• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortalik or.sssp na gitmis olma ihtimali var

Adam sizi aldatmış, kocanıza laf edeceğinize kadına çirkin sıfatlarla saldırmışsınız.
Bende okuyorum salak gibi bakalım sonu nasıl bitecek diye. Aklımdan "şimdi adamı akşama mahvedecek, bavulunu kapının önüne koyacak" diye geçirirken sonuçta konu sahibi akşama nasıl konuşsam, sakin mi olsam, hiç umursamasam mı, görmezden mi gelsem diyor.
Yani koca çoktan affedilmiş deeee buradakilerin diğer kadına saydırmaları bekleniyor.
O kadın dediğiniz sıfattaysa kocişinizin ne olduğunu siz tahmin edin.

offf illa konu sahibinin üzerine gidilecek
anlamış işte fotodan
bu tarz hatunlar belli olmuyor mu yani , kendilerini belli etmiyorlar mı?

Mesleği ne olursa olsun(kadının) .. Bunu yapması çirkin olmuş.. Muhtemel seks&para yani menffaat ilişkisi gibi geldi bana.. Söylemlerden.. Bu gibi durumlar daha da rahatsız edici.. Ciddi ciddi.. Ve de sakin cool bir şekilde.. Hesabını soracaksın kardeşim!!!! Artık bu iş kocanın sana yaptığı açıklama.. Senin ikna olma.. Durumuna göre deşir

Fotodan bir insanın meslek analizi nasıl olur bir anlatin da bizde anlayalim olur mu
buraya eklerdim de ban yerim diye korkuyorum
herhalde göğüsleri ortada
iç çamaşırı ile watsapp a fotoğraf yükleyen bir bayan , devlet memuru olacak değil?
konu sahibi de bu tarz bir fotodan bahsediyordur.

Mesela bacak bacak ustune atan kadinlar seks istiyordu bi ara biri oyle birsey zirlaviliyordu burada. Bacakbacak ustune atmadan oturamam cok zoruma gitmisti.
ne ilgisi var
ben de bacak bacak üzerine atarım
konu saptırılmasın
bacak bacak üstüne atan her kadın o... pu mu oluyor

ama iç çamaşırı ile çıplak fotosunu watsapa koyan kadın tabiki o yoldadır.
cici bir mürebbiye olacak değil ya.

offf illa konu sahibinin üzerine gidilecek
anlamış işte fotodan
bu tarz hatunlar belli olmuyor mu yani , kendilerini belli etmiyorlar mı?
Adam.netice olarak aldatmis kime.gittiginin onemi ne ? Yani diger kadin ne bileyim.genetic muh olsa helal olsun aslanima beeee mi diyecek ? Konu sahibi..kocayi aklicam diye kadina sovuyor.

Adam.netice olarak aldatmis kime.gittiginin onemi ne ? Yani diger kadin ne bileyim.genetic muh olsa helal olsun aslanima beeee mi diyecek ? Konu sahibi..kocayi aklicam diye kadina sovuyor.
hayır tabiki kime gittiğinin bir önemi yok ( meslek olarak )
sonuçta bu arayışa düşmesi önemli olan.
ben sadece fotodan nasıl birine gittiğini anlayabilir demek istedim

Ya burdakilerde neden o... dedin nasıl kanaat getirdin bla bla. Sizin başınıza gelse kadına çiçek böcek diceksiniz çünkü. Hayır suç adamın evet ama kadınlar üzüntüyle bu tür şeyler konuşur yani.
Konu sahibi siz de napim diye sormayın. Ya kabullenin ya da yol verin. Çözüm basit.

buraya eklerdim de ban yerim diye korkuyorum
herhalde göğüsleri ortada
iç çamaşırı ile watsapp a fotoğraf yükleyen bir bayan , devlet memuru olacak değil?
konu sahibi de bu tarz bir fotodan bahsediyordur.

Fotoğraf hakkında detay vermedi ama belkide kendi yorumuna göre ortalık şeysi dedi bunu bilmiyoruz

Bi kac zamandir hissikalben vuku ile kotu seyler hissediyordum.onceleri acaba aldatiyormu hissine kapilip bi konusma yaptim guzelve mantikli medeni sekilde konustuk ama ben tlf takib8ne basladim herseyi unutmus gibi sessizce tlf aramalari mjlar vs.esim cok teknolojik degildir illa bi falso yakalarim dedim.vee bi aksam yakaladim.silmeyi unutmus birisni defalarca aramis aradigi kisi mj atmis vs vs ben numarayi alip ehmen kendi cebimde kaydettim.watsupa baktim.ne goreyim ortalik mali bi ors...p
Simdi fatura kesimini bekliyorum fatura detaylariyla hangugun kac kere aramis vs bakicam ama nasil bi konusma yapicam .konusmadan sonra hic bisey eskisi gibi olmayac biliyorum.basina boyle bisey gelen varmi?11 yilimiz olacak 20 gun sonra 2 cocugmz var.
Aslinda ben nasil bi konusma yapayim.yada gormezdenmi geleyim etrafimda danisabilecegim.kimse yok saygin kisikleriz ailecek .
bu fikre kadının wp resmine bakarak mı kapıldınız? ne yapmış peki mini etek mi giymiş yoksa yanında bir erkek arkadaşıyla kameraya mı gülümsemiş.ailecek çok saygın kişiliklerinize zeval gelmesin sakın. kusura bakmayında bence size her şey müstehak..

Kadın kocişine sarılıp gitti :işsiz:
Ortalik seysine mi birakaydi. Tabisi sahip cikacak enigine ayy kocasina.Bekara kari bosamak kolay. Hele evlen de gorelim sonracigima hmmm yasamayan bilemez. Bi de Allah insallah basina verir var o buraya uymadi kk nin populer sozleri : )

Back
X