Ortamda hoşlaşmadığım kişi

Eğer bi daha tekrarlarsa Bu durumdan rahatsız olduğunu söylemelisin eşine, sen gruba sonradan dahil olabilirsin ancak bu adam herşeyden önce senin eşin ve hiçbir kadın (aileden birileri hariç) eşinle bu şekilde kikir kikir fıkır fıkır konuşamaz ya ne münasebet
Şöylelerine ayar oluyorum git bekar adamlara kikirde evli barklı adam var karşında azıcık ağır olsan olmaz demi .. Böylelerinin ruhunda var kikiriklik

Ona söylemek istemiyorum paranoyak bu der diye hayır yaninda sevgilisi de var kızın. Kızın mizacı öyle belli kikirik

Ben bu düşünceyi anlayamıyorum.
Kızın da sevgilisi varmis
Neyin derdi bu
İlla ki kıza da bu enerjiyi yolluyosunuzdur
Niye bi kadın sen Şakrak diye hemen sevgilisini, eşini kıskanıp yapisirlar ki. Sizin için demiyorum bunu. Gercekten kizdigimda bir konu.
Ben de arkadaşlarımla sen Şakrak gülen eğlenen sakalasan bir insanım.
Evliyim de bu halde beni kocasından kıskanan ve ayan beyan belli eden kadın var tanıdığım ya. Kim ne yapsın senin kocanı, sevgilini allasen? Ki onun o kötü elektriğini dé çok net alıyorsun.
Aman diyosun yanlis anlamasin da az ötede eğlensin.
Bence gerek yok böyle şeylere. O kız bunu hissediyorsa öf bu neyin tribinde napiyim senin sevgilini diyodur.

Ona söylemek istemiyorum paranoyak bu der diye hayır yaninda sevgilisi de var kızın. Kızın mizacı öyle belli kikirik
Ne derse desin valla ben bildiğimi okurdum bukadar samimi gülmeler ortamda ben yokmuşum gibi davranmalar bana göre değil canını okurum kıskançlıksa kıskançlık yani
O kızın sevgilisi epey geniş belli

Napıyım sevgilini demeyenlerde vr emin olun siz iyi niyetli olabilirsiniz ama kimsenin içini bilemezsinizki

Siz o kız mısınız yoksa
Ben benimkinden hoslaniyo demişim sanki. Her şeye maydanoz olan, sizi geri plana atmak isteyen tipler genel anlamda da sinirimi bozar zaten

Napıyım sevgilini demeyenlerde vr emin olun siz iyi niyetli olabilirsiniz ama kimsenin içini bilemezsinizki
İllaki böyle insanlar da vardır ama hayatında biri olan veya evli insanlara böyle şeyler yakistirmadan önce iyi gozlemlemek gerekir.
Ki konu Sahibi de mizacinin böyle olduğunu söylüyor kızın.
Eğer öyle bi niyeti yoksa da hem kendi kendinize kuruntu yapar üstüne bide kızın ve varsa anlattığı bi çevre onların gözünde komik duruma düşme ihtimaliniz var.

Siz o kız mısınız yoksa
Ben benimkinden hoslaniyo demişim sanki. Her şeye maydanoz olan, sizi geri plana atmak isteyen tipler genel anlamda da sinirimi bozar zaten
Durumun vahim.
Bakış açısı sundum. Senin için söylemiyorum da dedim.
Buna rağmen gözün o kızın bi önüne geceyimden başka bişey görmüyor.
Üzüldüm. Kolay gelsin umarım geri plandan kurtulup o kızı oraya atabilirsin. :))

Teşekkürler en kısa zamanda bildiricem zaten haddini öyle her şeye salata olmak sizin mizacinizda da olduğu için garip gelmiyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…