Boyle bi durumda anlayis gosterir miydiniz

5 yaşında olduğunu söylemişti diğer konuda. inanılmaz korumacı bir tutumu var. iki konudan da belli olduğu üzere.
Oglumdan kaynaklı bu durum çünkü inanılmaz hareketli evde asla oturmaz sürekli hareket halinde disarda deseniz gene öyle o yüzden ultra dikkat istiyor

Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Bayramın ilk günü sizinleymiş zaten, ikinci günü gitmesinde bir problem göremedim ama sizin yerinizde olsam bende giderdim. Son derece huysuz ve sürekli yürüt beni diyen bi kızım var, daha hiçbi yerden geri kalmadım 🥲😂

Merhaba kızlar. Eşimin akrabaları il dışında bi kaç saatlik uzaklıkta olan bi yere gitme planı yapmışlar bayramın 2. Günü. Ben çocukla zor olur diye gelemem dedim çünkü biliyorum gittgim yerde asla rahat vermeyecek oraya koştur buraya koştur ben bir şey anlamayacağım .Eşimde ben gitmek istiyorum o zaman ben gidip geleyim dedi Gitsin evtte bayram sonuçta bizi tek bırakıp gitmek istemesi normal mi anormal mj anlamadım Kafam karıştı siz ne düşünürdunuz
Çocuğunuz kaç aylık ya da kaç yaşında? Bence normal. Size normal gelmeyen nedir?

Bayramın ilk günü sizinleymiş zaten, ikinci günü gitmesinde bir problem göremedim ama sizin yerinizde olsam bende giderdim. Son derece huysuz ve sürekli yürüt beni diyen bi kızım var, daha hiçbi yerden geri kalmadım 🥲😂
Yani canimada okusa gezmemden geri kalmam diyorsunuz 😀

Bence eşiniz zorlamıyorsa sizi, bu güzel birşey.En azından zoraki birşeylere sürükleyip anlayışsız davranmıyor. Eğer eşim gitmek istemiş, çok sık böyle şeyler talep etmez arzu ediyorsa gitsin diyorsanız, git diyebilirsiniz, malum bayram zamanları eş dost akraba veya büyükler bazı ziyaretler yapılmayınca kırılıp alınabiliyor zaman zaman, bu sebeple gitmek istiyor olabilir yani mecburiyet ve gereklilik... ama yok böyle şeyler sık sık oluyor, beni hiç öncelemiyorsi diyorsanız gitmesini istemeyebilirsiniz haklı olarak. Biraz değişken bir durum.

Bence eşiniz zorlamıyorsa sizi, bu güzel birşey.En azından zoraki birşeylere sürükleyip anlayışsız davranmıyor. Eğer eşim gitmek istemiş, çok sık böyle şeyler talep etmez arzu ediyorsa gitsin diyorsanız, git diyebilirsiniz, malum bayram zamanları eş dost akraba veya büyükler bazı ziyaretler yapılmayınca kırılıp alınabiliyor zaman zaman, bu sebeple gitmek istiyor olabilir yani mecburiyet ve gereklilik... ama yok böyle şeyler sık sık oluyor, beni hiç öncelemiyorsi diyorsanız gitmesini istemeyebilirsiniz haklı olarak. Biraz değişken bir durum.
Belki yazları bi iki toplu piknik olur birde böyle bayramlarda iste

5 yasinda ama yerinde durmaz hiç koşar hep
yaşıda küçük değilmiş aslında. Bence gidin çocuğunuz da sosyalleşsin siz de sosyalleşin. Akrabaları sevmiyorsanız da bırakın eşiniz gitsin kendi kendinizi doldurmayın.

Belki yazları bi iki toplu piknik olur birde böyle bayramlarda iste
Sizi anlıyorum ben de ne kadar gitmek istesem de bazen oğlum çok hareketli olduğu ve oraya gittiğimde orada olmaktan birşey anlamayavağımı ve daha çok yorulacağımı bildiğim için gitmiyorum, eşim gitmek isterse sen git diyorum , darlamıyorum sen de gitme diye. E zaten çok da sık olan birşey değilmiş, fazla kafa yormayın bence. Ne kadar babalar da baksa annelerin yükü daha fszla oluyor çocuk sorumluluğunda. Malesef durum bu

Çocuğu da gönder babasıyla beraber gitsin. Yoksa bu erkekler hiç bir zaman anlayamıcak çocuk bakmanın zorluğu.

Çocuğu da gönder babasıyla beraber gitsin. Yoksa bu erkekler hiç bir zaman anlayamıcak çocuk bakmanın zorluğu.
Çocuğu o kadar saat yola gönderemem yada godnersemde kayboldu mu araba mı çarptı diye gelene kadar acillik olurum .keşke böyle olmasam ama malesef anneme bile bırakıp dışarı çıkmadım hic

Oglumdan kaynaklı bu durum çünkü inanılmaz hareketli evde asla oturmaz sürekli hareket halinde disarda deseniz gene öyle o yüzden ultra dikkat istiyor
2,5 yaşında kolunu kırıp aylarca alçılı gezen, her daim mor dizlerle gezen bir oğlum var. 3 yaşında yine yokuştan patenle kayıp yarmıştı dizini izi kalıcı oldu.
Ağaca da tırmanır her tür tekerlekli alet de kullanır, yüksekten de atlar. Kıçında kurt var tabirlidir.
Ama asla asla bu kadar korumacı yaklaşmadım.
Çocuk bu düşe kalka büyür.
Bugün böyle yaparak çocuğunuza kötülük yapıyorsunuz.
Özgüvensiz, tek başına karar alıp halledemeyen biri mi olsun?
Seneye ilkokulda ne yapacaksınız başında mı bekleyeceksiniz teneffüslerde.

Back
X