- 30 Ağustos 2017
- 888
- 533
- 103
Eski konuları bilmeyen icin söylüyorum beni çok sevdiğini söyleyip ilişki ciddiye bindikten sonra kıskançlık krizlerine girip bana sürekli bağırıp çağıran küfreden sevgilimi terkettim. İlk zaman yoğun acı çektim şimdi şimdi azaldı. Ardından sekreterim olarak işe aldığım eski teyzesi beklediği bir yer vardı değişik bir zamanlama ve ordan haber geldi oraya geçti,onunla da sarılıp helalleşerek vedalaştık. Tüm bunlar olurken ortağım ve çok sevdiğimiz bir büyüğümüzle (emekli bürokrat) yemek yedik. İkisi birden değişik bir konuşma yaptılar bana. “Artık kendinin farkına var,güzelsin sempatiksin kendini düzgün ifade ediyorsun, iyi bir eğitimin var senin yerinde olsak titretirdik girdiğimiz yeri..kendini sev,gücünü bir eline al. Sekreterle onla bunla çok samimi olmak hemen çok sevmek nedir,ölç biz sorgula. Kendine güven. aşamadığın bir eşik var onu bir aş. Gec orayı. Seni aşağı çeken kim olursa olsun hepsini at hayatından”
Samimi ve dostane bir konuşma oldu. Dışardan nasıl bir imajım varsa artık böyle şeyler söylediler.
Ben güçümü nerde kaybettim nasıl bulurum sınırlarımı nasıl çizerim kafam allak bullak..
Samimi ve dostane bir konuşma oldu. Dışardan nasıl bir imajım varsa artık böyle şeyler söylediler.
Ben güçümü nerde kaybettim nasıl bulurum sınırlarımı nasıl çizerim kafam allak bullak..