- Konu Sahibi hxuxzxuxn-83
ARKADASLAR TEDAVINIZ NE ZAMAN MEMORIALDE?Basladinizmi yoksa ne zaman benimde 3. olacak memorialde ALLAH KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE AMINNNNN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar buarada kendimi dinlemeyim diyorum ama adet beleirtilerimin aynısı mevcut :kedi: sizde nasıl durumlar bide gebelik testini memorialda mı yaptırnız yoksa başka bir hastanedemi
Canım ben 12. yide 14. günüde orda yaptırmıştım. Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri birbirine çok benziyordu.8-9. günde uykum geliyordu ki ben uyku sevmem normalde ben. 11. günde olmayınca anladım beklediğim gün o gündü o güne kadar hiç geçmemişti günüm çünkü.Sen yine de bu belirtilere takılma herkezde olucak diye bişey yok her hamilelik farklı olduğu gibi herkezin hamileliğide farklıdır.Meleğin seninledir inşallah.arkadaşlar buarada kendimi dinlemeyim diyorum ama adet beleirtilerimin aynısı mevcut :kedi: sizde nasıl durumlar bide gebelik testini memorialda mı yaptırnız yoksa başka bir hastanedemi
ARKADASLAR TEDAVINIZ NE ZAMAN MEMORIALDE?Basladinizmi yoksa ne zaman benimde 3. olacak memorialde ALLAH KOLAYLIK VERSIN HEPIMIZE AMINNNNN
inşallah inşallah bugüne kadar zaman geçti bugünden sonrada geçiyo ama yaklaşdıkca çok fena perş. günü o zor günlerin geride kaldığı gün olur inşallah yeni yılla hemiz hamişş olarak girelim :Saruboceq: nil 1971 canım merkez kalabalık sayılırdı ama benim dr. sürekli ameliyatta olduğu için mustafa bey ben farklı dr. muayne olduğum buyüzden beklemedim 9 yumurta toplandı 6 döllendi 3 emriyo trasfer edildi 2 orta 1düşük
memorialde test yaptırınca hastanede mi bekliyosunuz sonucu yoksa hemşireler sizi mi arıyor bide hemen belli oluyor mu fisfisfis
memorialde test yaptırınca hastanede mi bekliyosunuz sonucu yoksa hemşireler sizi mi arıyor bide hemen belli oluyor mu fisfisfis
canım geçmişi okursan bu sıtede ne embriyolar tutundu yada ne kalıtelı embriyolar tutunamadı bi bilsen. tamamen allaha kalmış. ama sana geçen gün yine bu sitede okuduğum bir olayı anlatayım moralın düzelsin (benımde bunu okuyunca duzelmişti)
bayandan sadece bir yumurta döllenebilmiş. yanı sadece birtane embriyosu var. doktoru dırek demiş okadar kalıtesızkı gel tedavıyı iptal edelim. kadında ısrar etmış hayır sız transfer edin bu benım son şansım. dr homurdana homurdana transferi yapmıs zaten tutmayacağı belli falan diye. ama şimdi o bebek dunyada:) yanı oyleymış :)))
üzülme benimde sadece bir embriyom oldu. dr kalıtelı dedi ama burada ne kalıtelı embriyolardan bahsedildi tutunamayan. herşey allahtan nasip. tabi okadar emeğin karşılığında umarım birtanesi bile olsa tutunur annesine:)))) bol şanslar canım sen benden ıkı gun ondesin. hangi merkeze yaptırdın işlemleri?
M melis72 Allah yardımcın olsun çok kaliteli olup tutmayan kalitesiz olup tutan kişiler var. benimde 6 ay öncesinde 2. kalite bir embriyo transferi yapıldı ancakne yazıkki tutmadı. daha önceki tedavimde 1 tane 1. kalite 1 tane de 2. kalite transferi yapıldı yalnız 1 tanesi tutundu. allah yardımcın olsunmerhaba arkadaşlar benim trasferimin 7. günü trasferden sonra dr. konuştuğumda şansımın % 30 olduğunu söledi ve birtaki denemeden falan bahsetti 3 tane emriyo trasver edildi ama dr. bir tanesinden tamamen umutsuz olduğunu söledi ve moralimizi çok bozdu zaten tedavi boyunca dr. sadece 1 kez karşılaştım sözde özel hastane kötükedihüso arkadaşlar orta kalite emriyo ile hamile kalan yada başına böyle bişey gelen var mı:uhm::uhm:
ben mutlaka cevap yazmalıyım bu konuya 2 embriyo kondu bana 5. gün ve kaliteleri 1 ve 2 (5 üzerinden degerlendiriyliyormus)5 en iyi en kaliteliymis yani benimkiler orta kalite bile değildi en kötü ile kötünün iyisi ama çok şükür testim pozitif çıktı hatta ikiz bile olabilir dedi doktor o yüzden asla ümitsiz olma bol bol elini karnına koyup dua etSelam canım taaa 2009 bu gün 2015 ne oldu acaba?benim transfer dün yapıldı iki orta kalite embriyomuz var Rabbim inşallah izin verir de bir mucize de ben anlatırım hamileyim diyee