• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyle bi durumda anlayis gosterir miydiniz

Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Cocugun pesinde niye sadece siz kosuyorsunuz? Babanizin evinden mi getirdiniz cocugu?

Cocugun pesinde niye sadece siz kosuyorsunuz? Babanizin evinden mi getirdiniz cocugu?
çünkü kimse onun kadar "kontrol edemiyor" da ondan

konu sahibi çocuğu sürekli kontrol altında tutulacak bir şey olarak görüyor. kendi annesini de bırakmamış hiç, kreşe nasıl göndermiş hayret ettim kreşte en kötü ihtimalle 10 tane daha çocuk vardır nasıl "kontrol altında tutuyor" 1 tane öğretmen şaşılası, süper gücü filan var herhalde.

çünkü kimse onun kadar "kontrol edemiyor" da ondan

konu sahibi çocuğu sürekli kontrol altında tutulacak bir şey olarak görüyor. kendi annesini de bırakmamış hiç, kreşe nasıl göndermiş hayret ettim kreşte en kötü ihtimalle 10 tane daha çocuk vardır nasıl "kontrol altında tutuyor" 1 tane öğretmen şaşılası, süper gücü filan var herhalde.
Seneye teneffüslerde öğretmen de olmayacak başında. O zaman ne olacak ben de onu merak ediyorum. Gidip okulda bekleyecek herhalde

Seneye teneffüslerde öğretmen de olmayacak başında. O zaman ne olacak ben de onu merak ediyorum. Gidip okulda bekleyecek herhalde
iyi bir şey yaptığını düşünüyor ama
ne kendine ne çocuğa ne evliliğine iyilik etmiyor

benim yeğenler erkek
ailede ultra yaramaz, ağaçlardan inmeyen, sürekli acillik olan, arkanı dönsen burnuna erik çekirdeği filan sokan çocuklar da oldu
çok şükür hiçbirine de bişey olmadı, hepsi büyüdü, dalyan gibi delikanlı oldu.

benim uzman doktor bir kadın arkadaşım var
ilk bebeği erkekti
aşırı evhamlıydı
konu sahibinin doktor versiyonu

evde bebeğin aldığı-çıkardığı takibini yapardı, çişli bezlerini tartardı hassas tartıda (normal sağlıklı, miadında doğmuş bebek, evde aldığı çıkardığı takibi yapacak hiçbir şey yok, zaten öyle bişey gerekse bebek hastanede olur)

sonra ne oldu biliyor musunuz?
bu çocuk şeker komasına girdi
8 yaşında
ölüyordu neredeyse
asla fark etmemiş, sürekli panik evham halde olursan esas büyük işaretleri göremiyorsun.

sonra bizim kıza aydınlanma geldi dağ tepe, deniz, maraton, tekne, y.içi y.dışı yardırıyorlar şimdi ailece.

Çocuğu o kadar saat yola gönderemem yada godnersemde kayboldu mu araba mı çarptı diye gelene kadar acillik olurum .keşke böyle olmasam ama malesef anneme bile bırakıp dışarı çıkmadım hic

İlk çocuğumda ben de böyleydim.
İlkokula başladığında öğretmeni dedi ki "her şeyiyle çok iyi ama düşmeyi bilmiyor. Düşerken elini yere koymayı bilmiyor her düşüşünde yaralanıyor"
3 senede anca toparladık.
İkinciye özellikle böyle yaklaşmadım.
Çocukları bir yere bırakıp gideceğim zaman ikna etmem gereken hala ilk çocuğum oluyor ikincinin umrumda olmuyorum.
8 yaşındaki çocuğum 1 yaşındaki çocuğumdan daha çok ağlıyor benim çünkü ne yapacağını bilmiyor, hata ettim çok.

Kendini de, çocuğunu da, kocanı da sal. Öyle ömür geçmiyor.

Mutlaka gidin, yorumlarınızı okudum, büyüdükçe bağımsızlaşması zor olacak. Oğlum Pandemi çocuğu hep evdeydi. Anaokuluna da kısmen gitti. Büyüklerle arası iyi , çocuklarla sorun oldu. Pandemi doğru dürüst çocuk görmediği için. Şimdi 3. Sınıf yeni yeni kendine geldi. Pandemide anaokulunda okula giden çocuklarla arasında fark oldu. Kronik sorunum olmasaydı salsaydım çocuğu keşke diyorum.

O nedenle sürekli çıkın, annenize de emanet edin. Kendinizi alıştırın

Siz okulda çocuğun peşinden insanlara çarpa çarpa koşturan üyesiniz sanırım, çocuk evde enerjisini atamadığı için bu kadar haraketli olabilir mi?
Tabi ki normal eşinizin isteği, sizin hem gitmeyip hem de eşinizin gitmek istemesine mırın kırın etmeniz anormal.

Back
X