Ortalık Karıştıran Adam

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.426
43.922
798
Derdim sevdiğim adamın ortağıyla. Daha doğrusu benim adamla bir sorunum yok ama adamın benimle sorunu var ve ne olduğunu çözemiyorum. Sevdiğim adamdan küçük biri bu. Yaş olarak aralarında 6 yaş var.

Kendisiyle ismen de olsa 10 aya yakındır tanışıyoruz ama kesinlikle 2-3 kelime dışında öyle muhabbet tarzı bir konuşmamız olmadı bu adamla.

Sevdiğim adam bu kişiye konuştuğumuzu anlatmış. Sabahvesen ile aramızda birşeyler var gibisinden bir anlatma yani.
geçtiğimiz haftalarda bu ağabey, durumlarını beğeniyorum diye gitmiş benimkine ''Sabahvesen benim durumlarımı beğeniyor seni kıskandırmak için mi?'' diye bir patavatsızlık yapmış neyse ağzımı açıp adama birşey demek istemedim. Ortaklar yüz yüze bakıyorlar diye. Gerekli cevabı benimki vermiş.

Geçtiğimiz günlerde yine bu ağabey bu sefer de bizim görüştüğümüzü gitmiş eşine anlatmış. (Bu eş olan abla ile bırakın tanışıklığı isim cisim bilme durumum dahi yok.) Ve bu abla da giderek sevdiğim adamın eski eşine anlatmış.

Sonra da bu ağabey bunu gelip benim sevdiğim adama anlatmış eşine anlattığını eşinin eskiye anlattığını falan. Şimdi ben bu adama ağzımı açıp ne desem diye düşünüyorum. Hayır anlayamıyorum bu adamın derdi ne benimle.

Bu adamla senin es adayi ortak oldukca eski eşinden daha cok dilin yanar .
Ne sacma, ne akla hizmet anlatiyor bir de yuzsuz yuzsuz gelip sevgiline soyluyor ya

Derdi sizi ayırmak kuzum
Ama iyi tarafından bak eski eşide seni öğrendi artık bu bile gelişmedir

Iyyyy bu ne böyle ayaklı gazete gibi git yanına ver ağzının payını kocaman adamsın utanmıyormusun insanların hayatlarına müdahale etmeye oraya buraya laf taşımaya de bi güzel fırçala bak bakim bir daha yapıyormu kimse gidip hesap sormamış buna demekki bu yaşına kadar terbiyesiz dengesiz

Bu adamla senin es adayi ortak oldukca eski eşinden daha cok dilin yanar .
Ne sacma, ne akla hizmet anlatiyor bir de yuzsuz yuzsuz gelip sevgiline soyluyor ya

bende anlayamıyorum adamla muhabbetim dahi yok ama sorun ne bende çözemedim defalarca kavga ettik bu adam yüzünden.

Derdi sizi ayırmak kuzum
Ama iyi tarafından bak eski eşide seni öğrendi artık bu bile gelişmedir

kavgalıyız canım konuşmuyoruz 2 gündür bu yüzden öğrense de sorun yok

altın günü yapıp baş davetli olarak bu abimizi çağırmayı düşünüyorum zira altın gnündeki teyzeleri geçti kendileri

Sizin bu sosyal medya ile sorunlariniz bitmiyor. Dogru hatirliyorsam önceden de sorun vardi bu konuda.. bence hesabinizi komple kapatin kurtulun. Hem bence sizinkisi sizi deniyor .. sizden laf almaya calismis gibi hissettim.. daha öncede kiskaniyordu sizin begenilerinizi öyle degilmi ? Bence o agabeyin hicbirseyden haberi yok.. yoklama yapin bi

deneme yapsa ortağının kardeşi üzerinden denerdi beni. kardeşi en azından bekar ve ondan genç ve merhaba da olsa muhabbetimiz var o kişiyle.

altın günü yapıp baş davetli olarak bu abimizi çağırmayı düşünüyorum zira altın gnündeki teyzeleri geçti kendileri
Tam isabet olur kuzum gerçi o orayıda birbirine katar amma sen haticeye değil neticeye bak kim arkandan konuşmuş bu delinin sayesinde şipşak öğrenirsin

Barısorsınız siz ya 2 güne

ayy sanmıyorum bu sefer ben çok sinirliyim

Tam isabet olur kuzum gerçi o orayıda birbirine katar amma sen haticeye değil neticeye bak kim arkandan konuşmuş bu delinin sayesinde şipşak öğrenirsin

hahah evt ya şöyle arada arkadaş ortamına katmak gerek bu ağabeyi. kimse arkadan konuşamaz o zaman

Ayaklı gazeteymiş ortağı.Laf taşıyıp duruyor.

hemde ne gazete

Erkegin de dedikoducusu cekilmiyor hiç

aynen öyle canım boşuna dememişler kadın o. değil erkeğin o'dan korkacaksın diye

Aynen aynen. Bir de kadınlara laf söylerler kendilerine bakmadan.

He he 2 gün sonra görürüm seni

başım döndü

mal bunlar ailecek hemde şimdi de ortağın kardeşi herkese açık gönderilerimi beğenmiş. ekliydi bu şahıs bende silmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…