- 5 Ekim 2009
- 150
- 0
- 96
- Konu Sahibi karadenizligelin
canım ya sakın çocuk yapmayı düşünme.çocuklar asla evlilik için kurtarıcı olarak kullanılmamalı.önce iş bulsun sonra 1 oda bile olsa kendi evinizi tutun.umarım o zaman değişir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorunları olan aileler her zaman çocuk olunca belki değişir derler.
Asla ama asla degişmeyecek , aksine sorunlar çocukla birlikte kat be kat artacak.
İstatistiklere göre boşanmaların %90'ı çocuk olduktan sonraki ilk 2 yıldır!!!
Şirkete Prof.Üstün Dökmen gelmişti, seminere.
"çocuk en yolunda giden evliliği bile bir miktar sallar" demişti, hiç unutmam.
Yani yolunda gitmeyen bir evliliği, iyice cehenneme çevirmenin en pratik yolu bebek yapmak olsa gerek.
esini cok seviyormusun
yani aynen oldugu gibi mi
evet esim benimlen evlendikten sonra almanyaya geldi...
türkiyede evlendik... üc ay annesi ile kaldim ... sonra benim üniversite tatilim bitti diye almanyaya döndüm ... 3 ay ayri kaldik ... o 3 ay sonra geldi...
loenela hakli olabilr bi de bu acidan bak gözlerini ac ya seni kiskanmiyorsa benim yazdiklatimi uygula seni kiskanmiyorsa nebiliym merakn etmiyorsa anlarsin bunu sen hissedersin![]()
bence kesinlikle çocuk olursa değişir mi diye düşünmeyin. genelde çocuk olunca eşler arasına daha bir mesafe girer ilk zamanlar. yok çocuğun bakımı, yemeği, gece uyanmaları, gündüz uyumamaları derken çocukla ilgilenmekten birbirinize hiç zaman ayıramazsınız.
ayrıca ailenizin yanında bi oda da yaşıyosunuz diye eve misafirde mi çağıramayacaksınız ? şaşırdım. arkadaşın verdiği tavsiye çok doğru geldi bana. evli çift arkadaşlarınızla bir arada olsanız evli olmalarına da gerek yok sevgili çiftlerle de olabilir. eşiniz onlardan göre göre bi şeyler öğrenir belki =) arkadaşlarınızı da bu konuda tembihlersiniz üstelik birbirlerine yakın davransınlar sevgi gösterilerinde bulunsunlar falan. eşiniz de e odun değilse =) bi şeyler göre göre öğrenir belki ne dersiniz ? eve çağıramıyosanızda dışarda buluşun bence, söz verdim gidelim bikere gitsek ne olur diye aklına girebilirsiniz bence