ortada birakilmak

Cok tanıdık.. Malesef ailene bunu yapma, böyle insanlarla muhattap olmayın..
Ben eş ailesini sildim. Bu yüzden..
Nişanlı kalmadık uzun süre kalsaydık evlenmezdim gözüm açılırdı üzgünüm senin adına ama yolun basındasın at gitsin nişanı

Nişanlının ailesi davet etmiş aslında.istemeseler çağırmazlardı bence.nişanlının baskısıyla olduysa bilemem tabineyse bidaha çağırırlarsa gitmeyin sizde

hosbuldum da ortada birakilmak diye düsündüm cünkü hic ama hic ilgilenmediler bizimle, cok aci biseye yatiya cagirildik ama kirilip geri döndük, ellerimiz kollarimizda dolu gittik yani sallana sallana bile degil
Ailen onlara ne yaptida boyle davrandilar? Yani durup dururken ya dusmani gelince boyle davranir insan ya da misafir sevmez

Gelinleri olacak kız ailesiyle gelmiş baş üstünde ağırlamaları lazım.Şimdi böyle yapan insanlar evlenince bir gr değer vermez.Nişanlın şimdi buna ses çıkartmadı ya ileridede aynı ezdirir.Yol yakınken ayrıl

Çok saygısız ve kaba insanlar istemiyorlarsa davet etmeselermiş zorla mı ...

Bu adam da berbat zaten kaçtır yazıyorum konularına ama ısrarlar bu adamla devam ediyorsun.

Kendi akılsızlığının cezasını çekiyorsun bana kalırsan konu sahibesi, ilk eşini yabancı, ailen istemiyor diye kaybettin. İnsan insandır kardeşim, gayet iyi bir insanı, üstelik sevdiğin bir insanı yabancı diye ötelersen Allah da sana yerli bir hanzo gönderir al sana dil, din,ırk der. Başına gelenleri sen hazırladın, elindekinin kıymetini bilecektin.

inanki ortada hic bisey yoktu..sonrasinda aradilar hatta vardinizmi eve diye.

Annemlerde dedi demek huylari böle dengesiz bunlarn

Yok ya dengesizlik degil o. Orda bir mesela var, siz ne oldugunu bilmiyorsunuz sadece. Örnek veriyim. Annem bir kere bir aileyi aksam yemege davet etti. O ailede kendi kendine bizim sucumuz olmadigi halde bizi bir durum yüzünden sorumlu tutumus. Geldiler misafirlige ama ne gelmesi. Suratlarindan düsen bin parca, agizlarini nerdeyse bicak acmiyor. Bizde ne yapacagimizi sasirdik. Neyise biz masayi kurduk. Annem bi yemek döktürmüş kac ceşit. Sofrayi kurduktan sonra "Aman niye zahmet ettin biz yiyip geldik" diye yemekleri biraz kasiklari ile didikleyip yemediler bile. Sonra cok kalkmadan gittiler. Annem sonradan triplerin nedenlerini ögrendi ve bir daha onlari yemege davet etmedi bile. Ortada birseyler var.

Ne yapmadılar ?

Yani bu sebeple ayrılmayı düşünmek mantıklı gelmedi bana

bence nişanlının evine yatılı gididlmez. gerek yok , uzak mesafe en iyisisnidir . uzak dursun lar, kötü olayı avantaja dönüştür. sende ona değer vermezsin mesafeli olursun . daha iyi bence

Karşı taraf misafirperverliği becerememiş olabilir, genel olarak soğuk kanlı olabilirler, o gün size söyleyemedikleri kötü bir haber almış olabilirler veya bir konu yüzünden size sinirlenmiş ve zordan misafir ediyor da olabilirler. Bunları biz bilemeyiz. Zamanla siz anlayabilirsiniz ama bu yüzden ayrılmak biraz abartı olur bence. Bu arada minik bir tavsiye, daha nişanlıyken ailece yatılı misafir olarak gitmek pek doğru değil gibi geldi bana. Yani yanlış demeyeyim de, gereksiz bir samimiyet. Biz de ailemle bulunduğumuz şehirden 7 saat uzaktaki nişanlımın ailesine ziyarete gittik davet edildiğimiz için ancak gittiğimiz gün 2 saat görüşüp otele geçip dinlendik. Ertesi gün de yine 1 2 saat görüşüp kendi şehrimize döndük. Maksimumu da budur gibi geliyor bana.

Ilk kez tanisacaginiz insanlarin evinde nasil oluyor da kalmaya gidiyorsunuz cok sasirtici.
Madem sizi istemiyorlarsa nicin davet etmisler? Bu daha da sasirtici.

haklisin ne diyebilirm ki, insana en büyük kötülügü yine kendisi yapiyor.. cahildim dicem ama hala cahillige devam..

israrla bu adamla devam ediyorum cünkü yalniz kalmaktan korkuyorum yasim 31 olcak sanki kimseyi bulamayacakmisim gibi..

simdi diyeceksin kimse olmadan duramazmisin diye.. cinsel anlamda evet durabilirm ama duygusal bosluk, cevre baskisi, degersizlik yani güzel seylere laik degilmisim hissi.. ailem olsun yuvam olsun istegi vs.

düsünüyorum hani kimse dört dörtlük degil diyorum, devam ediyorum..

benimde vardir mutlaka hatalarim, oda bana katlaniyor, bende ona.. baskasiylada farkli olmaz diye düsünüyorum

Tam olarak ailenize ne yapıldı anlamadım ama aileme yapılan saygısızlık bana yapılandan daha çok canımı sıkardı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…