- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Önceden tanışıyorlar ben sonradan dahil oluyorum gruba. Kızı yeni tanıdımKıskanmışsınız ama :))) Bu anormal bir duygu değildir ki. Doğar doğmaz anneyi kıskanmakla başlarız sürece. Sevgi, paylaşılması en zor şeydir. Kıskanmak normaldir, kötü olan karşı tarafı kısıtlamaktır. Yakın arkadaşınızsa eğer, birlikte olduğunuz kişiyi ortama dahil etmeye çalışıyor olabilir. Sizin hatrınıza misafirperverlik, yakınlık göstermeye çalışıyor olabilir. Eşim okula geldiğinde arkadaşlarım da çok ilgilenirlerdi sağolsunlar.
Kızın sevgilisini çok seviyorum. O çocuğun hatrına böyle herkesin içinde bozmak istemiyorum kızı. Foto gözükmüyorKikirdeyerek komik birşeyler söylediğini sanınca ha ha ha sen ne kadar komiksin canım yade.
Bideböyle bak. "O benim akıllı ol" bakışı.
Ben direk bozarım. Gıcık tipler yaa. Kendini göze göstermeye çalışıyoo.
Kaşınla, gözünle, sözlerinle boz bence.Nasi bozayim ben bu kızı bilemedim
Kızlı erkekli ortamda bi kız sevgilinize esinize şakalar yapsa tepkiniz ne olur? Kikirdeyerek, onu ilgilendirmeyen konuşmalarda öne atilmalar vs. yahu bi dur haddini yerini bil. Benimkinin tepkisi gülmek olur çoğu zaman
Kıskançlığı her zaman güvensizliğe baglamisimdir. Bizde oyle bi problem yok. Kendimi geri planda hissediyorum bazen. Kızı ekarte edip haddini bildirmem lazım napim ben kıza gıcık oluyorum bi de görüşüyoruz devamlı
Gülüyoruz beraber zaten de ben içimden hıı ne komik diyorum. Bu şekilde ekarte edemem. Kız haddini bilsin öyle her şeye atlamasin istiyorumKıskançlık dozunda ise gayet sağlıklı bi duygu bence kadın-erkek ilişkilerinde.
Eşinize yaptığı şakalara eşiniz gibi siz de gülün, hatta milletin garipsemeyeceği biçimde gülebilin, şen olun. Sevgilinizin omzuna- sırtına vb. dokunarak, sevgilinize biraz daha yaklaşarak - temas ederek, kızın gözüne baka baka gülün. :)
Gülüyoruz beraber zaten de ben içimden hıı ne komik diyorum. Bu şekilde ekarte edemem. Kız haddini bilsin öyle her şeye atlamasin istiyorum
Sürekli görüşüyorsanız arkadaşsınız demek, insanlar put gibi mi dursun siz varsınız diye, normal geldi bana, ortamda şakalaşılır, gülünür, sevgilinizle siz varsınız diye sohbet etmeseler daha tuhaf değil mi? Siz de katılın muhabbete derim, belki o zaman böyle kıskanmazsınız..Kızlı erkekli ortamda bi kız sevgilinize esinize şakalar yapsa tepkiniz ne olur? Kikirdeyerek, onu ilgilendirmeyen konuşmalarda öne atilmalar vs. yahu bi dur haddini yerini bil. Benimkinin tepkisi gülmek olur çoğu zaman
Kıskançlığı her zaman güvensizliğe baglamisimdir. Bizde oyle bi problem yok. Kendimi geri planda hissediyorum bazen. Kızı ekarte edip haddini bildirmem lazım napim ben kıza gıcık oluyorum bi de görüşüyoruz devamlı
Sıkmayın canınızı, tanımaya çalışın, kızın sevgilisi de varmış. Haddini bilmesi gereken bir durum yok ki.. Ben de öyle çok insanlarla şakalaşıp cıvımam çok yakın değilsem ama bu şekilde yapanı da garipsememem. Kişilik yapısı bu herkes aynı davranamaz toplum içinde. Dışarıda kalmayın, girin muhabbete, gülün, katılın. Belki bir ay sonra biraz tanıyınca ne tatlı kız diyeceksiniz... Sevgilisini de seviyormuşsunuz, güzel bir dörtlü arkadaş grubu olmak varken yapmayın böyle derimÖnceden tanışıyorlar ben sonradan dahil oluyorum gruba. Kızı yeni tanıdım
Sürekli görüşüyorsanız arkadaşsınız demek, insanlar put gibi mi dursun siz varsınız diye, normal geldi bana, ortamda şakalaşılır, gülünür, sevgilinizle siz varsınız diye sohbet etmeseler daha tuhaf değil mi? Siz de katılın mıhabbete derim, belki o zaman böyle kıskanmazsınız..
Ben de zaten süs biberi gibi dursun demiyorum. Belki yeni tanıştığım için o samimiyet saçma geldi birden bilemedim. Dahil olamadım hemen o da öyle hemen her şeye atlayınca gıcık oluverdimSıkmayın canınızı, tanımaya çalışın, kızın sevgilisi de varmış. Haddini bilmesi gereken bir durum yok ki.. Ben de öyle çok insanlarla şakalaşıp cıvımam çok yakın değilsem ama bu şekilde yapanı da garipsememem. Kişilik yapısı bu herkes aynı davranamaz toplum içinde. Dışarıda kalmayın, girin muhabbete, gülün, katılın. Belki bir ay sonra biraz tanıyınca ne tatlı kız diyeceksiniz... Sevgilisini de seviyormuşsunuz, güzel bir dörtlü arkadaş grubu olmak varken yapmayın böyle derim
Teşekkürler genel anlamda çok kıskanç havadan nem kapan biri değilimŞu durumda en fazla şakaların - esprilerin içeriğine göre sen de şakalı laflarla iğneleyebilirsin.
Ama bu kadar takıntı haline getirmemeni tavsiye ederim, eğlenmene bak sen de aralarında işte.
Sevgilin seninle birlikte, onunla değil. Kıskançlığınızın dozunu iyi ayarlayın, fazlası zarar.
Yok öyle sürekli şaka yapamaz ben varken dayanamaz bozarimsizin bir şey yapmanız yada bir şey söylemeniz bence o arkadaş gurubunda biraz itici gözükmenize neden olabilir.bu kızın hareketlerinden sevgiliniz de rahatsız mı ?birinin tepki vermesi gerekirse bu kişi sevgiliniz olmalı,eğer o tepki vermiyorsa sizin vermeniz yanlış olur.o kızın iletişim şeklide öyle şaka yapmak heralde,diğerleri onun o tavırlarına alışkın ama siz alışkın olmadığınız için rahatsız olmuşsunuz.alışmaya çalışmaktan başka yapacak bir durum göremedim.
Bu kız yeni girmiş olsaydı ortama, eskiden tanışıklıkları olmasaydı ve herkes dururken inatla sevgilinizle konuşuyor şakalaşıyor olsaydı, o zaman, siz de muhakkak muhabbete girin ama "gözünüzü açın, dikkat edin" derdim, naçizane.Ben de zaten süs biberi gibi dursun demiyorum. Belki yeni tanıştığım için o samimiyet saçma geldi birden bilemedim. Dahil olamadım hemen o da öyle hemen her şeye atlayınca gıcık oluverdim
Teşekkür ederimBu kız yeni girmiş olsaydı ortama, eskiden tanışıklıkları olmasaydı ve herkes dururken inatla sevgilinizle konuşuyor şakalaşıyor olsaydı, o zaman, siz de muhakkak muhabbete girin ama "gözünüzü açın, dikkat edin" derdim, naçizane.
Ama kız eski arkadaşları, doğru anladım değil mi? Sizi anlıyorum da, ben de çabuk kaynaşamam insanlarla, belli ki siz yabancılık çekmişsiniz, ama haddini bildirmeye çalışmalık bir durum da göremedim ben onu demek istedim, bunun yerine tanımaya, kaynaşmaya çalışırsanız siz daha mutlu olursunuz inanın, doldurmayın kendinizi. Belki şimdi karşılıklı bir kaynaşamama, yıldızı barışmama durumu vardır ama sanırım zamanla geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?