Saç Rengi ve Saç Boyama Orta altın sarıdan bu renge nasıl dönebilirm ? (resimli)

EsmerBelaG

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2008
122
0
296
33
Çanakkale
Kızlarrr ben daha saçımı boyatalı 1 hafta oldu. karamel istemiştim ama kuaför orta altın sarısı yaptı beğendim ama biraz açık gibi geldi şimdi tekrar koyu renge dönmek istiyorummm :5: sizce hangi boyayla bu rengi elde edebilirm ? evde boyuycam arkadaşlar yardım edin.

$sarengi.webp $PIC_2996.webp

kızlar 2ö resimdeki benim şimdiki saçım ama ben 1 . resimdeki saç rengini istiyorummm ??

bu da flaşlı çekim bnm saçımın $bb.webp

canıım çook tşk ederm yardımcı olduğun için ama bu renkte bana brz açık geldi aslnda ben küçüklükten beri hep açık renk istemiştim saçımı hatta platin sarı istedgm zamanlar bile oldu :1: ama hevesimi aldım ve artık şunu anladım esmerim ve esmer kalmak istiyorumm :69: koyu renk istiyorum diplerim çıksın brz zaman geçsin saçımın rengini koyulaştrcam kahve tonları yapmak istiyorum.

ben de senin gibi isterdim ve aynen hevesimi de aldım ve karar verdim ki esmere kahve ve karamelin tonları çok daha tatlı oluyor. aynı zamanda daha sağlıklı duruyor saçlar. çikolata kahve ve ışıltılı kahveler ya da gizemli kahve tonlarını karıştırabilirsin. :21:

ben de senin gibi isterdim ve aynen hevesimi de aldım ve karar verdim ki esmere kahve ve karamelin tonları çok daha tatlı oluyor. aynı zamanda daha sağlıklı duruyor saçlar. çikolata kahve ve ışıltılı kahveler ya da gizemli kahve tonlarını karıştırabilirsin. :21:

tşk ederim canım işte uygulamadan anlamıyorz :))) karıştırınca nasıl bi renk çıkar ki ortaya hiç denemedim. bi renk denemek istiyorum aslnda korkuyorum çünkü 2 3 rengi karıştırmaya hiç denemedm öle. elegan kahve yada çikolata kahve olabilr. marka olarak ne önerirsiniz ? şu an saçmda koleston var

koleston bence gizemli kahve ya da çikolata kahve tonları seç öyleyse. hiç değilse akması 1-2 ayı buluyor.. kolay gelsin :21:

Back
X