Ortalık karıştı kayınvalidem sağolsun!!

Yok yok arkadaşım vardı, eşi ailesine karşı çıktı altlı üstlü oturmayacağız dedi ama nedense koca şehirde 0 ev sadece annesinin mahallesinde buldu. Ne olacak eşim beni koruyacak nasılsa annesinin kırmasın aman babası hasta dedi. Ha kız tamamen mutsuz değil ama kayınvalide si her gün işten çıkmasına yarım saat kala bizim evin ordaki durakta iniver evde yemekle uğraşma diyor. Bu kız çalışıyor maddi gücü var. Ağzı da iyi laf yapar. Ama bir gün bağırır iki gün itiraz eder üç gün bir şekilde o eve gidilir yeri gelir kalınır. Çünkü neden aman eşimde arada kalıp durmasın bari ben yapmayım anasının yaptığını diye. Bu arada çalışmasa başına gelecekleri düşünebiliyorum sana yazdığım teori.
Kendine göz göre göre yapma.

Asla kabul etmem tavrımı hemen koyardım ben yapmam izin mizin almam derdim. He yardıma ihtiyacı vardır gider yardım ederim ama rutine asla bindirmem kim ki o hayırdır ? Eşimin annesi sadece benim sahibim değil. Nişanlının tavrı çok önemli o şuan ne diyorsa ona bak. Sessiz ortalarda ise koşarak uzaklaş bu evlilikten ben olsam şimdiye çoktan bitirmiştim

Evlenince Kv eziyet ediyor kocam sahip çıkmıyor diye konu açarsın. Korkma Tavrın net olsun Yılanın başını küçükken ezeceksin...

Evlendikden sonra burda kv konularınin başını çekersin öyle ön görüyorum. Böyle hayat gecmez iyice tart ölç bitir bence ben oyle yapardim

Zamanında cok hastalik cekti okulda okuyamadı annesi buadamdan kaçışın evlenmek dedi annesi boyle tesviketti ben cekiyorum sencekme dedi vsvs cok zor
Kesinlikle kiz çocukları okumali yoksa sonu husran

Valla ben o salaklığı yaptım k.v min her misafirine koştum (Allah var k.v le arada sırada laf sokmaları dışında hiç bir sorunumuz yok ne kadar olmasa da herkese yaranamazsın).Sonra bir gün eşimin halası gelmişti o gün de migrenim azdı hizmetten yorgun düştüm uykum geldi derken otururken uyuklamışım vay efendim surat asmışım diye halası laf söylemiş arkamdan o günden beri her misafirine gitmiyorum sen de gitmek zorunda değilsin.Gidene madalya takmıyorlar

Zaten bilerek üst kat verilmiş ki gelen gideni görsünler diye

Zamanında cok hastalik cekti okulda okuyamadı annesi buadamdan kaçışın evlenmek dedi annesi boyle tesviketti ben cekiyorum sencekme dedi vsvs cok zor
Kesinlikle kiz çocukları okumali yoksa sonu husran
Kesinlikle kızlarımız okusun. Aile herşeydir gerçekten iyi de yapsa kötü de yapsa aile yapıyor. Keşke herkes anne baba olamasa. Bazı okuyan meslegi olan kadınlarımızda şiddet görmeye devam ediyor ben anlayamadım gerçekten. Buradaki konuları okuyunca üzülüyorum.

Ya bak çıktım burdan yine çok sinirlendim benim annem olsa o nisan atılmıştı ailen de xok sessiz bence kıyametlerin kopması lazımdı

Cunku maalesef bosanmayi ölümden beter goren aileler var kizlari baski altina almaktan baska birsey degil
Evlilik olene kadar bir kurum olarak gosterilmeye devam ettikce bunlarin olmasi kaçınılmaz

Cunku maalesef bosanmayi ölümden beter goren aileler var kizlari baski altina almaktan baska birsey degil
Evlilik olene kadar bir kurum olarak gosterilmeye devam ettikce bunlarin olmasi kaçınılmaz
Benim eski nişanlım annem yattınız kalktınız umurumda değil sen böyle bir şerefsiz olduğunu için evlenmeyeceksiniz demişti

Hizmetçisi mi varmış oldu canım kimse kimseye bişey yapmak zorunda değil
Nişanlınada söyle beni ailene ezdirceksen böyle konular yüzünden karşı karşıya getirceksen hiç hayatımı karartma diye
Ayrıca böyle işleri de yapmıcağını söyle beklemesin annesi

Yakma kendini yol yakinken dön

Kaynana kendine hizmetçi bakıyor galiba şöyle ınsanlar kaldıgına halen inanamıyorum

Malesef öyle çok cahil bir kesim fazlasıyla var. Ailende olsa sana zarar veriyorsa silip atacaksın ya. Ailende olsa herşeyin en doğrusunu onlar biliyor diye birşey yok. Benim ailem beni okutmak istemedi, zorla başımı kapatmaya çalıştılar, dayanamadım en son çektim resti gittim okudum, evlendim şuan mutluyum harika bir eşim var. İlerde olur olur bişey olur boşanadabilirim. Ben kimseyi memnun etmek için gelmedim bu hayata! Benim mutluluğum herseyin üstünde. Yok kaynanaymış, eltiymiş zartmış zurtmuş onlar kim. Konu sahibinin sorması bile hata. İnşallah evlenmez başımı yakmaz.

Kesinlikle dünyada adam kıtlığı mi var
Kesin yasi da küçüktür
Tam kaynananin yonetmek istedigi tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…