- 27 Ocak 2009
- 142
- 81
- 123
- Konu Sahibi beginbegin
-
sadece vay beeee :)))))))))
bu nasıl bir değişim öyle :))
çok havalı olmuş, ellerinize sağlık.
Çok ama çok hoş bir değişim olmuş
Çok hoşuma gitti
Kumaş seçimi ise süper
Bir de yapılışını anlatırsan ben de denemk isterim
teşekkür ederim,
yapımı ise çook basit aslında,kumaşı uygulayacağın malzemeye göre kesiyorsun,hobi tutkalını bir kaseye dök,kalın bir fırça ile ilk önce zemine tutkal sür,sonra kumaşı üzerine yapıştır,kumaşı tamamen kaplama bittikten sonra,kumaşın üzerinede tutkal sürüyorsun ama önemlı kısım kumaşın altında hiç hava kalmaması ve tutkal sürülmemiş boşluk kalmaması,sonra havadar bir yere koy,kurusun kurumaya başladığı zaman tutkalın rengi şeffaflaşıyor,yani tutkalın beyazlığı kalmıyor,daha sonra bir vernik sür,keyifle kullan, bukadar canım,kolay gelsin
Şu normal beyaz tutkallardan diyorsun demi.
Suyla felan mı seyreltcez tutkalı nasıl sürcez ?
Kaç günde kuruyor peki..
Şimdi sehpaya tutkal sürcez üzerine kumaşı sercez kumaşı serdikten sonra kuruyacak ve en son vernik.Demi?
çok güzel bir fikir,ellerinize sağlık .. leke tutmuyormu peki sonrasında üzerine tekrar tutkalve onun üzerine vernik sürülüyor yanlış anlamadıysam.benimde bir dolabım var bana da ilham oldu.bir de yaparken birleşme ve keşisme yerlerinde uygulamamız gereken püf nokta var mı ? ve bu işlem her türlü kumaş türü ile uygulanabilir mi? şimdiden tşkler..
teşekkür ederim,vernik olduğu için bi sorun yok aynen doğru tutkal ve kuruduktan sonrada vernik,
birleştirme yerlerini inan gözkararı yaptım,,yani aslında kumaş ve uygulanacak alanın cm hesabını yapabılırsen sonuç daha iyi olur, bence, ipek hariç tüm kumaşlarla olur çünkü benım kullandığım kumaş döşemelik kumaştı yanı baya kalındı tutkalı ne kadar iyi tatbik edersen hava kalmayacak şekilde okadar iyi oturur.
kolay gelsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?