi ben nereye sorsam akıl vermeyi uygun buldular bana komşu vs biri baksın türünde.;Baktım olmadı ordada levent beyi deniycem ama ücret konusundaki kafamın kaşrılıklığını çözmeleri lazım
Arkadaşlar ben de bugün öğrendim hamile olduğumu. Çorlu Optimed' e gidiyordum ara ara. Gökhan Bey de iyi biri aslında, memnunum. Ama ciddi ciddi hamile kaldığımı öğrenince iyice sıkıntı yaptık hangi doktora gitsek diye. Vatan Toygun Bey için de çok iyi deniliyor... Reyapta Levent Bey var, süper bir doktor ama Reyap çok pahalı olduğu için orayı düşünmüyorum. Var mı tavsiyesi olan?
fiyat ve temizlik açısından bir kez silivri anadolu hastanesini denemek istiyorum burdan servisi var git gel muayne 20 tl doğum sezeryan 650 demiştiler gidip görmek istiyorum koca çköyde bir dr bulamadım gitti
Bu arada sen rutin kontroller için nereye gidiyordun?
vatan beni sıktığı için asrın tıpa gidiyorum vatandaki toygun bey orada da bakıyor çünkü..doktor olarak kesinlikle tavsiye ederim kendisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?