Ortaöğretimde başörtüsü yasağı kalktı


rabbimizin merhameti çok büyük . annemize babamıza kardeş ve çocuğumuza ümmeti müslümana duamızı ederiz. ama günahımız varsa onunda cezası vardır mutlaka. demiyoruz ki cennetliğiz. günahlarımızın cezasını ödeyip inşallah cennetine rabbim bizi nasip eder. bencillik olarak ne kastettidiğini anlamadım .
 
İŞTE BU yüzden tek değişmeyen kitap kuran-ı kerimdir....diğerleri zaman içinde insanlar tarafından değişikliğe ugramıştır.
 

Tek bir düzeltme yapmak istiyorum . Peygamber efendimize ilk vahiy mağarada geliyor , Kuran ın tamamı degil . Gerek eşinin , gerekse sahabelerin yanındayken de gelen bir çok vahiy var .
 

diyorum ki belki gerçekten de vardır cennet cehennem ve sen cehennemliksindir. hatta cehennemelik dediklerin de cennetliktir... buna ragmen mi seviyorsun cehennemi? çocugun oraya gidecek belki de, buna ragmen mi seviyorsun cehennemi diyorum. sonsuza kadar belki de orada kalacak olan sen ve ailendir belki de diyorum. anlamıyor musun?

ama sen (ya da ailen) cenneti garantilemiş edasıyla etrafa sevimli gülücükler saçıyorsun.

bencillikten kastım basit. önemli olan Allah'ın rızası mıdır yoksa senin çocugun mu? islam göre eger Allah'ın emrine uymak için çocuktan dahi vaz geçilir. yeter ki kişi cennete gidebilsin... işte bencillikten kastım budur. ''her koyun kendi bacagından asılır'' bencilligi yani.
 
Konu İsa peygamber, Hz. Muhammed(SAV), İncil, Kuran karışımı birşey olmuş.
Günlerce konuşsanız bir sonuca bağlayamazsınız çünkü hepiniz kendi inanç sisteminiz üzerinden değerlendirip düşünüyorsunuz.
Hiçbirinizin doğrusu birbirine benzemez, örtüşmez, konu inanç bile olsa biriniz diğerine dayatamayacağına da göre konuyu farklı bir boyuta çekip bildiklerinizden çok bilmedikleriniz olan Din sohbetine çevirmenin gereği yok
.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…