- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Merhaba , ben sosyal hizmet 2. sınıfım ve iyi bir ortalamaya sahibim ama okuduğum yere katlanamıyorum . Ortalamam iyi olduğu için üstten ders seçme hakkım var ama çok ikilemdeyim bu seneye kadar hiç üstten ders almadım . üstten ders alırsam toplam 9 ders almış olacağım bu dönem ama çok ikilemdeyim . Şöyle açıklayayım ...
*3. sınıf çok zor diyorlar ve benim sene kaybetmemek için kpss ye hazırlanıp 3. sınıfta sınava girmem lazım.
*Yine 3. sınıf çok zor olduğunu varsayarak en azından kredisi az derslerden birini ortadan kaldırmak mantıklı geliyor.
*9 ders zorlar mı ? İşin açıkçası her iki, üç haftada bir neredeyse şehir dışına çıkıyorum.
*Sınıf birincisi değilim ama ortalamamı düşürmek istemiyorum.
*Kontenjandan kaynaklı birazda hızlı olmam lazım ne yapacağımı bilmiyorum .
3. sınıf gerçekten Lisans bölümleri için en zor sınıf mı?
Hem eğlencemden vazgeçmek istemiyorum . Hemde hızlı bir şekilde okulu bitirmek istiyorum.
Bunların yanında sene kaybetmemek için kpss ye çalışmak istiyorum ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Türkiye 3,sü bu sene bizim bölümden çıktı mesela , 90 üstü çok fazla alan var o yüzden benim gireceğim sene
tahminiyen hem çok yığılma olacak hemde kpss ye cidden çok çalışıyorlar . Nasıl yapmam nasıl bir strateji izlemem gerekiyor bilmiyorum. Tecrübelilerden yardım istiyorum .
*3. sınıf çok zor diyorlar ve benim sene kaybetmemek için kpss ye hazırlanıp 3. sınıfta sınava girmem lazım.
*Yine 3. sınıf çok zor olduğunu varsayarak en azından kredisi az derslerden birini ortadan kaldırmak mantıklı geliyor.
*9 ders zorlar mı ? İşin açıkçası her iki, üç haftada bir neredeyse şehir dışına çıkıyorum.
*Sınıf birincisi değilim ama ortalamamı düşürmek istemiyorum.
*Kontenjandan kaynaklı birazda hızlı olmam lazım ne yapacağımı bilmiyorum .
3. sınıf gerçekten Lisans bölümleri için en zor sınıf mı?
Hem eğlencemden vazgeçmek istemiyorum . Hemde hızlı bir şekilde okulu bitirmek istiyorum.
Bunların yanında sene kaybetmemek için kpss ye çalışmak istiyorum ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Türkiye 3,sü bu sene bizim bölümden çıktı mesela , 90 üstü çok fazla alan var o yüzden benim gireceğim sene
tahminiyen hem çok yığılma olacak hemde kpss ye cidden çok çalışıyorlar . Nasıl yapmam nasıl bir strateji izlemem gerekiyor bilmiyorum. Tecrübelilerden yardım istiyorum .