- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
Ortamların dalga malzemesi olduğumu düşünmemişsiniz, buna gayet inanıp o şekilde yorum yapmışsınız. Ben ortak hesap konusuna karşı olan bunları komik bulan herkese saygı duydum fakat bu derece önyargılı ve saygısızca bir yoruma saygı duyamayacagım kusura bakmayın. Siz şimdi kendini dobra olarak adlandırıyorsunuzdur, ama bence bu kadar basit şeyleri ortamınıza malzeme edip dalga geçmekten başka bir is yapmayan boş bir insansınız. İçinizi bu kadar karartmayın size tavsiyem olaylara biraz daha iyi niyetli yaklaşmanız. Kendi yorumunuzu belirtirken karşınızdaki insana saygısızlık yapmak gibi lüksünüz yok çünkü. Ortamların dalga malzemesisiniz şeklinde bir yorumu hiç tanımadığınız bir insana, hele ki sadece sosyal medya konusu üzerinden yapabiliyorsanız, kötü şeyler yaşamış olduğunuzu düşündürdü bana. Allah büyük.
Eğer bir insanın içinde bir şey varsa, ortak hesap, ayrı hesap farketmeksizin bunu yapabilir.Eltine hak veriyorum nedeni tamamen güvensizlik ama çözümü bu değil
E sormussunuz komik mi ergence mi diye,insanlar da cevap vermis. Kendi kendinizi burada avutmaktansa eltinize bunlari yazin isterseniz,sosyal medya hesabinizdan hem de. Cok etkileyici olurEğer bir insanın içinde bir şey varsa, ortak hesap, ayrı hesap farketmeksizin bunu yapabilir.
Aynı evde yaşayan, hiç sosyal medya kullanmayan insanların birbirlerini aldattıklarını da duyuyoruz.
Güven insanın içinde, kalbinde, beyninde olan bir şeydir.
Ortak hesap açalım da beni aldamasın kadar saçma bir düşünce tarzı görmedim.
Güvensizlik yüzünden ortak hesap açan kişiye de rastlamadım bugüne kadar.
Çünkü dediğim gibi bir insan bir yanlış yapıcaksa, ordaki ortak hesap onu engellemez.
Güven anlayışınızı biraz daha gerçekçi şeylerle yaşamanızı tavsiye ederim.
Bir sıkıntı olur bir bakarız sosyal medya siteleri kapanmış, bu da olabilir. Her şey bu kadar basitken,
İki evli insanın birbirine duyduğu güveni internete bağlamamak daha doğru olur bence.
Eğer bir insanın içinde bir şey varsa, ortak hesap, ayrı hesap farketmeksizin bunu yapabilir.
Aynı evde yaşayan, hiç sosyal medya kullanmayan insanların birbirlerini aldattıklarını da duyuyoruz.
Güven insanın içinde, kalbinde, beyninde olan bir şeydir.
Ortak hesap açalım da beni aldamasın kadar saçma bir düşünce tarzı görmedim.
Güvensizlik yüzünden ortak hesap açan kişiye de rastlamadım bugüne kadar.
Çünkü dediğim gibi bir insan bir yanlış yapıcaksa, ordaki ortak hesap onu engellemez.
Güven anlayışınızı biraz daha gerçekçi şeylerle yaşamanızı tavsiye ederim.
Bir sıkıntı olur bir bakarız sosyal medya siteleri kapanmış, bu da olabilir. Her şey bu kadar basitken,
İki evli insanın birbirine duyduğu güveni internete bağlamamak daha doğru olur bence.
Eltim eğer bunu direkt benim yüzüme söyleyebilirse aynı şekilde cevabını vericeğimden şüpheniz olmasın :)E sormussunuz komik mi ergence mi diye,insanlar da cevap vermis. Kendi kendinizi burada avutmaktansa eltinize bunlari yazin isterseniz,sosyal medya hesabinizdan hem de. Cok etkileyici olur
Eltim eğer bunu benim yüzüme söylerse, aynen cevabımı ona da veririm merak etmeyin :)Ayar veriyosun iyi güzel peki ortak olma amacı ne, siz iki ayrı insan değil misiniz ikinizin ne kadar ortak arkadaşı olsa da müstakil arkadaşlarınız da yok mu
Sebep ne mantığı ne bunun enerji tasarrufu mu
Eltim eğer bunu benim yüzüme söylerse, aynen cevabımı ona da veririm merak etmeyin :)
Eğer ortak arkadaş dışında özel bir arkadaşım varsa zaten telefon diye bir şey iletişime geçebilmek için, ben eskiden hesabımı tek başıma kullanırken de sosyal medyadan haberleşmiyorduk, telefondan konuşuyorduk arkadaşlarımla. Hala da öyle. Sizin iletişiminiz nasıl bilemem. Aynen enerji tasarrufu bu :)
Soyluyormus zaten.Eltim eğer bunu direkt benim yüzüme söyleyebilirse aynı şekilde cevabını vericeğimden şüpheniz olmasın :)
Eltim eğer bunu benim yüzüme söylerse, aynen cevabımı ona da veririm merak etmeyin :)
Eğer ortak arkadaş dışında özel bir arkadaşım varsa zaten telefon diye bir şey iletişime geçebilmek için, ben eskiden hesabımı tek başıma kullanırken de sosyal medyadan haberleşmiyorduk, telefondan konuşuyorduk arkadaşlarımla. Hala da öyle. Sizin iletişiminiz nasıl bilemem. Aynen enerji tasarrufu bu :)
O zaman kvniz ile ortak bir face hesabi acin, bu konu bu sekilde nihayete ersin. Hem cevap veremediginiz eltinize karsi buyuk bir "zafer" kazanmis olursunuz, hem zavalli esiniz ortak hesaptan kurtulur, hem de kvniz ile daha cok zaman gecirmis olursunuz. Herkes mutlu olurCansuTore
Tabi aile içine girmek isteyecek ,Evleneli 1 ay olmuş bir kızın ailede yer edinme çabaları...
Tabi aile içine girmek isteyecek ,
hayır anlamadığım sırf kv ile vakit geçirmek istediğini belirtmiş diye neden geçmiş kurcalaniyor eski konular açılıyor vs .
Sevmiş yakın hissetmiş olamaz mı ?
Veya kıskanmış olamaz mı?
Tabi .
Siz hiç kimseyi kiskanmadınız .
Şuan konu sahibine hitap ettiğiniz şeyi yapıyorsunuz farkında degilmisiniz?
bazen sırf konu açmak için açılıyor oda ayrı.
Eski konulara bakmak yasak mi? Niye bakmayalim anlamadim. Bu arada yer edinmeye cabalamakla aile icine girmek farkli seyler. Konu sahibi zaten evlenmis ailenin icinde ister istemez. Yer edinmek tamamen farkli bir sey. Kendini kabul ettirmek,eltiye gol atmak icin kv ile yakinlasmaya calisiyor. Eltiyi kiskandiracagim diye kvyi basina musallat edecek haberi yokTabi aile içine girmek isteyecek ,
hayır anlamadığım sırf kv ile vakit geçirmek istediğini belirtmiş diye neden geçmiş kurcalaniyor eski konular açılıyor vs .
Sevmiş yakın hissetmiş olamaz mı ?
Veya kıskanmış olamaz mı?
Tabi .
Siz hiç kimseyi kiskanmadınız .
Şuan konu sahibine hitap ettiğiniz şeyi yapıyorsunuz farkında degilmisiniz?
bazen sırf konu açmak için açılıyor oda ayrı.
Peki bundan size ne???Eski konulara bakmak yasak mi? Niye bakmayalim anlamadim. Bu arada yer edinmeye cabalamakla aile icine girmek farkli seyler. Konu sahibi zaten evlenmis ailenin icinde ister istemez. Yer edinmek tamamen farkli bir sey. Kendini kabul ettirmek,eltiye gol atmak icin kv ile yakinlasmaya calisiyor. Eltiyi kiskandiracagim diye kvyi basina musallat edecek haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?