• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada kaldım gercekten !

alonedarkk

benımmoralsıfırsıfırsıfır**
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
123
27
38
Meraba kk kulubunun sevgiilii bayanlarıı gercekten szlerın görüşlerine cok ıhtıyacım var cunku gercekten ortada kaldımm .

soyle baslayayayım konuya evliyim bıtanecık oglum var ve 5 aylık fakat bazı sebeblerden dolayı annemlerde kalıyorum (anlatmak ıstemedıgım) esimin annesı ve babası ayrı ve ıkı tane kaynım var bırı 20 dıgerı 16 yaslarında yanımda kalıyolar anne ve babaları ne arıyorlar ne soruyorlar 10 sene once ayrılmıslar ama coook sorumsuzlar ben evlenene kadar dedeleriyle ben evlenınce benım yanıma yerlestıler (cogu ınsan kabul etmez bılıyorum ama kahrolasıca Vıcdanım) herneyse kucuk kaynım ve kardesım yasıtlar kardesım aynımı pek seymez hatttaa buraya gelmesını bıle ıstemıyor ee kaynımda gelıyor arada bı ınanın ortada kaldım su vıcdanımı sokup atasım var ıcımden ama olmuyo . ne dıyeyım kaynıma buraya gelmede denmez kı yanı ben dıyemem katıyyyen . lutfen yardım ben bu ısı nasıl cozucem

Ay canim inan anlamadim simdi, sen kendi evinde kalmiyorsun madem, kayningiller niye seninle geldi kalsalardi ya o evde?

Kayinlarinizin size zararı ya da herhangi bir saygisizligi yoksa gelip gitsinler. Zaten büyümüşler artık birkaç yıla kalmaz bakarlar başlarının çaresine. Onlar için de zordur bence.Allah kimseyi sahipsiz birakmasin. ..

Bende anlamadım bişey. Eşinin kardeşleri sizde kalıyorsa sizin kardeşiniz nereye gelmelerini istemiyor zaten bir süredir sizde değillermi?

soyle soyleyeyım annemlerde kalıyorm bı aydır kucuk olan gelıp bazen burda kalıyoorr kardesımle aralarıı yok peekk

canım senin annenlerin evinde kalma sürecin geçici mi yoksa artık hep orada mı kalacaksın? seninle beraber kayınların da annenlerin evine gelebiliyorlarsa gerçekten ortada büyük bir sahipsizlik var, eğer saygıda kusur etmiyorlarsa size çok yük olmuyorlarsa gelsinler derim, eminim onlar da istemezlerdi bu duruma düşmeyi.büyük bir iyilik yapmış olursun onlara surat etmezsen ve bakarsan.mükafatını alırsın inşallah hem bu dünyada hem ahirette

soyle soyleyeyım annemlerde kalıyorm bı aydır kucuk olan gelıp bazen burda kalıyoorr kardesımle aralarıı yok peekk
Anladım. O halde arada kalmaya devam ,maalesef gelme diyemezsiniz.
Dengeyi kurmak durumundasınız. Bastan kabul edilmiş bir durum var ortada çünkü bu saatten sonra gelmesin deseniz eşinizle sorun yaşarsınız.

Buyukk ne kelıme ya sahıbsızlık sınırı asmıs durumda ne annelerının umrundalar ne babalarının be uzuluyorum bu hallerıne buyyuk olan bayaa saygısız da kucuk ıyı severım

Eğer annenlerde kalıyorsan ve kardeşin küçük kaynının gelmesini istemiyorsa gelmemeli. Nihayetinde orası kardeşinin evi ve bunu istemeye hakkı var. Sen ne kadar vicdanlı olursan ol senin olmayan bir evde bir de yanında misafir getiremezsin hem de yatılı. Bence en kısa zamanda konuş kaynınla.

Eğer annenlerde kalıyorsan ve kardeşin küçük kaynının gelmesini istemiyorsa gelmemeli. Nihayetinde orası kardeşinin evi ve bunu istemeye hakkı var. Sen ne kadar vicdanlı olursan ol senin olmayan bir evde bir de yanında misafir getiremezsin hem de yatılı. Bence en kısa zamanda konuş kaynınla.

bende tam bunu dıyorum ıste ne demelym nasıl konusmalıyım karar veremedım canm

canım senin annenlerin evinde kalma sürecin geçici mi yoksa artık hep orada mı kalacaksın? seninle beraber kayınların da annenlerin evine gelebiliyorlarsa gerçekten ortada büyük bir sahipsizlik var, eğer saygıda kusur etmiyorlarsa size çok yük olmuyorlarsa gelsinler derim, eminim onlar da istemezlerdi bu duruma düşmeyi.büyük bir iyilik yapmış olursun onlara surat etmezsen ve bakarsan.mükafatını alırsın inşallah hem bu dünyada hem ahirette

Yok tabıkı kallıcı degl bazı sıkntılarımız var bu sebeble bn annemlerde kayınlarım benım evımde kalıyorlar
Ben kımse ıcın degıl ALLAH ıcın bu yuku omzuma aldım . gercekten uzuluyorum hallerıne benımde bır cocugm var ne olacagı belllımı ben pek horlamıyorum onlarıı

esım kucuk kardesımın , kaynımın annemlere gelmesını ıstemedını bılmıyor

E vicdan yükünü sadece siz taşımayın o zaman, ima edin güzel bir dille, genç oldu o da kendi kardeşinin rahatsızlık verdiğini düşünmesi hoş olmaz ama kardeşlerinin de bir şekilde hayata hazırlanması gerek. Bu arada kardeşinizin istememe sebebi belli mi?

kaynın senın annende nıye kalıyor seninle..

sepet gıbı yanında mı taşıyacaksın,koca çocuğu sürekli,Allah allaah!!

E vicdan yükünü sadece siz taşımayın o zaman, ima edin güzel bir dille, genç oldu o da kendi kardeşinin rahatsızlık verdiğini düşünmesi hoş olmaz ama kardeşlerinin de bir şekilde hayata hazırlanması gerek. Bu arada kardeşinizin istememe sebebi belli mi?
bılmıyorum kı soruyorm sevmıyorum dıyor haklısınız tabıykı esımle konusmk dha ıyı olur once

kaynın senın annende nıye kalıyor seninle..

sepet gıbı yanında mı taşıyacaksın,koca çocuğu sürekli,Allah allaah!!

annemlerde oyle dıyorlar kocaman oglan kalaca yerı yok degıl var evını actn onlara evınde kalsınlar.
ama bunu dusunemıyor sanırım

bu gün siz başkasının evlatlarına sahip çıkmışsınız bu yüce gönüllülüğü yapmışsınız inanın bana yarında sizin çocuklarınıza allah bir çok kapı açar ..lütfen kardeşinizi ikna edin annesiz babasız sahipsiz kalmak çok kötü bunu kardeşinize anlatın güzel bir dille..kayınlarınızın yerinde kardeşinizde olabilirdi..siz iyi bir insan olarak doğru olanı yapmışsınız zaten 1-2 yıla başlarının çaresine bakarlar yaşları büyük ama yeterince büyükte değiller .. allah sizden razı olsun

Back
X