- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Ne beklediniz de yapmadılar? Önünüze yemek mi koymadılar, sizinle sohbet mi etmediler, nedir yani misafirperver olmayan?kizlar lütfen akil verin,
nisanlimin ailesi gecen hafta bizi(annemi,babami) memleketlerine davet ettiler bize 3 saat, ama gittigimizde hic misafirperver davranmadilar, orali olmadilar, cok üzüldük.. yani sanki zoraki bi tavirlari vardi sofra kurarken, kaldirirken vs...
nisanlimda fark etti ama hic bisey olmamis gibi davranildi.. bilmiyorum cok üzüldüm paylasmak istedim, bundan sonraki adimim nasil olmali ve ayrilmaya degermi sizce?
Kesinlikle ayrilin.Bu eğer anlattığıniz gibiyse çok kaba bir tavirkizlar lütfen akil verin,
nisanlimin ailesi gecen hafta bizi(annemi,babami) memleketlerine davet ettiler bize 3 saat, ama gittigimizde hic misafirperver davranmadilar, orali olmadilar, cok üzüldük.. yani sanki zoraki bi tavirlari vardi sofra kurarken, kaldirirken vs...
nisanlimda fark etti ama hic bisey olmamis gibi davranildi.. bilmiyorum cok üzüldüm paylasmak istedim, bundan sonraki adimim nasil olmali ve ayrilmaya degermi sizce?
Hoşgeldin esmerimsin, bu ortada birakilmak değil ki, demek ki ailesi yabani insanlardan oluşuyor.
Zaten 3 saat mesafedelermis, yakında kesin dönüş de yaparlar. Yıldan yıla anca görürsün...
Büyütmeye değer mi,emin olamadim
Ne beklediniz de yapmadılar? Önünüze yemek mi koymadılar, sizinle sohbet mi etmediler, nedir yani misafirperver olmayan?
Ha bir de bir insanı ailesine bakıp yargılamak,üstünü çizmek de çok yanlis. Eski konularını hatırlıyorum, senin ailen KK'da gordugum en kötü kalpli ailelelrden biri. İnsanlar onlara bakıp seni yargilasalar ne kadar yanlışsa senin de tek aileye bakıp adamı harcaman bence o kadar yanlış...
Konularınıza bir baktım da sizin bu adamdan ayrilacaginiz yok.Aksiyon almayı burada konu açmak sanıyorsunuz galiba.
E onun ailesi de kalabalık aile,misafir ağırlamak ne demek bilmeyen, gurbetci, dar kafali, estetikten yoksun insanlar o zaman. Bence nisanlini seviyorsan,mutluysan çok da dert etme.kötü kalpli degiller, sadece ailelerinden öyle görüp devam eden cinsdenler.. yani dar kafali olarak diyelm, dar görüslü bildigin tipik gurbetci insanlar iste
Sanırım tam olarak sorun burada siz daha ne dediğimi anlamıyorsunuz..Ben size her hafta konu acmissiniz dememisim açtığınız konular nisanlinizin ve ailesinin ilgisizliği üzerine..Bir aksiyon aldınız mı ?Hayır..Sadece konu açmakla birşey halledemezsiniz icraat lazım diyorumanlamadim gercekten, sanki her hafta konu mu aciyorum ben
3 saatlık yol ıcın yatılı cagırmalarıda sacma olmus daaynen öyle..yemek zoraki konuldu, sohbet zoraki edildi ve yatiya gidilmisti, kalktik geri döndük.. buz gibi bir ortamdi, aglaya aglaya geri döndüm, kendimden cok aileme üzüldüm, cok gücüme gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?