orlu'da doum yapacak olan kimse var m?

Merhabaa ben de bu siteden çorluda oturan bi arkadaşla tanıştım. Orhan Ateşer i tavsiye etti. Bugün orhan beye gidicem. Bi deneyelim bakalım problem olursa Yekta bey de aklımda olur. Çok sağol siteye hoşgeldin. Sen de çocuk istediğin için mi gisdiyosun ya da hamile misin?

19 haftalık hamileyim ben.kızım olacak Allah'ın izniyle..orhan beyde iyidir diyorlar. umarım memnun kalırsın.doktor çok önemli..kaç haftalıksın peki?

19 haftalık hamileyim ben.kızım olacak Allah'ın izniyle..orhan beyde iyidir diyorlar. umarım memnun kalırsın.doktor çok önemli..kaç haftalıksın peki?
Yok canım ben hamile değilim henüz. Hamile kalabilmek için tedavi olucam.İstanbuldan Çorluya gelin geldim. 1,5yıllık evliyim.

mm anladım...umarım en kısa zamanda kalırsın.bende 3,5 yıllık evliyim.korunmayı bıraktıktan yaklaşık 1 yıl sonra hamile kalabildim ..bu konuda herkes bir olmuyo malesef..umarım doktordan mutlu ve umutlu haberlerle dönersin ..herşey gönlüne göre olsun

Çok sağol bizde yeni başladık denemeye 2 aydır korunmayı bıraktık. Herşeyin hayırlısı bakalım.

selam arkadaşlar,
bende denizli den eşimin işi nedeniyle 3 ay önce buraya taşındık. benim 2,5 yaşında bir kızım var. çocuk doktoru olarak kime gideceğimi bilemedim. kızımın 3 haftadır hasta. 3 haftadır şifa hastanesinde emel hanıma gidiyoruz habire antibiyotik verio çocukta tık yok daha da ilerliyor sanki. kısacası sizler buralı olarak methini duyduğunuz bir çocuk doktoru ismi verebilir misiniz lütfen? bu durum beni çok rahatsız ediyor. bir yandan doktoru mu suçlayayım diğer yandan kızımın hasta olup iyileşmemesine mi üzüleyim çaresiz kaldım ve yardımlarınıza ihtiyacım var açıkcası. şimdiden çok teşekkür ederim.

Şifa hastanesi Serdar Yılmaz'a gidiyoruz biz.
Biz memnunuz, ona götür istersen

serdar yılmaz süper bir doktordur tavsiye ederim pişman olmazsınız

evet serdar bey'den çok memnun kaldık çok teşekkür ederim ilginiz için. bugün acil götürmek istedim mehmet acar diye bir doktor varmış ona götüreceğiz. Serdar Bey çok doluymuş (( mehmet acar nasıldır iyi midir?

13 gün önce doğum yaptım doktorum orhan beydi adetim düzensizdi sayesinde hamile kaldım çok ilgili ve bilgili bir doktor sorduğun her soruyu cevaplıyor aklında soru işareti kalmıyo doğumum vatan hastanesinde oldu bir gece kaldım hergün sabah akşam kontrole geliyor normal doğum diye direttim ama günüm geçtiği için sezeryan yapmak durumunda kaldım yalnız hastası çok olduğu için randevularda biraz bekliyorsunuz.

Geçmiş olsun bende orhan beye gidiyorum aylardır çok memnunum, doğumumu da vatan hastanesinde orhan beyle düşünüyorum
Çok ilgili ve rahatlatıcı bi doktor

merhaba arkadaşlar bn sarayda oturuyorum tekirdağda daha yeniyim ve sizin yorumlarınızı okuduktan sonra orhan beye gitmeye karar verdim, muayene ücreti ve doğum fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz birde hastane ne kadar alıyo

önceki soruma cevap gelmemiş
çerkezköyde optimed güven hastanesinde nevzat koç varmış arkadaşım bebek düşünüyoruz diye gitmiş doğru düzgün ne test yapmış nede bilgi vermiş halbuki bn saraydaki devlet hastanesine gittim salih beye birsürü test istedi nevzat beyi gitmeyi düşünen varsa iyice araştırsın derim birde soru sorunca tersliyomuş kendileri
özel çerkezköy hastanesindede ahmet türker varmış çok iyi dediler fakat son yıllarda haftasonu doğum olursa gelmiyomuş, salih bey çok iyi bir doktor fakat devlet hastanesinde çok hastası var ne kadar ilgilenebilirki

bende yaklaşık 20 gün önce doğum yaptım Ali yılmaza gittim çooook memnunum herkese tavsiye ederim diğer doktorlar gibi ayda bir kere değil 15günde bir bakıyor bebeğe hiçbirşeyi riske atmıyor spinal doğum yaptım onu da tavsiye ederim çok rahat korkulduğu gibi bişi değil ama vatan hastanesini tavsiye etmiyorum hemşireler iyi ilgililer ama eski bir hastane ameliyathane faciadı çocuk doktoru olarak da esin özgüre götürüyorum şimdi çok memnunum

ben orhan beyi tavsiye ederim. ben 8 ay oldu doğum yapalı. hamileliğim çok zor geçti.çok ilgili ve rahatlatıyor. muayene 100 tl. arada tarama ve şeker testleri var onları şifa laboratuarında yaptırıor. doğumuda çorlu vatan hastanesinde odalar tek kişilik banyo wc var rahat. hemşireler ve çalışanlar çok ilgili. ben doktorumdan da hastanedende çok memnun kaldım. hastaneden ne kadar ücretle çıktığımızı şu an hatırlamıyorum ama 1,300 falan sanırım dr. içinde

bende orhan beyi tavsiye ederim gerçekten ilgili ve bilgili bir doktor benim daha önce düşüklerim oldu ve en sonunda orhan beye gittik bana 12 haftalkken serklaj yani dikiş attı.ilaçlar iğneler derken 34 haftaya kadar tutabildik ve erken doğum oldu bizi istanbula yönlendirdi yani vatan hastanesinde doğum yapmadım.kızım şu an 1,5 yaşında çok şükür sağlıklı.hastaları yoğun olduğu için randevuyu biraz önce almak gerekli bence orhan beye gidin derim....muayene ücreti 100 tl.

Son düzenleme:
bence sağlıklı hamilelik geçirenlerın doktoru orhan bey.ben geçen sene 6 buçuk aylık doğum yaptım.muayneye gittiğimde suyun gelmış senın dedı
bebek susuz kalmış.bende dedım su gitse ben hissetmezmıyım.benı fakülteye gönderdi 27 sa sancı çektım bağıra bağıra mahvoldum. döndüğümde yanınba gittim bana önemsemez tavırla sen enfeksıyon olmuşsn enfeksyn dedı.ben antıdepresanla duruyrm ruh gibi neden neden diye düşünyrm.bebeğin otopsi sonucunda tek böbreğinin olmadığı ortaya çıktı yani su içerde yok olmuş.orhan bey böyle bir olasılıktan bahsetmedı bile .ben çok soğudum çok kalabalık başı arkadaşlar gözlerı kan çanağı gibi hasta bakmaktan.ben şimdi edirnede bir profa gidiyrm hemen hemen aynı paraya benımle bayağı ilgilenıyor.gözünüz kapalı güvvenmeyn yani hani doktor olursa olsun..

slm bende çorludayım
doğum dr.um sedat tomruktu çok memnun kaldım
ama orhan ateşer hakkında hep övgüler duymuşluğum var
çocuk dr.umuzda şifada serdar yılmaz tek kelimeyle harika ve ilgili bir dr.

bende çorlu niliüfer atalaya gidiyordum iki hafta önce normal doğumla bi erkek bebek dünyaya getirdim normal doğum itememe rağmen nilüfer hanım hiç oralı olmadı her sorduğumda sürekli geçiştirdi
zor olur becerebilicekmisin gibi laflar etti daha sonra reyap hastanesi açılınca seyhun bugay a gitmeye başladım gerçekten çok iyi bi doktor sezeyean veya normal doğum konusunda hiç ısrar etmedi kararı bana bıraktı doğumuda bizzat kendisi yaptı syhun beyi herkese tavsiye ediyorumen azından bir defa gidip farkı anlaybilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…