orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

kızlar bende vatanı düşünmeye başladım eski doktorumu bırakıcam memnun değilim bi soru sorunca tersliyor hemen normal istiyorum hangi doktoru önerirsiniz ve vatanda doğum ne kadar olur emekli sandığım var

sen hangi doktora gidiyodun?
doktorların hastalarını terslememeleri gerek
sonuçta sağlığımız için soru soruyoruz neden tersliyo ki.
Ben Orhan Ataşer'e gidiyorum.
Ama özel muayenehanesine.Hastanede bakmıyo.
Sadece doğumlarını Vatanda yaptırıyo.
Sanırım 500 milyon alıyomuş Orhan Bey sezeryan için.
Tabi ayrıca Vatan hastaneside alır oda parası falan ama ne kadar alır bilmiyorum.

ben başka yerde gidiyordum çorluda değil orhan beyi düşünüyorum umarım hayırlısı olur bi arkadaşım nilüfer hanıma gidiyor çok memnun olduğunu söylüyor

kızlar orhan ateşere gidiyordum şu zamana kadar..mükemmel bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum..artık tayin durumumdan dolayı il değiştirdim ve inanın doktorumla vedalaşırken ağlıyordum o kadar iyi ve anlayışlı bir insan..muayene ücreti 100 tl ama hiçte pahalı değil çünkü şu an denizlideyim aynı kalitede bir doktora gitmek istedim 200 tl istedi..o yüzden orhan beye kesinlikle düşünmeden gidin derim..

Arkadaşım keşke 2 ay daha Çorlu'da olsaydın da doğumunu da Orhan Bey yaptırsaydı.
Öyle bi imkanın yok mu?
Doğum için Çorlu'ya gelemez misin?
Yine de hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.

öncelikle orhan bey çorluda adı kötü anılmayan tek doktor..ben tedavi oluyorum fiyatı 100 tl.testler için istanbul laboratuvarını öneriyo fakat ben şifa labo.nda yaptırdım fiyatları çok uygun..orhan bey için şunu söleyebilirim boşa insana gaz veren doktorlardann değil oyalamıyo sonuca gidio...inşallah size yardımcı olmuşumdur..

ben vatan hastanesinde sedat by.e gitmiştim ve nisanda doğum yaptım.
doğum korkum vardı ama sağolsun iyi bir doğum ve sonrası yaşadım.
2.gün evime çıktım.
iyiki ona gitmişim ve iyiki spinal anesteziyle doğum yapmışım diyorum. (tabiki her bünye farklı)
vatanda ebe-hemşire bir arkadaşım vardı şimdi evlendiği için çıktı.
o orhan by.i tavsiye ediyordu.

Bebeğin hayırlı olsun.
Spinal anestezili doğumun nasıl olduğunu biraz anlatır mısın?
Bende Eylül ayında doğurcam.
Spinal anestezi ile genel anestezi arasında ne gibi farklar var?

Son düzenleme:
dr.um doğum tarihinde kongre nedeniyle ankaraya gidecekti.
9 ay aynı dr.a gidip doğumuma başka dr.un girmesini istemedim.
mecbur sezeryan........
bahsettiğim ebe arkadaşım spinal diye ısrar etti ve doğumuma da gireceği için spinal oldum.
belden iğne vurdular ve belimden aşağısı uyuştu ve hissedemedim.
yattığımda önümde bez gibi bişey vardı görmedim ne yaptıklarını ama oğlumun sesi geldi ya ıngaaaa
aman allahım dedim bu benim miii
canım arkadaşım sözümü dinleyip temizleyip bana gösterdi(kanlı görmek istememiştim)
minnacıktı,gözleri kapalıydı.onu odamıza götürdüler.hafif mide bulantım vardı.
dr.um benimle uğraşırken başımda anestezici şişman bir adam espiri yapıp duruyor.
belkide onun espirilerinden midem bulandı.
bayıltayım mı dedi hayır dedim.
kolumda otomatik tansiyon ölçer şişip şişip duruyor.
işleri bitti benimle ama ben çok heyecanlıyım egeyi odama gidip görmek için.
eşim canım kapıda ağlamış beni bekliyordu...normalde üst kata çıkmak yasakk.
yatağıma yatırdıklarında biraz ağrı oldu ama sedat by.sağolsun sürekli gelip kontrol etti,ağrı kesici iğneler sayesinde ağrımı hissetmedim desem doğru olur.
ertesi sabah çıktık hastaneden.
korkulcak hiçbirşey yok canım inan bana.
heyecan yapıyor insan ama şimdi düşünüyorum da boşuna üzmüşüm kendimi.

Bende doğumumu Vatan Hastanesi'nde yapıcam
Ama doğum fiyatı hakkında bilgim yok
Sen kaç haftalıksın moonlight?
Hangi doktora gidiyosun?

selam bende çorludayım.34+1 haftalık gebeyim.orhan beye gidiyorum.aksilik olmazsa norma doğum taraftarıyım.rabbim hepimizi kurtarsın:1rolleyes:

Son düzenleme:
merhanba arkadaşlar bu mesajı gönül rahatlığı içinde ORHAN ATEŞER e gidebilirsiniz demek için yazıyorum.
benim 2 çocuğum var hamileliğimin başından itibaren ikisindede orhan bey e gittim.
emin olun kendisi en güvenilir doktordur.muayane ücreti ne kadar olursa olsun önemli olan sağlığımızdırBenim ilk hamileliğimde çocuğumda eş yaşlanması vardı orhan beyin sayesinde sorunsuz bir şekilde doğum yaptım oğlumda şimdi gayet sağlıklı ne olursa olsun orhan bey doktorların en iyisi burdan kendisine tşk ediyorum.sizede gözüm kapalı tavsiye ediyorum arkadaşlar...a.s

Merhaba arkadaşlar Forumun yazı süreleri genelde bayaa eski ama yinede şansımı denemek istedim.
ıstanbul'da yaşıyordum ama evlenince eşimin işi nedeniyle Çorlu'ya yerleştik.1,5 yıllık evliyim ve Çorlu'dayım. ıstanbul'a gidiyorum jinekolog için.Artık Çorlu'da bir dr.bulmak istiyorum. Çünkü bebek için tedavi sürecine başlamak istiyorum, çalışıyorum ve sürekli ıstanbul'a git gel zor olur.Şifa hastanesi doktorlarını araştırdım ama hiçbir yorum bulamadım.Burda çevrem de yok. Orhan Ateşer'i yazmışsınız ama yorumlar baya eski.Artık Vatan hastanesi de yok sanırım.Orhan bey nerde doğum yaptırıyor?Ücreti nedir?Yada önerebileceğiniz başka dr.lar var mıdır? Nolur yardımcı olun

slm elfella
bende bugün siteye üye oldum.19 haftalık hamileyim.çorluda oturuyorum ve doktorum yekta önder.ben çok memnunum..herşeyi konuşabiliyorsun bi kere bu çok önemli. fakat tek eksi yönü var oda cihazları eski model :çok üzgünüm: ama iyi bir doktor.tavsiye ederim yani.vatan hastanesi karşısında muayanesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…