ortada birakilmak

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar lütfen akil verin,

nisanlimin ailesi gecen hafta bizi(annemi,babami) memleketlerine davet ettiler bize 3 saat, ama gittigimizde hic misafirperver davranmadilar, orali olmadilar, cok üzüldük.. yani sanki zoraki bi tavirlari vardi sofra kurarken, kaldirirken vs...

nisanlimda fark etti ama hic bisey olmamis gibi davranildi.. bilmiyorum cok üzüldüm paylasmak istedim, bundan sonraki adimim nasil olmali ve ayrilmaya degermi sizce?

Ne beklediniz de yapmadılar? Önünüze yemek mi koymadılar, sizinle sohbet mi etmediler, nedir yani misafirperver olmayan?

Mesafeli olmak mi, yoksa misafir istememek mi? Ikisi arasinda fark var. Istenmediginize eminseniz üstelemeden bitirin derim.

Ha bir de bir insanı ailesine bakıp yargılamak,üstünü çizmek de çok yanlis. Eski konularını hatırlıyorum, senin ailen KK'da gordugum en kötü kalpli ailelelrden biri. İnsanlar onlara bakıp seni yargilasalar ne kadar yanlışsa senin de tek aileye bakıp adamı harcaman bence o kadar yanlış...

Kesinlikle ayrilin.Bu eğer anlattığıniz gibiyse çok kaba bir tavir

hosbuldum da ortada birakilmak diye düsündüm cünkü hic ama hic ilgilenmediler bizimle, cok aci biseye yatiya cagirildik ama kirilip geri döndük, ellerimiz kollarimizda dolu gittik yani sallana sallana bile degil

Ne beklediniz de yapmadılar? Önünüze yemek mi koymadılar, sizinle sohbet mi etmediler, nedir yani misafirperver olmayan?

aynen öyle..yemek zoraki konuldu, sohbet zoraki edildi ve yatiya gidilmisti, kalktik geri döndük.. buz gibi bir ortamdi, aglaya aglaya geri döndüm, kendimden cok aileme üzüldüm, cok gücüme gitti

kötü kalpli degiller, sadece ailelerinden öyle görüp devam eden cinsdenler.. yani dar kafali olarak diyelm, dar görüslü bildigin tipik gurbetci insanlar iste

Konularınıza bir baktım da sizin bu adamdan ayrilacaginiz yok.Aksiyon almayı burada konu açmak sanıyorsunuz galiba.

Boşverin samimi olacaksınız da ne olacsk. Böylesi uzak olsun zaten . Hiç bozmayın o mesafeyi. Benim ailemden kayın aileden çok şey beklediler zamanında çok üzüldüler. Ama karşı taraf görmemişse yapacak bişey yok..biz çok kalabalık bi aileyiz birbirimize çok düşkünüzdür mesela ama onlar herkes birbiriyle küs kardeş kardeşle konuşmaz falan..mesafenizi koruyun siz de

kötü kalpli degiller, sadece ailelerinden öyle görüp devam eden cinsdenler.. yani dar kafali olarak diyelm, dar görüslü bildigin tipik gurbetci insanlar iste
E onun ailesi de kalabalık aile,misafir ağırlamak ne demek bilmeyen, gurbetci, dar kafali, estetikten yoksun insanlar o zaman. Bence nisanlini seviyorsan,mutluysan çok da dert etme.
Normalde nasıl birisi? İcine sinmeyen başka şeyler var mi?

Misafir ağırlamaktan hoşlanmıyorlarsa , mesafeli olup samimiyet kurmayacaklarsa çağırmasalarmış. Yani sizleri çağırmış olmak için mı çağırdılar? Nişanlınız mı baskı yaptı çağırın diye? Anlamadım.. Üç saat yol yorgunluğunun üstüne sizi buraya konu açacak kadar rahatsız edici tavırları olup ilişkinizi sorgulattırdılarsa konuyu nişanlınıza açmakta fayda var.

Önemli olan nişanlının tavrı bence.Bir konuş bakalım o ne diyor bu konu hakkında.Ama bu ortada bırakılmak değil haberin olsun :)

anlamadim gercekten, sanki her hafta konu mu aciyorum ben
Sanırım tam olarak sorun burada siz daha ne dediğimi anlamıyorsunuz..Ben size her hafta konu acmissiniz dememisim açtığınız konular nisanlinizin ve ailesinin ilgisizliği üzerine..Bir aksiyon aldınız mı ?Hayır..Sadece konu açmakla birşey halledemezsiniz icraat lazım diyorum

cagırdıgı mısafıre gonulsuz ve cırkın davranan ınsan hıc bırsekılde haklı olamaz
nısanlınızla aranız nasıl ? bu konuda konustunuz mu

aynen öyle..yemek zoraki konuldu, sohbet zoraki edildi ve yatiya gidilmisti, kalktik geri döndük.. buz gibi bir ortamdi, aglaya aglaya geri döndüm, kendimden cok aileme üzüldüm, cok gücüme gitti
3 saatlık yol ıcın yatılı cagırmalarıda sacma olmus da
demedınız mı orada hayırdır bır sorun mu var dıye ? belkı bır yakınları öldu
?

Aileme yapilan saygisizligi kendime yapilmis bilirim buda hic iyi birsey olmaz. Nisanliniz da birsey yokmus gibi davraniyorsa oda onlardan veya daha dogrusu evlendikten sonra da ayni böyle devam eder. Iyi düsünün

Ben kvden öyle bir tavır görmüştüm evlenmeden önce eşim yok öyle birşey sen yanlış anlıyorsun demişti. Sonuç evlendik kv psikolojisi bozuk kavgacı geçimsiz bir insan çıktı ve ilk aydan birbirimize girdik. Şimdi evlerine adım dahi atmıyorum. Eşim iyi Allaha şükür yoksa diğerleri çekilir dert değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…