Ormanamama

mavili03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
400
351
103
Merhaba. Ormanamama sitesini duydunuz mu? Çeşitli hayvanlar adına açılmış instagram hesaplarının burada kumbarası var. Ben de buradan mama siparişi veriyorum, karşı tarafın adresine mama bağışı yapmış oluyorum. Bu ara aklıma takılıyor acaba güvenilir midir? Gerçekten de mamalar doğru adreslere, doğru ellere ulaşıyor mu? Kullanan ya da bu anlattığıma benzer uygulamalar önerecek kişilerin yorumlarını bekliyorum.

Onu duymadım ama haytap ın da böyle bi bağış olanağı var kendi sitesinde
O bana güvenilir geliyor

Onu duymadım ama haytap ın da böyle bi bağış olanağı var kendi sitesinde
O bana güvenilir geliyor
Tamamdır bakacağım :) bu ormanamamayı da instagramdan takip ettiğim hayvanlara yönelik adreslerden keşfettim. Sayfalar bize yardım etmek isterseniz kumbaramıza destek olabilirsiniz diyordu. Seve seve destek oldum ama güvenilir olup olmadığından da emin olmak istiyorum.

bende temız mamadan gönderıyorum .
Birde besleme yapan arkadaşım var her ay ona gönderirim..

Ilk okudum ciftlikbank gıbı bısey sandım degılmıs

bende temız mamadan gönderıyorum .
Birde besleme yapan arkadaşım var her ay ona gönderirim..
Buraya da bakayım :) benim etrafımda maalesef bu tarz etkinliklerde bulunan tanıdıklar yok. Çöplüklere, kırsallara ziyaret yapanlara bizzat vermek daha kesin bir yöntem olurdu elbette ama ben de bu tarz uygulamalardan yardım etmeye çabalıyorum:)

• Beğen
Reactions: H E
Buraya da bakayım :) benim etrafımda maalesef bu tarz etkinliklerde bulunan tanıdıklar yok. Çöplüklere, kırsallara ziyaret yapanlara bizzat vermek daha kesin bir yöntem olurdu elbette ama ben de bu tarz uygulamalardan yardım etmeye çabalıyorum:)
Allah razı olsun :dua:

Aman oyle bısey sandım valla cok dikkatli olun ortalık dolandırıcı kaynıyor..
Ben bu sitenin linkini veren tek instagram adresi görmedim öyle diyeyim. Farklı illerin ve farklı kişilerin hesaplarında bu linki görüyorum her yerin ayrı kumbarası oluyor. Dolandırıcılık olsa birçok hesap neden burayı “ bize yardım etmek ister misiniz?” Diye paylaşsın ki diye düşündüm. Sizce mantığım doğru mu işliyor? Diğer üyelerin önerdiği yerlere de mama yardımında bulunmayı düşünüyorum.

Ben bu sitenin linkini veren tek instagram adresi görmedim öyle diyeyim. Farklı illerin ve farklı kişilerin hesaplarında bu linki görüyorum her yerin ayrı kumbarası oluyor. Dolandırıcılık olsa birçok hesap neden burayı “ bize yardım etmek ister misiniz?” Diye paylaşsın ki diye düşündüm. Sizce mantığım doğru mu işliyor? Diğer üyelerin önerdiği yerlere de mama yardımında bulunmayı düşünüyorum.

Konu ile alakam yok fakat bende bir yardım sitesine uyeyım ihtiyac sahipleri yer konum belirtiyor sıte admınlerı iletisıme gecip yardımları ulastırıyor. Ciftlikbank faciasında faciasından sonra acaba dıye yaklaşıyorum.

Konu ile alakam yok fakat bende bir yardım sitesine uyeyım ihtiyac sahipleri yer konum belirtiyor sıte admınlerı iletisıme gecip yardımları ulastırıyor. Ciftlikbank faciasında faciasından sonra acaba dıye yaklaşıyorum.
Bu da o hesap. Çiftlikbank bence başından beri belliydi de neyse, geçmiş olsun mağdurlarına.

Ben derneklere bilmem nerelere guvenmiorm artk ne yalan söyleyim. Çünkü faceden surdan burdan o onu karaliyor topladiklari paralarla evler arabalar alıp yiyip içip tatil yapiolr diye diğeride diğerine aynı şeyi söylüyor. Hayvanlara ne yapiyosam kendim yapiorm. kendim besleme yapiorm yediklerini görüyorum kafam rahat bence sizde öyle yapın .

Ormanmama ve patifood ikisi benzer sekilde isliyor ikisinden de siparis veriyorum. Mama yolladigim kisilerle irtibatta oluyorum instagramdan. Yolladigim ellerine ulastiginda zaten fatura ve mamalari gosteriyorlar. Besleme yaparkende gosteriyorlar. Guvenmiyorsaniz oradan siparis vermek yerine besleme yapan kisilerin adreslerinede direk kendiniz alip kargolayabilirsiniz.

Ben derneklere bilmem nerelere guvenmiorm artk ne yalan söyleyim. Çünkü faceden surdan burdan o onu karaliyor topladiklari paralarla evler arabalar alıp yiyip içip tatil yapiolr diye diğeride diğerine aynı şeyi söylüyor. Hayvanlara ne yapiyosam kendim yapiorm. kendim besleme yapiorm yediklerini görüyorum kafam rahat bence sizde öyle yapın .
Dışarda gördüklerime zaten yapıyorum yardımımı :) kedi mamaları çok uygun zaten alıp etrafımda gördüklerime veriyorum ama bu bana yetmiyor sanki. Daha fazlasını neden yapmayayım dürtüsü içine giriyorum:)

Ormanmama ve patifood ikisi benzer sekilde isliyor ikisinden de siparis veriyorum. Mama yolladigim kisilerle irtibatta oluyorum instagramdan. Yolladigim ellerine ulastiginda zaten fatura ve mamalari gosteriyorlar. Besleme yaparkende gosteriyorlar. Guvenmiyorsaniz oradan siparis vermek yerine besleme yapan kisilerin adreslerinede direk kendiniz alip kargolayabilirsiniz.
Güvenilir olduğunu birinden teyit etmek içimi rahatlattı, teşekkürler :) dediğiniz de mantıklı tabii.

Güvenilir olduğunu birinden teyit etmek içimi rahatlattı, teşekkürler :) dediğiniz de mantıklı tabii.

Dikkat etmeniz gereken şey klinik borclari. Tedavisi yapilan hayvanlarin klinik borclari icinde ilan aciliyor ve bazilari bu gibi durumlari istismar ediyor. Bunlari cok iyi arastirmak gerekiyor.

Dikkat etmeniz gereken şey klinik borclari. Tedavisi yapilan hayvanlarin klinik borclari icinde ilan aciliyor ve bazilari bu gibi durumlari istismar ediyor. Bunlari cok iyi arastirmak gerekiyor.
Ben klinik borçlarına da yardım ettim. İstismar edenin vicdanına bırakıyorum bu durumu ama bundan sonra dikkat edeceğim buna.

Ben klinik borçlarına da yardım ettim. İstismar edenin vicdanına bırakıyorum bu durumu ama bundan sonra dikkat edeceğim buna.

Vicdanina birakmayin yazik o para birilerinin lüksüne gidecegine dogru yere, ihtiyaci olan bir hayvana gitsin.
Mesela şu şu şu tedavi yapildi fiyati bu diyorlarsa siz o civarlardaki baska bir klinikleri arayip o tedavilerin fiyatlarini sorun mesela arastirin. Gercekten o fiyat mi yoksa ekstra fazladan mi goturuyorlar ogrenin ve o hayvan dedikleri klinikte mi mumkunse girmek lazim ama bu zor cunku yakin olmuyor hepsi.

Back
X