Cok az duyuyorum ıse gıdıyorum zorlandım dogrusu haftaya carsamba yada persembe gel dedı duzelır mı ozamana kadarTum iltihap akana dek duyunuz azalir normal.
Antibiyotiginizi aksatmayin ve o kulaginizin ustune yatin hep, gecmis olsun.
Kulak cubugu kullaniyorsaniz birakin, o da sebep oluyor.
Zar yirtigi icin bisey diyemiyorum yasamadim.
Iltihabin duzeyine bagli bu, cok zor ve agrilidir ama geciyor, bundan sonra kulak tipasiyla banyo, havuz, deniz kullanimlarinizi yapin.Cok az duyuyorum ıse gıdıyorum zorlandım dogrusu haftaya carsamba yada persembe gel dedı duzelır mı ozamana kadar
Agrı degılde ugultu gıbı uzaklardan ses gelıyotIltihabin duzeyine bagli bu, cok zor ve agrilidir ama geciyor, bundan sonra kulak tipasiyla banyo, havuz, deniz kullanimlarinizi yapin.
Ztn dus aldım gecen kulak tıpası taktım dutmamak cok kotuBen grip olunca yüzde 75 oluyorum, sıkıldım artık bu durumdan. Ateşten çok bu hastalık oluyor.
Kulağınız tıkanıktır, ondan kaynaklı öyledir büyük ihtimal. Bende zar yırtılması olmamıştı hiç, o konuda fikrim yok. Kulağınız bogaziniz ağrıyorsa daha geçmemiştir. Geçmiş olsun.
Kulağınız hasta iken asla yıkatmayın, kalıcı duyu kaybı yaşayabilirsiniz. Hatta doktor yıkayalım dese bile başka doktora gidin, direkt kabul etmeyin.
Benim de kulağım gecen sene tıkanmıştı,mantar temizlendi,kulak kiri kulak zarının üstünde banyoda su kaçmaması gerek doktorum vazelinli pamuk kullanmamı söylemişti tedavi görürken onu kullanıyorum artık her duşta 1 seneyi geçkin ne olur olmaz.Arkadaslar carsamba gununden ıtıbaren sol kulagım ozellıkle tıkanma venduyu kaybı vardı doktora gıttım kemaralı bır aletle baktı faranjıte baglı orta kulak ıltahabı var dedı hafıf zarda yırtık oldugunu soyledı antıbıyotık verdı haftaya persembe muayeneye gel dedı 4 gun oldu kulagım hala az duyuyo sesler uzaktan gelıyor ne zmn dyzelır bu durum kulagımı yıkaması lazım bılmıyorumkı
Kulaginizda kitle olusmus olabilir ama zar yirtigida dediginiz ugultuyu yapiyor olabilir.Agrı degılde ugultu gıbı uzaklardan ses gelıyot
Evet sadece antıbıyotık verdıBen de oldum bana antibiyotikli kulak damlası vermişti çok iyi geldi iki gün falan kullandım geçti hemen siz antibiyotik içerek mi kullanıyorsunuz?
Sadece antıbıyotık verdıBen de oldum bana antibiyotikli kulak damlası vermişti çok iyi geldi iki gün falan kullandım geçti hemen siz antibiyotik içerek mi kullanıyorsunuz?
Damla ıstegım vermedı zar delık oldugu antıbıyotık dedı cok az duyuyorum kreste calısıyorum cocukların sesı ugultu gıbı gelıyo banyo yaparken tıpa takıyorumDamlalari kullanin iltihap bitince eskisi gibi duyarsınız benim kulak zarım delik sürekli kulagim akıyor ve geri düzeliyor işitme kaybı zar delik olduğu için uzun bı süre önce oluşmuştur zaten iltihap oluncada artar ama geri iltihaplanmadan önceki durumuna döner ta vazelinli pamuk kullanın su kaçmasın diye
Aynı olayı gebeliğimin ilk ayında yaşadım. İlaç kullanmak istemedim ama doktor kulak zarın yırtık beyin zarı iltihaplanması gibi kötü sonuçları olur dedi. Siz de ihmal etmeyin. Duşa girerken tıkaç kullanıp girin.Arkadaslar carsamba gununden ıtıbaren sol kulagım ozellıkle tıkanma venduyu kaybı vardı doktora gıttım kemaralı bır aletle baktı faranjıte baglı orta kulak ıltahabı var dedı hafıf zarda yırtık oldugunu soyledı antıbıyotık verdı haftaya persembe muayeneye gel dedı 4 gun oldu kulagım hala az duyuyo sesler uzaktan gelıyor ne zmn dyzelır bu durum kulagımı yıkaması lazım bılmıyorumkı
Tıkac takıyorum ama ıse gıttıgım ıcın duymamazlık sorun olduAynı olayı gebeliğimin ilk ayında yaşadım. İlaç kullanmak istemedim ama doktor kulak zarın yırtık beyin zarı iltihaplanması gibi kötü sonuçları olur dedi. Siz de ihmal etmeyin. Duşa girerken tıkaç kullanıp girin.
Haftaya persembe gel dedı arayıp randevu alıcam bu duymama durumu duzelır ınsallahDaha 40 gunlukken otit gecirip kulak zarimi delmisim. Sonrasinda iki uc kere daha zar delindi.
Benim kulagim bile toparladiysa sizinki de toparlar. Biraz vakit verin.
Dus alırken tıpa taktım kulagıma damla vermedı agızdan alınan antıbıyotık verdı kreste calısıyorum sesler ugultu gıbı ızın alsam evde dınlenınce gececek durum degıl ıse gıdıyorumDamlalari kullanin iltihap bitince eskisi gibi duyarsınız benim kulak zarım delik sürekli kulagim akıyor ve geri düzeliyor işitme kaybı zar delik olduğu için uzun bı süre önce oluşmuştur zaten iltihap oluncada artar ama geri iltihaplanmadan önceki durumuna döner ta vazelinli pamuk kullanın su kaçmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?