• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta kalite emriyo

hüzün senin doktorun kimdi canım merak ettim. moral çok önemli bu tedavide ve baştan bozmuş. almandan da ben bu yüzden memnun kalmamıştım. orada moral bozmuyorlardı ama veren de yoktu hatta kendi doktorunu göremiyordun son kontrolden itibaren. takılma bunlara. ben burada 3 orta kalite embriyo transfer edilip 3 üde tutan birini biliyorum. ayrıca patricia nın dediği örneği de benim doktorum anlatmıştı tıpta kesinlik yoktur diye. bayanın 6-7. tedavisiymiş. çok kötü kalite 1 embriyo gelişmiş. dr koymayalım demiş. transferde bile ısırar etmiş gerek yok diye. hasta demişki son şansım bu koyun deneyelim. o kadın o çok kötü kalite embriyo ile şimdi anne herkese bunu anlatıyorum baştan ümitsiz olmamak lazım kaybedersiniz diye dedi doktorum. allahtan böyle doktorlar da var a.s

denizbulut selam benim dr. mustafa beydi canım haklısın ümitsiz olmamak lazım ama benim şansıma hiç böyle doktorlar çıkmadı neyazık ki :1no2:

merhaba plum12 senin dr. kimdi canım memnunmuydun

Takiplerimi genelde müstecep bey yaptı. Semra hanımda transferimi. Ben doktorlarımdan memnundum.Özelliklede semra hanımdan. Bu işte iyi olduklarını bilerek gittim zaten.Sadece inanılmaz yoğunluk vardı.Ne diyelim Hayırlısı olsun hepimiz için. İnşallah cnm hayırlı sonuçlar alırsın.

hüzün canım benim doktrum semra kahramandaı... ama transferi başka bir doktor yaptı..deniz kötü olan embyoyu anlatan dktor enver kurt tu sanırım..sen ondan mı duydun...

plum sonuç pozitifmi... yoksa daha yenimisin..inşalllah RABBıM herkeze pozitif sonuçlar almayı nasip etsin....

plum sonuç pozitifmi... yoksa daha yenimisin..inşalllah RABBİM herkeze pozitif sonuçlar almayı nasip etsin....

Kasım ayı gibi ikinci tedavime başlıycam allah kısmet ederse tabi. İlk denememde hamile kaldım evt. Sağlıklı başlayan gebeliğim ne olduysa 7. haftada kalmıştı aldırmak zorunda kaldım. Yine memorialı düşünüyorum ama bir yer daha var aklımda onuda araştırmak istiyorum. Senin ilk denemen mi ?

canım geçmiş olsun... inşallah bu denemem son denemen our bebeişin sana sıkı sıkı tutunur saglıklı olarak dünyaya gelir...yok canım benim 5 denemem oldu ama sade 2 denemede taransfer olmuştu ama onlarda negatifle sonuçlandı..ben hiç hamile kalamadım...ama tabiki yola devam ...kasım gibi tekrar başlayacam RABBıM nasip ederse...inşallaah RABBıM bu yolda harcagımız bütün herkezin emeklerini boşa çıkarmaz...

Sağol cnm Amin inşallah hepimiz için son olur Aynı dönemlerde başlıycaz demek ki problem çıkmazsa inşallahda çıkmaz. Daha öncekileri cnm memorialda mı yaptırmıştın.

alman ve umut hastanesinde yaptırmıştım ...sonkini memorilde yaptırmıştım vede çok memnun kaldım ama tabiki RABBıM verecek...inşalllah karşılaşırız plum..bende yumurta rezervi az ....

alman ve umut hastanesinde yaptırmıştım ...sonkini memorilde yaptırmıştım vede çok memnun kaldım ama tabiki RABBİM verecek...inşalllah karşılaşırız plum..bende yumurta rezervi az ....

Bizim de sorunumuz azosperm canım. Çok doğru verirse Rabbim verecek hepimizin doğru zamanı var buna çok inanıyorum.Canım senin takiplerini kim yapmıştı memorialde?Yine aynısına mı yani aynı doktorlara mı gitmeyi düşünüyorsun?

hüzün canım benim doktrum semra kahramandaı... ama transferi başka bir doktor yaptı..deniz kötü olan embyoyu anlatan dktor enver kurt tu sanırım..sen ondan mı duydun...

yok canım benim doktorum çamlıca medicana dan faruk vanlıoğlu. o anlatmıştı bir kontrolde moralimi bozuk görünce

Sağol cnm Amin inşallah hepimiz için son olur Aynı dönemlerde başlıycaz demek ki problem çıkmazsa inşallahda çıkmaz. Daha öncekileri cnm memorialda mı yaptırmıştın.

canım ben inanıyorum bu sefer senin başaracağına ...inşallah bu tüm arkadaşlar için geçerli olur da mutlulukla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...

Canlarım ben geldim. Cuma günü saat 17:00'de transferim yapıldı. Maalesef embriyolarım beklenilen kalitede oluşmamış. Biliyorsunuz benim e2 değerim bir anda çok yükselmişti ve iki gün gonal-f kullanmadan değerin düşmesini beklemiştim. İşte bu olay yumurtanın kalitesini etkiliyormuş. 3 adet embriyo transfer edildi. 2'si orta kalitede bir onlardan biraz daha düşük. Şu anda benimleler ve ben onlara elimden geldiği kadar iyi bakmaya çalışacağım. Gerisi takdir-i ilahi....
canım bak eski sayfalarda birşey ararken bu yazıya rastladım. şimdi bu arkadaş tek bebek il hamile. yani orta kalite falan farktmiyor. dediğim gibiayrıca bir de 3 orta kalitnin 3 ü de tutan var.

canım ben inanıyorum bu sefer senin başaracağına ...inşallah bu tüm arkadaşlar için geçerli olur da mutlulukla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...

Canımm benimmm. :1hug: inşallah serenanescim benim bir tarafım acaba diye korksada bende bu sefer olucak diyorum yinede. İlkinde ne denense hep düşücek benim bebeğim gibi geliyordu kendine inanamassınya öylede oldu ben çağırdım bunu negatif düşüncelerimle. Sadece hamile kalmaya şartlamıştım kendimi bu sefer taşımaya şartlıycam.

arkadaşlar semra hanıma ben de muayene olmak istedim ama olmadı muayene olmak için önceden randevu mu almak gerekiyor sanırım benim bu denemem biraz acemliğime geldi

hüzüncüm evet cnm randevu alırken belirtmiştim semra hanıma diye. Hiç birimiz oraya memorial diye gitmiyoruz sonuçta bizim için doktoru önemli diye düşünüyoruz değil mi? Bu yüzden bizlere hak vermeleri lazım çünkü bu işte doktora güven çok çok önemli. Ama yinede sen bunu şimdi kafana takma canım hayırlısıyla sonucun pozitif çıkacaktır inşallah. Biz burda ne kalitelerle embriyolar tutunmayıp kötü bu iş olmaz dediklerimizin tuttuğuna şahit olduk bak yukarda bir arkadaşımızda sana örnek yazmış ne güzel bir sonuç. Allah ol dedikten sonra herşey olur. Serin tut kalbini canım.

Bizim de sorunumuz azosperm canım. Çok doğru verirse Rabbim verecek hepimizin doğru zamanı var buna çok inanıyorum.Canım senin takiplerini kim yapmıştı memorialde?Yine aynısına mı yani aynı doktorlara mı gitmeyi düşünüyorsun?

canım benim takiplerimi semra hoca yapmışdı...yine semra kahramanı düşünüyorum..peki sen canım...

canım benim takiplerimi semra hoca yapmışdı...yine semra kahramanı düşünüyorum..peki sen canım...
İlk gittiğimde semra hanım muayene etmişti bir bayan doktorla zaten hep oluşturdu ilaç dozlarımı sonrakilerde müstecep bey ara ara semra hanımda girdi takibe yine. Zaten kim olsa ekip olarak karar veriyorlardı tedaviye.Transferi semra hanım yaptı. Yine aynılarını isterim benim bünyemi tanıdılar bende onları sonuçta yabancılık çekmem sil baştan olmaz diye düşünüyorum bakalım.
Ay Allahım son olur hepimiz için inşallah bir daha yıpranmayız, uğraşmayız.

AMııN AMııN AMııN...canım inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh................bu son denememiz olur.......bana müctecep bey hiç girmedi ama duyduğuma göre oda bu işin uzmanı....çok iyi bir doktor....

Evet evet iyi doktor. Birde ne sorsam cvp veriyordu. Benim içinde bu çok önemli çünkü. Kürtajımı da o yapmıştı ayy aklıma geldi o günler.

Back
X