Ortalık karıştı kayınvalidem sağolsun!!

Şimdiden u yi çiz kızım :/

Nisanliyken tatlı dille güler yüzle davranan kaynanam da böyle idi evlilik sonrası

Sizinkiler i hiç düşünemiyorum ://

Kimse değişmiyor, evlilık öncesi sorunlar bir iken evlendikten sonra 10 oluyor, orta yolu yok yanı ona göre düşünün karar verin

Çok sever miydin nişanlını ?
ÖZler misin sence çok ?
Biz 10 senedir beraberiz 2 senedir nişanlıyız. Cok seviyordum tabiki hala da cok seviyorum. Özlüyorum. Her yerde onunla anılarım var. Hatta su an slow sarki dinleyemiyorum melodisi bile icimi acitmaya yetiyor. Ama bana layik gorulen hayati düşündükçe tıkanıp kalıyorum. Duvara toslamis gibiydim tam anlamiyla. Simdi üzülüyorum ama vicdanim rahat. Her gun inadina oglen uyaniyorum, inadina yemek yapmiyorum, inadina temizlik yapmiyorum. Oyle ki icime dert olmus dedikleri. Allah yolunu bahtini acik etsin. Buna da alışacağım ölüm yok ya.

Size şöyle kocaman bir maşallah diyeyim.

Ay 10 senemi verdim, evlenince düzelir, nikahta keramet vardır cırt pırt bahaneler üretmeyip şak diye tavrınızı koyup çizginizi çektiğiniz için.

Allah karşınıza, kıymetinizi bilecek insanlar çıkarsın bundan sonra.

Zaten hep kadınlar bu sevgi olayı için olmadık şeylere katlanırlar. Nişanlının da bu sevgiyi düşünüp yanında olması sana bunun lafını bile ettirmemesi ailene yapılan bu davranışa karşı ailesine resti çekmesi gerekirdi. O yüzden sevgine üzülme. Sevgi yeniden hissedilir ama giden yıllar geri gelmez en doğrusunu yaptın.

Kendinize ve ailenize hiç saygınız yok mu? Nişanlınız diyememiş mi hizmetçi tut kendine anne, o benim eşim olacak! Ay içim daraldı yazmayacağım. Fikrim; koşarak ayrıl, kafanı duvarlara vurursun evlenince.

Gelişme var mı bombeli?
Konuşmak istiyorlar gelmek istiyorlar. Bugün sessizdi ortalık. Biz kabul etmedik ama araya büyükler de girer kesin böyle bırakmazlar genelde bir tartışmaları bile olsa aile ayaklanıyor. Ben hiçbiriyle yüüz yüze gelmek istemem bu saatten sonra.

O kadın net şekilde ne beklediğini anlatmış, evet sana göre çok aptalca ama o kadın bu ve böyle bir insan. Ve sen o aileye girdiğinde kendini kabul ettirmen için kocan arkanda olmalı yani sana laf söyletmemeli annesini susturmalı yoksa sen uymak zorundasın, elbet zorunda kalacaksın yada sürekli gerginlikler yaşayacaksınız. Üzgünüm ama kayınvalide sorunu boşanmaya kadar gidiyor bu forumdan da az çok biliyorsunuzdur

Sizi tebrik ediyorum cesaretinizden dolayı gerçekten. İleriyi gördünüz, kendinize yapılan muameleye anında karşı çıktınız ve kadınların çoğunun aksine aklamaya bahane bulmaya uğraşmadan gerekeni yaptınız. Kimisi şiddet gördüğü halde türlü bahane bulurken siz en baştan hayatınıza sahip çıktınız.

Sana fragmanda bütün filmi anlatmışlar zaten, yerinde olsam herşeyi ağırdan alıp iyice düşünürdüm. Nişanlıyken böyle tartmadan konuşan insanlar evlenince neler söyler. Ne güzel annen arkanda durmuş , rica ediyorum senden sana bu şekilde muamele edilmesine izin verme. Birinin temizliğine yemeğine yardım edeceksen buna sen karar verebilirsin. Lütfen iyi düşün

Anneniz cok iyi demis benim cok bilmis kv de de beni hizmetçi alcakti evine ama ben de ailemde bastan karsi ciktik. Annem benim kzim odasini toplamaz suyunu bile ben getiririm ütü temizlik bilmez dedi yaptirmadim dedi. Yapar öğrenir benim altimda oturunca dedi. Babam esimi cagirip ya bana yakin oturcaksin yada evlenmeyin dedi. Tek kizim sulaleninde aileminde. Esim sagolsun babamlara cok yakin aramizda 1 blok var. 1 sene olcak evleneli bi kere bana ütü yap demedi kendi yapiyor. Temizlik herhafta sonu evi siler supurur yeri gelir yemek de yapar camasir da asar. Alttan almayin alirsaniz yaparsiniz

Yalnız değilsiniz kesinlikle aynı fikirdeyim aynı şeyleri yaşadım ve büyük bir çoğunluğunun aynı olduğunu düşünüyorum. Tabiki tamamı değil.ben de artık beğenmediklerimi direkt söylüyorum yapacak bişey yok. Yoksa herşeyi en iyisi en güzeli tek doğrusu oraya ait. Öyle kabul ediyorlar.

Herkes aradı, birkaç kişiyle konuştum telefonda. Anlattım ama yanlış anlaşılma olduğunu vs söylediler. Bende yorulduğumu ve artık konuşmak istemediğimi söyledim. Aileler bir araya geldi. Herşeyi konuştular. Beni suçlayan insanlarda olmuş tabii. Ama hala ayrıyız ikna olmadım ve böyle de alışacağım sanırım. Hayatımı verilen sözlere bırakamam. İnsana vurursun canı acır geçer ama dil yarası geçmiyor ne yazık ki. Şu an kendimi oyalayacak şeyler bulmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum. İlk zamanlara göre daha iyiyim. Davul bile dengi dengine.

Sana gerçekten değer veren insanlarla olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…