Merhaba güzel bayanlar
size bi konuda danışmak isterim biz iş yerinde 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz.Zaten herkes grup iş yerinde. Diğer insanların samimiyetine güvenmediğim için konuşmam pek kendimi geri çekerim ya da az konuşurum. Bi bu 3 kişi ile iş yerinin dışında da oturup kalkarız. Ama maalesef gruptan biri ortalığı karıştırıp önce benle arasına mesafe koydu sonra uzak duralım dedi. Bu kişinin kız kardeşi de benim kızıma bakıyor sorun o mu falan bi sorun mu var dedim yok dedi yaptığım paylaşımı üzerine alınmış alakası bile yok sonradan anladım. Ama kardeşi de hala çalışmaya devam ediyor kaç kez bırakmak istersen bırak dedim yok dedi bi sıkıntımız yok seninle dedi. O arkadaş diğer ikisini de bana karşı doldurmuş lafta seninle sorunumuz yok deyip duruyorlar ama sadece o kişi ile konuşuyorlar. Bide sabahları sürekli benim araçla işe gittiğim kızlardan biri küsen arkadaş ortalığı karıştırmak için o kızı sabahları arayıp arabası ile alıyor bana gıcıklığına sizce ne yapmam gerek. Bu arada diğer grup kızları ile mesafeliyim diyorum ya bu kez onlarda sorunun bende olduğunu düşünecekler buna da canım sıkılıyor. Ayrıca bu grubumuzdaki kızlar diğerleri ile hepsi ile muhabbet ediyor yalnız ben bi kaç taneleri ile sadece muhabbet ediyorum