Cok uzuldum canim sizin adiniza

kolay surecler degil tabiki daha erken oldugu icin sislik vardir elbet benim bile kulaklarim sonradan duzeldi ama uzun surdu duzelmesi dikisler ve deri kendini birakinca duzeldi ama 100% duzelmemisti kulak memelerim. Onlari cok sukur eski haline getirebildi
Arkadasin icin mutlaka lenf drainage masaji yaptirsin o dalgalarin gitmesi icin belki henuz erken ne zaman yapilabiliyor tam olarak bilmiyorum.
Kulaktaki izlerin icin lazer tavsiye edebilirim sadece sana bence bi daha kesi yaptirma
O kalici ipler zarar verirmi bilemeyiz tabi ama mesela fransada bir doktora gittim o kalici iple yuzu toparliyor ve her uc sene kafa tepesinden acip tekrar gerdigini soyledi ve en cok bu yontem seciyorlarmis avrupada ameliyat olmak isteyen cok az dogru..
bu arada sac icindeki ilk ameliyat izlerim baya gorunmez olmustu resim ekliyorum
Gercekten zor bu yuz germe ameliyati insan umutlaniyor
O estetik yokculugu sayfasini sordum asistana aslinda benimde kafama takilmisti ve hic bir alakamiz yok sadece onlar ameliyat oldu ve memmun oldugu doktorlari paylasiyorlar demisti asistan.. yani kazanclari nedir bilmiyorum gercekten anlamadim bende