Merhabaa ben de bu siteden çorluda oturan bi arkadaşla tanıştım. Orhan Ateşer i tavsiye etti. Bugün orhan beye gidicem. Bi deneyelim bakalım problem olursa Yekta bey de aklımda olur. Çok sağol siteye hoşgeldin. Sen de çocuk istediğin için mi gisdiyosun ya da hamile misin?slm elfella
bende bugün siteye üye oldum.19 haftalık hamileyim.çorluda oturuyorum ve doktorum yekta önder.ben çok memnunum..herşeyi konuşabiliyorsun bi kere bu çok önemli. fakat tek eksi yönü var oda cihazları eski model :çok üzgünüm: ama iyi bir doktor.tavsiye ederim yani.vatan hastanesi karşısında muayanesi var.
Yok canım ben hamile değilim henüz. Hamile kalabilmek için tedavi olucam.İstanbuldan Çorluya gelin geldim. 1,5yıllık evliyim.19 haftalık hamileyim ben.kızım olacak Allah'ın izniyle..orhan beyde iyidir diyorlar. umarım memnun kalırsın.doktor çok önemli..kaç haftalıksın peki?
Çok sağol bizde yeni başladık denemeye 2 aydır korunmayı bıraktık. Herşeyin hayırlısı bakalım.mm anladım...umarım en kısa zamanda kalırsın.bende 3,5 yıllık evliyim.korunmayı bıraktıktan yaklaşık 1 yıl sonra hamile kalabildim ..bu konuda herkes bir olmuyo malesef..umarım doktordan mutlu ve umutlu haberlerle dönersin ..herşey gönlüne göre olsun
selam arkadaşlar,
bende denizli den eşimin işi nedeniyle 3 ay önce buraya taşındık. benim 2,5 yaşında bir kızım var. çocuk doktoru olarak kime gideceğimi bilemedim. kızımın 3 haftadır hasta. 3 haftadır şifa hastanesinde emel hanıma gidiyoruz habire antibiyotik verio çocukta tık yok daha da ilerliyor sanki. kısacası sizler buralı olarak methini duyduğunuz bir çocuk doktoru ismi verebilir misiniz lütfen? bu durum beni çok rahatsız ediyor. bir yandan doktoru mu suçlayayım diğer yandan kızımın hasta olup iyileşmemesine mi üzüleyim çaresiz kaldım ve yardımlarınıza ihtiyacım var açıkcası. şimdiden çok teşekkür ederim.
selam arkadaşlar,
bende denizli den eşimin işi nedeniyle 3 ay önce buraya taşındık. benim 2,5 yaşında bir kızım var. çocuk doktoru olarak kime gideceğimi bilemedim. kızımın 3 haftadır hasta. 3 haftadır şifa hastanesinde emel hanıma gidiyoruz habire antibiyotik verio çocukta tık yok daha da ilerliyor sanki. kısacası sizler buralı olarak methini duyduğunuz bir çocuk doktoru ismi verebilir misiniz lütfen? bu durum beni çok rahatsız ediyor. bir yandan doktoru mu suçlayayım diğer yandan kızımın hasta olup iyileşmemesine mi üzüleyim çaresiz kaldım ve yardımlarınıza ihtiyacım var açıkcası. şimdiden çok teşekkür ederim.
13 gün önce doğum yaptım doktorum orhan beydi adetim düzensizdi sayesinde hamile kaldım çok ilgili ve bilgili bir doktor sorduğun her soruyu cevaplıyor aklında soru işareti kalmıyo doğumum vatan hastanesinde oldu bir gece kaldım hergün sabah akşam kontrole geliyor normal doğum diye direttim ama günüm geçtiği için sezeryan yapmak durumunda kaldım yalnız hastası çok olduğu için randevularda biraz bekliyorsunuz.
merhaba arkadaşlar bn sarayda oturuyorum tekirdağda daha yeniyim ve sizin yorumlarınızı okuduktan sonra orhan beye gitmeye karar verdim, muayene ücreti ve doğum fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz birde hastane ne kadar alıyo
merhaba arkadaşlar bn sarayda oturuyorum tekirdağda daha yeniyim ve sizin yorumlarınızı okuduktan sonra orhan beye gitmeye karar verdim, muayene ücreti ve doğum fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz birde hastane ne kadar alıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?