Ortada kalan bebek

O konuyu biliyorum çok da ağlamıştım ama burda durum biraz daha farklı kız para biriktirmeye çalışıyor bebeğimde tamamen bırakmış gitmiş değil bende kaldığı süre zarfinca beş dakika da bir arayıp goruntulu görmek istiyordu biz ona sinirlendik yani çocuk uyuyor sürekli çocuğa telefon tutuyorum yüzüne buna kızdım geri verdik

Çok yanlışsın. Anne endişeli bebeğine çok değer veriyor ama hiç tanımadığı size ve başkalarına bırakıyor konsluk yapıyor 4 gün sizde kalıyor şimdi yine yabancı Bi ailede arayarak annelik mi yapıyor yeni doğan Bi bebek o daha. Tamam anladık çalışmak zorunda ama çocuğunu günlerce terk edeceği Bi iş yapmak zorunda değil ki gitsin gündüz temizliğe geçinecek kadar para kazanır tanıdığı Bi komşusuna falan bırakır yok olur mu olmaz konslulta iyi para var hem de kolay para. Siz kadını düşünceğinize bebeği düşünün. Öz babanın tecavüz ettiği ahir zamanda şuanki ailenin yanında o bebek güvende mi hiçbirimiz bilmiyoruz siz de bilmiyorsunuz. Ya da bundan sonra gideceği ailede. Böyle olmaz bu iş. Ben kadının o işi bırakıp çocuğuna annelik yapacağına kesinlikle inanmıyorum o çocuk sağda solda eninde sonunda sefil olacak.

Gerçekten sizin derdiniz de bi başka.

Sonunda sen ve ailen zarar görecek bu işten.Bu kadının çalıştığı mekan ve çalıştığı insanların profili belli.Yarın bunlar size bulaşsa nolucak.Duygusal bakıyorsunuz yapmayın bunu ya sosyal hizmetleri arayın ya da bağınızı kesin.Mantıklı düşünün.

ortada bir terk etme durumu yok kız kendini toplayınca zaten alacak çocuğunu
Madem çocuğunu terk etmemiş çocuk “ortada kalmamış” bu durumda. Tanımadığı insanların elden ele dolaştırdığı bir bebek var.
Çocuğunu düşünen anne bir şekilde çözüm bulur. Ahlaksız bir hayat yaşadığı için aile dışladı demek ki. Namusuyla para kazansaydı 7 kat yabancı yerine bir akrabası bakardı.
Öyle görüntülü aramakla endişe etmiş olmuyor. Bir sapığın ya da organ mafyasının eline düşse o bebek, görüntülü arayarak mı müdahale edecek? Siz bebeğe üzülmek yerine böyle bir durumda devlet yetkililerine şikayetci olmalıydınız. Sizde tedbirsiz hareket ediyorsunuz.

Sosyal hizmetlere kalıcı vermesin o halde. Düzenimi oturtup ev bakıcı olaylarını halledene kadar geçici bırakıyorum desin. Bebek bir günde doğmuyor, en az 9 ay süre var değil mi düşünmek hazırlanmak için. Aylarca niye hazırlamamış bu işleri? Kons falan yargılamak bana düşmez ama madem iyi para kazandığı için bu işi yapıyor biriktirip kenara koysaymış.

Siz iyi bakmışsınız ama diğer bakıcı bakmayabilir. Bebek dediğin kaç defa uyanıyor mama yiyor altı değiştiriliyor, bakıcı uyanmazsa kalkıp bakmazsa mahvolur çocuk. Saatlerce aç altı kirli kalabilir. Annesini burada yüceltip durmayın. Kendi iyiliğini değil bebeğinkini düşünsün. Yeni doğmuş bebek elden ele geziyor şaka gibi. Bakıcı veya ailesinden biri bebek ağlamasına sinirlenip dövebilir bile. Madem bu işe bulaştınız, sosyal hizmetlere bildirmek boynunuzun borcu. İki üç kıyafetle bebek büyütülmüyor. Düzen huzur temizlik özenli bakım lazım bebeğe. Ya da devamlı aramaması şartıyla alın tekrar siz bakın. Madem birbirinizi ajans aracılığıyla bulmuşsunuz çocuğa bakıcılık yaptığınızı gösterir sağlam bir sözleşme imzalayın.

Evet tekrar konuşacağım 7 24 görüntülü sesli mesajlı taciz etmezsen ben tekrar alıp bakarım diye söyleyeceğim en azından ben para almıyorum bu süre zarfında daha kolay para biriktirir benim tek sıkıntım sabahın 4 ünde 5 inde 3 ünde olur olmaz araması yani her dakika zaten resim atıyorum video atıyorum ama bir kez acmayinca telefonu trip atıyor laf söylüyor panik yapıyor

Bazı konular şaka gibi yemin ederim.
Hanımefendi o çocuğun başına bir iş gelirse ne yapacaksınız vicdanen?
İnsanlarin içini bilebilir misiniz ?
O kaldığı yerde ya bebeğin basina bir iş gelirse ?
Arayın sosyal hizmetleri en güvenli yer orası.
Yazıktır günahtır o annenin elinde bu bebegin hayatı kayar.
Bu işlerde çalışanların başlarında belaları olur bak kadın o ortamın kurallarının dışına çıksa ya da bu belalisini sinirlendirse bu bebeği tehdit ve şantaj unsuru olarak kullanırlar.
Biraz aklı selim düşünen kimse bunu yapardi zaten.

Sizde yürek yemişsiniz gerçekten.
Mantıksızlik silsilesi.
Niye siz bakasiniz ki hanımefendi.
Evinizde kaldiginda bir sorun olsa sorumlu siz tutulursunuz, nasıl bu kadar büyük bir sorumlulugu alabiliyorsunuz yahu

Sizde yürek yemişsiniz gerçekten.
Mantıksızlik silsilesi.
Niye siz bakasiniz ki hanımefendi.
Evinizde kaldiginda bir sorun olsa sorumlu siz tutulursunuz, nasıl bu kadar büyük bir sorumlulugu alabiliyorsunuz yahu
Ben ücret almıyorum hiç değilse parasını daha erken biriktirip evini hemen tutar yanınada yatılı bakıcı alır bebek gözünün önünde büyür

Ben ücret almıyorum hiç değilse parasını daha erken biriktirip evini hemen tutar yanınada yatılı bakıcı alır bebek gözünün önünde büyür
İyilik meleği misiniz? Kusura bakmayın da siz de normal değilsiniz. Pat diye birisi bana 1 aylık bebeğini verip al bak dese noluyor lan derim ama siz durumu nasıl oluyorsa hemen kabullenmişsiniz

O ortamda çalışan bir annenin bebeğinin iyi büyüyeceğine inancınız tam yani ?insanlar ne ilginç

O ortamda çalışan bir annenin bebeğinin iyi büyüyeceğinw inancınız tam yani ?insanlar ne ilginç

Abla sen kendini yakmaya o kadar şartlanmışsınki mantığını kaybetmişsin.İlla başına bela alacaksın.
Bu kadar iyi niyet bilemedim.O çocuğun başına yanınızdayken birşey gelse ne diyebileceksiniz.Kime derdinizi anlatacaksınız.

Başına bir iş geldiğinde mahkeme köşelerinde de ama ben ücret almiyordum savunmasi yaparsınız.
Anne çok ilginç bebeğini emanet ettiği insanlar daha ilginç.
İyilik ettiklerini sanıyorlar.

Sosyal hizmetleri arayın isminizin gizli kalmasıni isteyin basınıza bela almayin bu kadarda iyilik meleği olmayın

O ortamda çalışan bir annenin bebeğinin iyi büyüyeceğinw inancınız tam yani ?insanlar ne ilginç
Kimseyi mesleğiyle yaptığı iş ile yargılamayin günahtır düşmez kalkmaz bir Allah ne anneler var bu işlerde çalışıp evlatlarına bakan kimse istemez düşmek hayat bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…