Ortalık karıştı

Ne hale geldik ya
Asker ocağı peygamber ocağıdur yazmaya bile korkar olduk. .
aynen bu konuda yaram derin de kelimeleri katiyen cımbızla çekemem imkanım yok tarafsız olamam doğduğum büyüdüğüm ortam belli evliliğim eşim belli bu sebeple ayrıntılı yorum yapmıyorum..

aynen bu konuda yaram derin de kelimeleri katiyen cımbızla çekemem imkanım yok tarafsız olamam doğduğum büyüdüğüm ortam belli evliliğim eşim belli bu sebeple ayrıntılı yorum yapmıyorum..
Boşver arkadaşim anlatsan alacak insan yokki karşında
Öyle bir hale geldik ki
Teröristin adı : kendi kendini ifade ediyor oldu.
Ortalığı yakıp yıkan belediye otobüslerine Içerde ki masum insanlara molotof atanlar = masum insanlar. Kendi düşüncelerini dile getiriyorlar oldu. Bi de bunlara laf söyleyen sen suçlu oldun. Sanki huzuru kaçıran senmissin gibi.
Canini gerekirse hice sayip gorev yapan polis , dag karakollarinda gozunu kirpmadan gece gunduz nöbet tutan asker ise = terörist demek oldu . ......
Ne kadar acı. .....

ne denir ki? İnsan insanı öldürüyor, daha ileri boyutu var mı? Açlık yok, fakirlik yok, susuzluk yok, yaşamak için ayakta kalmak yok ama ideolojiler uğruna..

Ne kadar zalim olduğumuzun göstergesi.

Allah yardımcısı olsun hepsinin.

Ne acayip bir ülke olduk....Tedbir alınmayan maden ocağında ölen yüzlerce insan için de "eceli buymuş" dedik, kendini bilmez vatan hainleri tarafından şehit edilen askerimiz için de "eceli neyse o olur" diyoruz. Sonuç olarak, yaşanan her kötü olayda kendimizi avutmak için bulduğumuz tek yol bu, ne acı. " Askerlik yan gelip yatma yeri değildir, bu işin fıtratında ölüm var" derse birileri hiç şaşırmayacağım.

Allah Türk Askerinin yanında olsun, bütün ana kuzularını, bütün evlatların babalarını, bütün sevenlerin eşlerini-sevgililerini korusun.

Ne acayip bir ülke olduk....Tedbir alınmayan maden ocağında ölen yüzlerce insan için de "eceli buymuş" dedik, kendini bilmez vatan hainleri tarafından şehit edilen askerimiz için de "eceli neyse o olur" diyoruz. Sonuç olarak, yaşanan her kötü olayda kendimizi avutmak için bulduğumuz tek yol bu, ne acı. " Askerlik yan gelip yatma yeri değildir, bu işin fıtratında ölüm var" derse birileri hiç şaşırmayacağım.

Allah Türk Askerinin yanında olsun, bütün ana kuzularını, bütün evlatların babalarını, bütün sevenlerin eşlerini-sevgililerini korusun.
vatan ugruna olen sehıttır ecelı neyse o olur demek kaderınde bununla sereflendırılmek varsa manasındadır.bızlerin cektıgı ızdırabı kımse bılemez ama bu sözler bızım kendımızı avutma seklımız degıl..
bu bılıncle vatan mıllet sevgısıyle yetısen ınsanlar hayatlarını bu sekılde kaybettıgınde devlete hayata kadere bas kaldırmak peygamber ocagında olana oraya evlat gonderene yakısmaz.sag ıken de sehıt olmak ıstıyorum dıyen bır abının kardesıyım ben.yanında yaralananların hepsı de emın olun keske bızde sehıt olsaydık allah bıze o sansı vermedı dıyorlar.hepsıyle hala gorusuyoruz
askerlık yan gelıp yatma yerı degıl evet..fıtratında olum var kı peygamber ocagı denmıs..

ben size katılmıyorum maden ocağında görev şehidi olan hiçbir madenci için eceli gelmiş ölmüş denmedi (bu cümleyi sarfeden bir siyasetçi medya mensubu varsada duymadım isim vermenizi isterim ki bundan sonra bu kişiye ben ailem ve çevrem pirim vermeyelim) yaşam alanları oluşturulmadığından tedbirsizlikten öldü dedik ve evet islam inancınız varsa vadesi yeten kimse azraile çelme takamaz madende ölmeseler yolda yürürken öleceklerdi..askerliğin fıtratında pek tabii ölüm var ve evet askerlik rütbelisine erbaşına kadar yan gelip yatma yeri değildir..(babam kardeşleri dedem dayılarım kuzenlerim eşim bu ocaktalar,şehitlerimizde var içinde olan bir kişi zıt bir şey söyleyebilir mi)

Boşver arkadaşim anlatsan alacak insan yokki karşında
Öyle bir hale geldik ki
Teröristin adı : kendi kendini ifade ediyor oldu.
Ortalığı yakıp yıkan belediye otobüslerine Içerde ki masum insanlara molotof atanlar = masum insanlar. Kendi düşüncelerini dile getiriyorlar oldu. Bi de bunlara laf söyleyen sen suçlu oldun. Sanki huzuru kaçıran senmissin gibi.
Canini gerekirse hice sayip gorev yapan polis , dag karakollarinda gozunu kirpmadan gece gunduz nöbet tutan asker ise = terörist demek oldu . ......
Ne kadar acı. .....
ağzınıza sağlık.....düşüncelerimize tercüman olmuşsunuz.allah zarar veren hertürlü yaratığı kahhar ismi ile kahretsin....cenaze cenazedir benim gözümde diyen arkadaşlar var.ama bi filmde şöyle bi konuşma vardı.terörist asker olan kardeşine diyordu.ben ölürsem hain sen ölürsen şehit olursun diyordu.ama bazı hatunlar yiğit ile iti bir tutuyor

Neden ülke olarak 1 adım bile ileri gidemediğimiz çok belli işte, üretebildiğimiz tek bahane yine din üzerinden. O zaman alkollü araç kullanırken, çarptığı kişiyi öldüren şoföre ceza verilmesin , karşı tarafın eceli gelmiş diyelim geçelim. İş güvenliğinin olmadığı bir fabrika da presin altında kalıp can veren kişinin de eceli gelmiştir zaten, fabrika sahibi suçlu değildir. Şehitlik mertebesi için söylenecek bir söz yok tabi ki de, Allah o mertebeyi her kuluna nasip etmez, o ayrı bir konu. Benim kuzenim de daha yeni geldi askerden, Hatay'da sınırdaydı. Askeriyenin hali içler acısı dedi, yazık bu ülkenin evlatlarına dedi. Siz askerinizi korumayın, gerekli tedbiri almayın, vur emri için binbir prosedür uygulayın, asker burnunun dibine giren teröristi vuramasın, dokunamasın; kaçmaya bile fırsat bulamadan vurulsun şehit olsun. Sonra kalkıp biz buna "eceli gelmiş" diyelim. Bunca tedbirsizliğe, bunca vurdumduymazlığa verdiğiniz tepki sadece bu kadarsa, benim buna yapabileceğim tek yorum "cahillik" olur.

Arkadaşın konusunu daha fazla kirletmemek adına, son yorumumdur.

Ben artik bu vatan saolsun navallarina inanmiyorum.
Askeri polisi sur one yetki verme sonra sahip cikma.sonrada vatan saolsun kardeslik bozulmasin.yok yaaaaa
Benm esimde butur olaylarin gobeginde istanvulun ortasinda
Kimse sahip cikmiyo askere polise.
Bnm esimi polisleri askerleri korumayan hep onlardan bekleyen vatan falan sagolmasin.istemiyorum

Kızlar iş yerinde biraz yoğunum k.bakmayın tek tek cevaplayamadım ve biraz geç oldu hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Ben kimse ölsün veya ölmesin diye konu açmadım açıkcası sadece her askere gidenin bekleyeni gibi üzgünüm.
Ortalık bu kadar karışık olması bu denli üzülmezdim sanırım.
Korku hasretliği bile bastırıyor.
Rabbim herkesi korusun, daha yaşancak çok şey varken bir an da çekip gitmesin gençlerimiz.
Allah sabır versin bu vatana, analarına :KK39:

Ben artik bu vatan saolsun navallarina inanmiyorum.
Askeri polisi sur one yetki verme sonra sahip cikma.sonrada vatan saolsun kardeslik bozulmasin.yok yaaaaa
Benm esimde butur olaylarin gobeginde istanvulun ortasinda
Kimse sahip cikmiyo askere polise.
Bnm esimi polisleri askerleri korumayan hep onlardan bekleyen vatan falan sagolmasin.istemiyorum
can acısıyla söylenmiş bir söz diye kabul ediyorum..eğer ki kalpten söylediyseniz bu cümleyi..iyi vatan sağolmasında görün bakalım bu kadarınıda yaşayabilecek misiniz diyesim gelir..koltuklarında oturanların vatan sağolsun ya da sağolmasın demeleri değil mühim olan kelle koltukta vatan bekçilerinin söylemeleridir ..onlar vatan sağolsun diyorlar sa bu uğurda canlarını teslim ediyorlarsa birileri benim kocamı kim koruyacak böyle vatan sağolmasın dememeli..Yakıştıramadım bir kaç günün gerginliğine bağlıyorum cümlelerinizi..

Allah korusun herkesin evladını
Asker dendiği zaman içim titriyor
Zalime, haine, arkadan iş çevirenlere fırsat vermesin Rabbim
Çok şey denir ancak konuyu bölmek istemiyorum
Asker, polis hepsi evladımız, Allah yardımcıları olsun

Neden ülke olarak 1 adım bile ileri gidemediğimiz çok belli işte, üretebildiğimiz tek bahane yine din üzerinden. O zaman alkollü araç kullanırken, çarptığı kişiyi öldüren şoföre ceza verilmesin , karşı tarafın eceli gelmiş diyelim geçelim. İş güvenliğinin olmadığı bir fabrika da presin altında kalıp can veren kişinin de eceli gelmiştir zaten, fabrika sahibi suçlu değildir. Şehitlik mertebesi için söylenecek bir söz yok tabi ki de, Allah o mertebeyi her kuluna nasip etmez, o ayrı bir konu. Benim kuzenim de daha yeni geldi askerden, Hatay'da sınırdaydı. Askeriyenin hali içler acısı dedi, yazık bu ülkenin evlatlarına dedi. Siz askerinizi korumayın, gerekli tedbiri almayın, vur emri için binbir prosedür uygulayın, asker burnunun dibine giren teröristi vuramasın, dokunamasın; kaçmaya bile fırsat bulamadan vurulsun şehit olsun. Sonra kalkıp biz buna "eceli gelmiş" diyelim. Bunca tedbirsizliğe, bunca vurdumduymazlığa verdiğiniz tepki sadece bu kadarsa, benim buna yapabileceğim tek yorum "cahillik" olur.

Arkadaşın konusunu daha fazla kirletmemek adına, son yorumumdur.
iyiki de son yorumunuz olmuş

can acısıyla söylenmiş bir söz diye kabul ediyorum..eğer ki kalpten söylediyseniz bu cümleyi..iyi vatan sağolmasında görün bakalım bu kadarınıda yaşayabilecek misiniz diyesim gelir..koltuklarında oturanların vatan sağolsun ya da sağolmasın demeleri değil mühim olan kelle koltukta vatan bekçilerinin söylemeleridir ..onlar vatan sağolsun diyorlar sa bu uğurda canlarını teslim ediyorlarsa birileri benim kocamı kim koruyacak böyle vatan sağolmasın dememeli..Yakıştıramadım bir kaç günün gerginliğine bağlıyorum cümlelerinizi..
İste o oturdugu yerden vatan saolsun diyenlere kiziyorum ben.
Ben o kelle koltukta bu vatani korumak icin canini hice sayan polisin esiyim.askerin ablasiyim.
Kac gundur esim gece eve gelmiyo.sabahlara kadar uyuyamiyorum.
Bisey olsa ben naparim.
Evet canm yaniyo.bitek esimi degil tum polislere analarinin kuzulari askerlerimize canim yaniyo.
Savas bizim savasimiz degil.
Bizim olsaydi ben bile kosardim ama sucsuz yere oldurulen polislere tas atilan dayak yiyen askerlere bisey oldugunda vatan saolsun diyemiyorum kimse kusura bakmasin.

İste o oturdugu yerden vatan saolsun diyenlere kiziyorum ben.
Ben o kelle koltukta bu vatani korumak icin canini hice sayan polisin esiyim.askerin ablasiyim.
Kac gundur esim gece eve gelmiyo.sabahlara kadar uyuyamiyorum.
Bisey olsa ben naparim.
Evet canm yaniyo.bitek esimi degil tum polislere analarinin kuzulari askerlerimize canim yaniyo.
Savas bizim savasimiz degil.
Bizim olsaydi ben bile kosardim ama sucsuz yere oldurulen polislere tas atilan dayak yiyen askerlere bisey oldugunda vatan saolsun diyemiyorum kimse kusura bakmasin.
bu sebeple yaptığın yorumu gerginliğe bağladım ya ben de polis eşi asker kızıyım seni gayet net anladım ama bu günlerde yazılan her kelime saptırılabilir potansiyelde bir de klavye başındaki kahramanları ayaklandırmamak gerek..

Back
X