- 14 Ağustos 2018
- 20.473
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.964
- 598
- Konu Sahibi Arzumarzu94
-
Karşındaki insan hayır demeyi biliyorsa k*çını kırıp doğurduğu çocuğa bakmayı da bilecek hanımefendi. Konsomatrislik yapmak için doğurduğu el kadar çocuğu da yoldan geçen insanlara emanet etmeyecek. Gelip burda üyelere hakaret edip devletin kurumlarına iftira atıcağınıza gidin olan aklınızı kullanın o zaman.Peki sizin okuma kabiliyetiniz var mı? Bakın biz bunların tümünü konuştuk anlattık karşımda ki insan hayır asla diyor peki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz he neyin
Konu sahibi normal değil bu konuyu ne amaçla açmış belli değil kötü kötü kokular geliyorZaten normal insan aklı vicdani olan biri bu durumu anladiginda polise gider ihbar eder devlete teslim eder. Çok iyi anne olmaya niyeti olanda cocugunun pesini birakmaz. Aramayi ilgilenmek zannediyor gercekten normal degil. Biz bi vaka almistik otel lobisinde eskort is bitmis musteri ile, lobide bayilmis aradilar muayene ettik falan zil zurna sarhos cantadan prezervatifler dusuyo kutu kutu zaten bi anda benim bebegim var dedi hop telefona sarildi bize saldirdi bebegim var emzircem gidicem diye ama gorseniz zil zurna olmus. Ortada gercekten bebek varsa gece yarisi arayan anne modeli bu işte. Kac tane denk geldik artik bilmiyorum gercekten bebekleri varsa sagda solda buyuyup sonra işe yanlarina aliyolar bu ortamdan doktor muhendis cikicak degil. Konu sahibi gibi sacma insanlar oldugu icin devletede ulasamiyo o bebekler
Annenin istemiyorum vermem deme gibi bir lüksü yokAnnecilik oynamak istesek neden kendi evladimizi yapmayalım hadi bu konuyu da tartışalım mesela neden korunuyoruz kendimizi hazır hissetmediğimiz için maddi manevi yönden olabilir mi kendi bebegimizi büyütmek varken neden bir başkasının bebeğine göz koyayim
İşin içinde başka is var belli ki sosyal hizmetleri kadin kesinlikle istemiyor, annesi vermem dedi diye ayni şeyleri söyleyip duruyor sanki sosyal hizmetlerde her cocugu annesi gonullu kapiya birakmis gibi. Bence kendiside bebege baglandi normal olmayan sekilde o yuzden vermek istemiyor kadini geri arayip parasiz bakmayi teklif edecek bunu dusunen insan devleti dusunmuyor sence neden? Cevap kesinlikle merhamet olamazArkadaşım lütfen kuruma haber ver, alo 183e ihbar et. Sen iyi bir kadinsin bebeğe çiçek gibi baktın. Şimdiki bakıcısı iyi birine benziyor. Ama ne malum kadınin bakıcı parasını ödeyemedi diye tekinsiz bir iş arkadasina birakmayacagi ve onun sevgilisinin çocuğu istismar etmeyeceği? Ya da bebekle ilgilenmeyen birinin onu bakımsızlıktan hastanelik etmeyecegi?
Bu kurumlarla ilgili bir işte çalışıyorum ve inan gelmeden önce öyle şeyler oluyor ki böyle sahipsiz çocuklara,dünyada öyle kötülükler var ki. Kurum bu risklerden çok daha iyi .
Belki anneye çocuk için sosyal ekonomik destek ödemesi yaparlar, kadın rahatlar biraz.
Belki bebek bir koruyucu aileye gider güzel bir yuvada, onu seven insanlarla geçirir şu güzel günlerini . Anne de gerçekten dediği gibi durumunu toparlarsa dilekçe verir , evi incelemeye gelinir vs vs çocugun yararinaysa verilir , değilse ayda bir görmeye devam eder . önemli olan çocuğun üstün yararı.
Yarın bir gün çocuğa bir şey olsa bugün yapmadığın şey seni pişman edecek.
Ömer seyfettin'in bir sözü vardı 'vicdan beni sakat birakti' diye. Çıkikci'nin sardığı ayakklari çok acıyor diye feryat figar ortalığı yikmis, bebeğe yazık diye merhamet eden annesi sargiyi açmış ve adam iyilesememis ,sakat kalmış.
Senin durumun bana onu hatirlatti.
Ne diyorsun sen kocam niye sapik olsun bu ne biçim bir iftira sen benim kocamı tanıyor musun ki gıyabında bunu diyebiliyorsun o zaman senin kcoanda sapik belki çocuğuna tecavüz ediyor doktora götür kontrol ettir çocuğunu emin olmak için ayni şey değil mi bu bu nasıl bir şeydir kocam neden sapik olsun el kadar bebeğehı hı..
tanımadığı birilerine bırakıyor sizde kalsın mı diye.
yani sözüm meclisten dışarı ama akıl işi mi bu yaptığı o kızın belki kocanız sapık?
ne cesaret ona buna bırakıp duruyor da sosyal hizmetlere vermiyor güvenmiyor?
Bence burdan kötü niyetli insanlara mesaj verdi. Ortada başı boş ve üstelik 1 aylık bebek var. Haberiniz olsun diye. Çünkü ısrarla anne bebeği resmi kurumlara vermiyor diye belirtiyor. O yüzden yönetim bu kadının özel mesajlarını da dikkate alsın.Konu sahibi normal değil bu konuyu ne amaçla açmış belli değil kötü kötü kokular geliyor
Yahu ben neden bebeğe baglanayim tabiki sevdik ilgilendik o başka bağlanmak başkaİşin içinde başka is var belli ki sosyal hizmetleri kadin kesinlikle istemiyor, annesi vermem dedi diye ayni şeyleri söyleyip duruyor sanki sosyal hizmetlerde her cocugu annesi gonullu kapiya birakmis gibi. Bence kendiside bebege baglandi normal olmayan sekilde o yuzden vermek istemiyor kadini geri arayip parasiz bakmayi teklif edecek bunu dusunen insan devleti dusunmuyor sence neden? Cevap kesinlikle merhamet olamaz
Yahu belki diyor belki ? Sizi tanimiyor ya birakan kadin nasil guvenir diyor anlama kıtısınız gercekten ya. Bir anne olarak tanimadik insana birakiyor evdeki adam belki sapik zarar verecek nasil yatili birakir bir anne olarak diyor. Kocaniza niye iftira atsin ne sacma birisiniz ya sabah sabah tadimi kacirdiniz sinirlerim zipladiNe diyorsun sen kocam niye sapik olsun bu ne biçim bir iftira sen benim kocamı tanıyor musun ki gıyabında bunu diyebiliyorsun o zaman senin kcoanda sapik belki çocuğuna tecavüz ediyor doktora götür kontrol ettir çocuğunu emin olmak için ayni şey değil mi bu bu nasıl bir şeydir kocam neden sapik olsun el kadar bebeğe
"Anne istemiyor" sözü sağlıklı bir laf değil ki. Kurumda çoğu bebeğin annesi bu durumdan hoşnutsuz ki kim ister kendi doğurduğu bebeğnden uzak kalmayı. Ya da kim ister senin Çocuğuna koruyucu aile çıkmasını - çocuğunun onlara anne demesini?İşin içinde başka is var belli ki sosyal hizmetleri kadin kesinlikle istemiyor, annesi vermem dedi diye ayni şeyleri söyleyip duruyor sanki sosyal hizmetlerde her cocugu annesi gonullu kapiya birakmis gibi. Bence kendiside bebege baglandi normal olmayan sekilde o yuzden vermek istemiyor kadini geri arayip parasiz bakmayi teklif edecek bunu dusunen insan devleti dusunmuyor sence neden? Cevap kesinlikle merhamet olamaz
O halde şimdi ara ve bildir? Madem cok iyi insanlarsiniz madem amacin sadece yardim etmekti görelim yardiminiYahu ben neden bebeğe baglanayim tabiki sevdik ilgilendik o başka bağlanmak başka
Arkadaşlar lütfen konuyu şikayet edelim.Bu konunun açılma amacı nedir?
Ne diyorsun sen kocam niye sapik olsun bu ne biçim bir iftira sen benim kocamı tanıyor musun ki gıyabında bunu diyebiliyorsun o zaman senin kcoanda sapik belki çocuğuna tecavüz ediyor doktora götür kontrol ettir çocuğunu emin olmak için ayni şey değil mi bu bu nasıl bir şeydir kocam neden sapik olsun el kadar bebeğe
Part time iş ararken bebeğin her şeyini almaya nasıl geldiniz ya? niye bakıcılık ilanlarına bakıyorsunuz o zaman paraya ihtiyacıniz yoksa?Merhaba yeni üye oldum sizin görüşlerinizi almak için bundan 10 gün önce sarı sitelerden oyun ablaligi gibi part time iş bulmak için arayış yaparken 1 aylık bir bebeğe part time bakıcı ilanına rastladım başta biraz tuhaf geldi ilan danisman şirket aracılığı ile koyulmuştu neyse şirketi aradım ilanın sahibine yani anneye benim bilgilerimi verdi sonrasında telefonum çaldı telefonda bir kız ağlayarak abla bebek sende kalabilir mi dedi neye ugradigimizi şaşırdık o gün havanın da serin olması ve akşam saatleri olmasından dolayı getir üşütme dedik birşeyler olduğunu anladik aradan yarım saat geçti kız geldi ağlayarak tanımadan etmeden bebeği teslim etti kız daha 20 sinde evlenip ayrılmış mahkemeleri suruyor şuan bir clupta çalışıyor kons olarak bebek 4 gün bende kaldı a dan Z ye herseyini aldık çünkü hicbirseyi yoktu kizada elimizde olan
Evet, bunu da hiç anlayamadım. Konu sahibinin işe ihtiyacı varmış. Sonra bu işi bulmuş. Para kazanma planıyla yola çıkmışken bi dünya masraf yapmış. Yani konu sahibinin bu canhıraş mücadelesinin motivasyonunu hiç çözemedim ben ya.Part time iş ararken bebeğin her şeyini almaya nasıl geldiniz ya? niye bakıcılık ilanlarına bakıyorsunuz o zaman paraya ihtiyacıniz yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?