• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orta kalite emriyo

ARKADASLAR TEDAVINIZ NE ZAMAN MEMORIALDE?Basladinizmi yoksa ne zaman benimde 3. olacak memorialde ALLAH KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE AMINNNNN

benim tedevim bitti canım şuanda beklemedeyim 3 gün sonra belli olucak :uhm: çok heycanlıyım bakalım ..tedavin hayırlı olsun inş. güzel haberlerini alırız

arkadaşlar buarada kendimi dinlemeyim diyorum ama adet beleirtilerimin aynısı mevcut :kedi: sizde nasıl durumlar bide gebelik testini memorialda mı yaptırnız yoksa başka bir hastanedemi

arkadaşlar buarada kendimi dinlemeyim diyorum ama adet beleirtilerimin aynısı mevcut :kedi: sizde nasıl durumlar bide gebelik testini memorialda mı yaptırnız yoksa başka bir hastanedemi

Öncelikle tedavin hayirli olsun canim inseallah hayirli sonuclar alirsin benimde orda 3. olacak canim ben yurt disindayim canim kardesim kendinde belirti arama ne olur benimde gecen tedavilerimde cok siddetli sancilarim olmustu hatta merkeze gidip tedavi bile olmustum ama dr semra hanim sancilarin normal oldugunu soylemisti ama benim durum gene ayniydi yani biz cok zor bir hastayir ben testlerimi orda yaptirmistim bthcg inseallah seninki yukselir canim ALLAH GONLUNE GORE VERSIN RABBIM KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKARMASIN BEKLEMEK COK ZOR AHHHH KOCAMAN BIR POZITIF ALIRSIN INSEALLAH AMINNNNNopuyorumnanaktan:CüvCüv::CüvCüv::

Birde canim merkez kalabalikmiydi dr kimdi ?kactane embriyo kondu blastmiydi tedavin uzun yoksa kisamiydi kusura bakma cok sordum sanirimmmşutarafagittikaydirigubbakcemile5

Canım ben 12. yide 14. günüde orda yaptırmıştım. Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyordu.8-9. günde uykum geliyordu ki ben uyku sevmem normalde ben. 11. günde olmayınca anladım beklediğim gün o gündü o güne kadar hiç geçmemişti günüm çünkü.Sen yine de bu belirtilere takılma herkezde olucak diye bişey yok her hamilelik farklı olduğu gibi herkezin hamileliğide farklıdır.Meleğin seninledir inşallah.
ARKADASLAR TEDAVINIZ NE ZAMAN MEMORIALDE?Basladinizmi yoksa ne zaman benimde 3. olacak memorialde ALLAH KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE AMINNNNN

Ben şu anda 2. tedavime başlıycam Kasım gibi istiyoruz bakalım. İlkinide memorialda yapmıştık.Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Ve bu son olsun kollarımıza alalım :Saruboceq:

caim benim tesaduf bende KASIMDA BASLIYORUM INSEALLAH HAYIRLI OLUR BIZIM ICIN BEBISIMIZ GELSIN ARTIK ONU BEKLENEDEN YORULDUM HEMDE COKKKKK NAZLI BEBISIM GEL ARTIKKKKKK :emir_bebek:

inşallah inşallah bugüne kadar zaman geçti bugünden sonrada geçiyo ama yaklaşdıkca çok fena perş. günü o zor günlerin geride kaldığı gün olur inşallah yeni yılla hemiz hamişş olarak girelim :Saruboceq: nil 1971 canım merkez kalabalık sayılırdı ama benim dr. sürekli ameliyatta olduğu için mustafa bey ben farklı dr. muayne olduğum buyüzden beklemedim 9 yumurta toplandı 6 döllendi 3 emriyo trasfer edildi 2 orta 1düşük

inşallah inşallah bugüne kadar zaman geçti bugünden sonrada geçiyo ama yaklaşdıkca çok fena perş. günü o zor günlerin geride kaldığı gün olur inşallah yeni yılla hemiz hamişş olarak girelim :Saruboceq: nil 1971 canım merkez kalabalık sayılırdı ama benim dr. sürekli ameliyatta olduğu için mustafa bey ben farklı dr. muayne olduğum buyüzden beklemedim 9 yumurta toplandı 6 döllendi 3 emriyo trasfer edildi 2 orta 1düşük

Huzuncum inseallah her sey diledigin gibi olur ALLAH KERIM PERSEMBE GUNU HAYIRLI SONUCLAR ALIRSINIZ INSEALLAH SENIN DR KIMDI BENIM iki redavidede semra hanimdi herseyimle o ilgilendi ama bu sefer hale hanimla devam etmek istiyorum Hale hanim bana cok sicak geldi halende gorusuyorum hayirlisi senin yumoslar iyiymis canim bizimde yumurtamiz cok az oluyor gerisi donduruldumu yoksa ne oldu 6 dollenmis gayet iyi ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLSUN:CüvCüv::emir_bebek:

6 tane döllendi canım ama sadece 3 tanesi trasfer edlebildi orta kalite diğerleri gelişmedi dr. mustafa beydi. kaldı 2 günnn :Saruboceq:

memorial ı bilmem ama genelde hastanelerde test sonucu doktora gidiyor ve musait bir zamanda onun seni aramasını bekliyorsun bu da birkaç saat sürüyor
ben bu sefer 3 hcg yaptırdım hepsini de istanbul cerrahide yaptırdım. tüpü orada yaptırmadığım için sonucu direk ben aldım ve merkezime faksladım. sonuç 1 saat içinde çıktı hep. bekleme stresi yoktu. herkese tavsiye ederim

memorialde test yaptırınca hastanede mi bekliyosunuz sonucu yoksa hemşireler sizi mi arıyor bide hemen belli oluyor mu fisfisfis

hüzün kanı vermiştik biz 2-3 saat sonra çıkar demişlerdi. Biz dönmüştük ve hemşire arayıp sonucu söyledi. Sonucuna görede 2 gün geçtikten sonra değerin katlandı mı diye tekrar kan alıyorlar onda da aynı şey bu sefer doktor arayıp söylemişti cnm.İnşallah hayırlı sonuçlar alacaksın cnm.

hüzün inşallah sevinç çığlıkları atacak bir sonuç çıkar..
ben acıbadem de sabah erkenden 8 gibi verdim 12.30 da internetten baktım verdikleri karta göre ...gidip almak zorunda kalmadım yani.. kendi doktorum amerikanda ona mail atmıştım mesela.. hayırlı evlatlar verecek sonuçların olsun inşallah !

memorialde test yaptırınca hastanede mi bekliyosunuz sonucu yoksa hemşireler sizi mi arıyor bide hemen belli oluyor mu fisfisfis

Canim memorialde kan veriyorsun sonra drun seni ariyor hemen belli olmuyor ama genede iki uc saat suruyor.INSEALLAH HAYIRLI OLUR CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN :CüvCüv::CüvCüv:

Amin ınşallah sağolun arkadaşlar bana çok yardımcı oldunuz sıfır olan ümitim sayenizde yeşerdi Allah hepinizin muradını versin ıNŞALLAH.

Selam canım taaa 2009 bu gün 2015 ne oldu acaba?benim transfer dün yapıldı iki orta kalite embriyomuz var Rabbim inşallah izin verir de bir mucize de ben anlatırım hamileyim diyee
canım geçmişi okursan bu sıtede ne embriyolar tutundu yada ne kalıtelı embriyolar tutunamadı bi bilsen. tamamen allaha kalmış. ama sana geçen gün yine bu sitede okuduğum bir olayı anlatayım moralın düzelsin (benımde bunu okuyunca duzelmişti)
bayandan sadece bir yumurta döllenebilmiş. yanı sadece birtane embriyosu var. doktoru dırek demiş okadar kalıtesızkı gel tedavıyı iptal edelim. kadında ısrar etmış hayır sız transfer edin bu benım son şansım. dr homurdana homurdana transferi yapmıs zaten tutmayacağı belli falan diye. ama şimdi o bebek dunyada:) yanı oyleymış :)))

üzülme benimde sadece bir embriyom oldu. dr kalıtelı dedi ama burada ne kalıtelı embriyolardan bahsedildi tutunamayan. herşey allahtan nasip. tabi okadar emeğin karşılığında umarım birtanesi bile olsa tutunur annesine:)))) bol şanslar canım sen benden ıkı gun ondesin. hangi merkeze yaptırdın işlemleri?

merhaba arkadaşlar benim trasferimin 7. günü trasferden sonra dr. konuştuğumda şansımın % 30 olduğunu söledi ve birtaki denemeden falan bahsetti 3 tane emriyo trasver edildi ama dr. bir tanesinden tamamen umutsuz olduğunu söledi ve moralimizi çok bozdu zaten tedavi boyunca dr. sadece 1 kez karşılaştım sözde özel hastane kötükedihüso arkadaşlar orta kalite emriyo ile hamile kalan yada başına böyle bişey gelen var mı:uhm::uhm:
M melis72 Allah yardımcın olsun çok kaliteli olup tutmayan kalitesiz olup tutan kişiler var. benimde 6 ay öncesinde 2. kalite bir embriyo transferi yapıldı ancakne yazıkki tutmadı. daha önceki tedavimde 1 tane 1. kalite 1 tane de 2. kalite transferi yapıldı yalnız 1 tanesi tutundu. allah yardımcın olsun

Selam canım taaa 2009 bu gün 2015 ne oldu acaba?benim transfer dün yapıldı iki orta kalite embriyomuz var Rabbim inşallah izin verir de bir mucize de ben anlatırım hamileyim diyee
ben mutlaka cevap yazmalıyım bu konuya 2 embriyo kondu bana 5. gün ve kaliteleri 1 ve 2 (5 üzerinden degerlendiriyliyormus)5 en iyi en kaliteliymis yani benimkiler orta kalite bile değildi en kötü ile kötünün iyisi ama çok şükür testim pozitif çıktı hatta ikiz bile olabilir dedi doktor o yüzden asla ümitsiz olma bol bol elini karnına koyup dua et

Back
X