Ortak Hesabımız

kadin dogru soyluyor bana da garip geliyor birbirinize guvenmiyirsaniz evlenmeyin

Ay saka gibi , cok sukur instagramda boyle hesaplar cikmiyor karsima
Yeni nesil genclik diyorum ben bunlara buyurler elbet birgun
Lutfen profillerinde yazdiklarini atlamayalim :)

Pelinsu nun annesi.
Kocisinin birtanesi.
Y lerin biricik kizi.
X lerin ilk gelini.
Adana kizi.
Ardahan gelini.
Pembe sever.
Kova kadini.

Lutfen profillerinde yazdiklarini atlamayalim :)

Pelinsu nun annesi.
Kocisinin birtanesi.
Y lerin biricik kizi.
X lerin ilk gelini.
Adana kizi.
Ardahan gelini.
Pembe sever.
Kova kadini.
Mutluluga giden yolda son viraji donduk(kamyon arkasi)

Bir daha dunyaya gelirsem yine ayni sekilde korkusuz yasarim,ama seni tanimakta gecikmem(evlenin3 gun sonra gorucem ben sizi)

Cok mu guzeliz cok mu fitiz yine mi cicek (he yine cicek yine devetabani)

Sonsuz mutluluga dogru yolculugumuz devam ediyor( sanirsin ölmüsler)

Cik iyip
Temizlik yaptiysam o zaman bi kahveyi hak etmisimdir de var :)

Hani reklamlarda abiye elbiseyle wc temizliyorlarya bunlarda bir alt versiyonu onlari izlemekten oldu hep.

Tv zararli :)

Arttırıyorum:

Zaadet Züleyman nispetzevenoğulları

Kahramanmaraş gelini
Erkekler (kocaman bir çarpı!!!!) Yani eklemek yok diyor
Kocasının sultanı
Oğlan anası

Allahım hepimizi korusun.

Senin yuzunden geyikten ban yicem ozliycen sonra beni
Yaa :/

Arttırıyorum:

Zaadet Züleyman nispetzevenoğulları

Kahramanmaraş gelini
Erkekler (kocaman bir çarpı!!!!) Yani eklemek yok diyor
Kocasının sultanı
Oğlan anası

Allahım hepimizi korusun.
12.02.2010 tektas resmi
12.03.2011 soz
..... 2011 nisan
....2011 bohca
....2012 kina dugun mutlu son

Biyonikdeli yi takip edin instagramdan cok dalga geciyor o.

Bana takilin hayatinizi yasayin
Super degil mi.Biyonikdeliofficial de var o kapali sadece kadinlar :) orasi daha bomba.

topunuza hayatınızı yaşatmış mune
oh meydan bana kalmış..

konu sahibesi sorunuzun cevabına gelince evet ergence ve komik duruyor ortak hesap..
zaten genelde kıskançlık temalı açılıyor e öylesi daha bir komik oluyor..
diğer kısımda çok aşığızcılar öyleside ergence

Ayynen öyle. Ergence ve komik. Hele o ortak hesaplarla mesajlaşmak tam bir fiyasko. Ben ortak hesapları ciddiye alıp mesaj filan atmıyorum ama şu tür absürdlükler döndüğünü biliyorum:

- Selam naber Necla?
Ali Necla Yılmaz- ben Necla değilim. Kocasıyım.
- ımm kem küm pardon.

Velhasılı, son derece amaçsız ve saçma bir şey karı koca ortak sosyal medya hesabı. Arkanızdan dalga geçiyorlar bilin, yani eltinizin size açıkça dediğini başkaları da arkanızdan söylüyor sosyal medyada. Şaşılacak veya gücenecek bir şey yok bence.

Mune dalmış buraya ama iyi geyik dönmüş, boşa gitmemişler :)))
Ve evet ergence geliyor bana da komik:))

Bir de sürekli aşkını kocasına Facebook dan itiraf eden var, bir yaptın , iki yaptın anladık da ; insan sürekli niye bunu yapar:)) kocanla aynı evde yaşamıyor musunuz , neden adamın yüzüne söylemiyorsun :))

ay bir de ilginç bir şey daha var, mezarla fotoğraf çekenler, onu da hala çözemedim, gidip ünlü birinin mezarınının fotosunu çeksen anlarım ama insan neden mezar taşı ile selfie çeker:))

Yaa dedemi toprağa verirken baktım kuzenim boy boy fotoğraf çekiyor. Neymiş kocasının her mezara koyduğu ölüyü çekermiş, anıymış. Adamı kefenli çekiyorsun farkında mısın dedim, sana ne dedi. Hayatımdaki en büyük sakinlik savaşımdı hatta ilk defa birine fiziksel zarar vermeyi düşündüm. Saçına yapışsam şuradan diye düşünürken başka şeyler girdi araya. Sonra onu Facebook'ta gördüm. Hala da kendisiyle görüşmem. Ölünce belki ben de mezar taşıyla selfie çekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…