kas ve kiprik serumu varmisOnlari kafana sürsen?
aaa dogru cnm vallah bende duymustum öyle birsey.Kadın da diyor ki doğum kontrol hapı at şampuanın içine
Baktım yapanlar varmış.
Ben yapmam tabii ki
aaa dogru cnm vallah bende duymustum öyle birsey.
Amerikada yeni moda cikmis sicak zeytin yagi ile kafa masaji yapiolar sonrasinda 4 dkk kafa üstü falan duruyorlar
hic denemedim amabiraz sacma geldi ....
Bagdem yagi ile maske yap sacina?
Ciddi ciddi tavsiye etti kadın, al içine at gör bak neler olacak, gelip teşekkür edeceksin dedi
Hı hı tamam dedim bu iki ürünü aldım çıktım.
Organix marka şampuan aradım aslında ama yok hiçbir yerde, deli oldum. Sonra Organicum varmış onu verdi aynısı diye, bakalım deneyip göreceğiz.
Badem yağı da deneyeyim, orta boy saç sevmiyorum, en uyuz zaman, ne uzun ne kısa
Allahtan toplanıyor da kurtarıcı oluyor
Senin saç nasıl uzun mu?
hafta sonu watsonsda organix şampuana denk gelmiştim bulunduğun yerde varsa bakalblirsinCiddi ciddi tavsiye etti kadın, al içine at gör bak neler olacak, gelip teşekkür edeceksin dedi
Hı hı tamam dedim bu iki ürünü aldım çıktım.
Organix marka şampuan aradım aslında ama yok hiçbir yerde, deli oldum. Sonra Organicum varmış onu verdi aynısı diye, bakalım deneyip göreceğiz.
Badem yağı da deneyeyim, orta boy saç sevmiyorum, en uyuz zaman, ne uzun ne kısa
Allahtan toplanıyor da kurtarıcı oluyor
Senin saç nasıl uzun mu?
Benim saclarimda her zaman belimdedir. Yani up uzun :)) kisa sac pek begenmiyorumYakismiyorda bana.
Badem yagi ve bol bol masaj yap kafa derine
Suan küstüler bana sanirim kiriklarini aldirmam lazim
hafta sonu watsonsda organix şampuana denk gelmiştim bulunduğun yerde varsa bakalblirsin
uzamasını hızlandırmak için yağlarla bakım yap saçlarına ben kendi hazırladığım hande polat yağ bakımını kullanıyorum dax süpergro kullanabilirsin hiç yoksa saç uzatmaya yarayan yağları karışım şeklinde diplere uygulayabilirsin
Çörekotu yağını tavsiye ederim...
Ben de yapmıştım doğum kontrol hapı canım ve ise yaramiati
Hayır dalın şampuanın içine 750 ml di sanırım hepsini kırıp attım sonra karistirdimmŞişenin içine 1 tane mi atıyorsun?
Güldüm o kadar ama demek faydalı, deneyeyim o zaman.
Bakayım evde var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?