Ortada kalan bebek

Peki sizin okuma kabiliyetiniz var mı? Bakın biz bunların tümünü konuştuk anlattık karşımda ki insan hayır asla diyor peki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz he neyin
Karşındaki insan hayır demeyi biliyorsa k*çını kırıp doğurduğu çocuğa bakmayı da bilecek hanımefendi. Konsomatrislik yapmak için doğurduğu el kadar çocuğu da yoldan geçen insanlara emanet etmeyecek. Gelip burda üyelere hakaret edip devletin kurumlarına iftira atıcağınıza gidin olan aklınızı kullanın o zaman.

Konu sahibi normal değil bu konuyu ne amaçla açmış belli değil kötü kötü kokular geliyor

Annenin istemiyorum vermem deme gibi bir lüksü yok
Sizin ihbar bildirim zorunluluğunuz var

İşin içinde başka is var belli ki sosyal hizmetleri kadin kesinlikle istemiyor, annesi vermem dedi diye ayni şeyleri söyleyip duruyor sanki sosyal hizmetlerde her cocugu annesi gonullu kapiya birakmis gibi. Bence kendiside bebege baglandi normal olmayan sekilde o yuzden vermek istemiyor kadini geri arayip parasiz bakmayi teklif edecek bunu dusunen insan devleti dusunmuyor sence neden? Cevap kesinlikle merhamet olamaz

Ne diyorsun sen kocam niye sapik olsun bu ne biçim bir iftira sen benim kocamı tanıyor musun ki gıyabında bunu diyebiliyorsun o zaman senin kcoanda sapik belki çocuğuna tecavüz ediyor doktora götür kontrol ettir çocuğunu emin olmak için ayni şey değil mi bu bu nasıl bir şeydir kocam neden sapik olsun el kadar bebeğe

Konu sahibi normal değil bu konuyu ne amaçla açmış belli değil kötü kötü kokular geliyor
Bence burdan kötü niyetli insanlara mesaj verdi. Ortada başı boş ve üstelik 1 aylık bebek var. Haberiniz olsun diye. Çünkü ısrarla anne bebeği resmi kurumlara vermiyor diye belirtiyor. O yüzden yönetim bu kadının özel mesajlarını da dikkate alsın.
Aksi halde yazan herkes hata yapıyorsun yazdığı halde “ya evet ben iyilik yaptığımı sandım ama yanıldım” derdi.
Evlat edinmenin bir sürü prosedürü var. Devlet incik çıncık araştırıyor. Bunu yapmayacak biri gayet böyle sahipsiz bir bebeği kaçırabilir.

Yahu ben neden bebeğe baglanayim tabiki sevdik ilgilendik o başka bağlanmak başka

Yahu belki diyor belki ? Sizi tanimiyor ya birakan kadin nasil guvenir diyor anlama kıtısınız gercekten ya. Bir anne olarak tanimadik insana birakiyor evdeki adam belki sapik zarar verecek nasil yatili birakir bir anne olarak diyor. Kocaniza niye iftira atsin ne sacma birisiniz ya sabah sabah tadimi kacirdiniz sinirlerim zipladi

"Anne istemiyor" sözü sağlıklı bir laf değil ki. Kurumda çoğu bebeğin annesi bu durumdan hoşnutsuz ki kim ister kendi doğurduğu bebeğnden uzak kalmayı. Ya da kim ister senin Çocuğuna koruyucu aile çıkmasını - çocuğunun onlara anne demesini?
Ama çocuğun yarari neyse ona göre davranmak lazım , onu korumak lazım
Bu düzen düzen değil. Eve çıksa bile belki iş arkadaşı olan kötü bir kadınla çıkacak. Bu çocuk cidden istismara açık bir çocuk,allah korusun başına her şey gelebilir

pfff okuduğunu anlama sıfırken cidden boşuna konu açmış akıl istemişsiniz.
yazılanları uygulamayacağınız belli oldu zira ne yazdıklarını anlamadığınız gayet açık

Ya çok zor bir durum. Ben sizi anlıyorum. Yetiştirme yurdundaki çocuklar hep travma yaşıyorlar herkesle gitmek istiyorlar. Kaçıp kaçıp duruyorlar. Bunları düşünüp anne yanı mantıklı geldi size belli ki. Ama anne yanı daha tehlikeli. Çünkü anne çaresiz ve kötü yollara düşmüş. Öyle fakir aç işsiz bir kadın değil ki yardımla tutunsun hayata. Gece hayatlarında yok olup gidiyor. Oradaki pislikler bebek falan dinlemezler. Çocuğu istismar edebilirler maalesef canına kastedebilirler. Anneyi ikna edin versin devlete ve evlat edinilmesine izin versin. O kapılarda evlat bekleyen binlerce aile var. Çiçek gibi bakarlar yavruya. Bebekken evlat edindirilmesi daha kolay.

Bu arada anne vermedikten sonra siz istediğiniz kadar şikayet edin almazlar çocuğu. Anneyi güzel güzel ikna etmeye çalışın

Part time iş ararken bebeğin her şeyini almaya nasıl geldiniz ya? niye bakıcılık ilanlarına bakıyorsunuz o zaman paraya ihtiyacıniz yoksa?

konsomatrislik yapan ve sizi hiç tanımayan bir kadın yeni doğurduğu bebeğini günlerce size bırakmış. Siz hiç tanımadığınız ve konsomatrislik yapan bir kadının çocuğuna günlerce evinizde gece gündüz bakmışsınız. Buradaki sorun şu: annenin yaptığı işten dolayı çocuk kısa ve/veya uzun vadede ciddi zarar görebilir, istismara uğrayabilir. Ama siz çoğunu hiç tanımadığı size emanet eden kadının mükemmel anneliğine ikna olduğunuz için yetkili kurumlara haber vermeyi reddediyorsunuz. Ama benim asıl merak ettiğim konu: neden hiç tanımadığınız insanlar için bu kadar tehlikeli bir konunun tam ortasında duruyorsunuz, motivasyonunuz ne? Buraya da konu açarkenki beklentinizi de hiç anlayamadım. Bizden tam olarak ne bekliyorsunuz?

Part time iş ararken bebeğin her şeyini almaya nasıl geldiniz ya? niye bakıcılık ilanlarına bakıyorsunuz o zaman paraya ihtiyacıniz yoksa?
Evet, bunu da hiç anlayamadım. Konu sahibinin işe ihtiyacı varmış. Sonra bu işi bulmuş. Para kazanma planıyla yola çıkmışken bi dünya masraf yapmış. Yani konu sahibinin bu canhıraş mücadelesinin motivasyonunu hiç çözemedim ben ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…