- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.425
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
kendini o şekilde görüyor isen öylesin ne diyelim yaniyasanın amacının özgürlük olmadığından eminiz, şayet özgürlük olsaydı özgür olamadığımız onca konu varken başörtüsünden başlanması çok manidar.. hadi bunları geçtim, daha somut bir örnek vereyim.. yazılı sınavlarda(her türlü sınav, vize, ortaokul yazılı sınavı ygs, lys,kpss) gibi sınavlarda başortüsünün altına yerleştirilen kulaklıklarla ne kadar rahat kopya çekildiğinden haberdar değilsin sanırım.. benim burnumdaki hızmayı (kopya aracı diyerek) çıkarttırıp, başörtülü arkadaşı kontrol bile etmeyen düzenin adaletin oldugu ülkedeyiz biz..nerden bileyim başörtüsünün altında ne var? aaa olur mu canım, o örtülü yapmaz; ama ben hızmalıyım züppeyim yaparım değil mi
kendini o şekilde görüyor isen öylesin ne diyelim yani
çocuğumdur belkisırf laf dalaşı yaratmak için yazılmış, çocukça yorum.. :) evet canım söz konusu zuppe olmak ve emek hırsızı olmaksa ben kendimi züppe olarak görmeyi yeğlerim
çocuğumdur belki
ama insanların sadece kendi özgürlüklerini düşünmesini kaldıramam
sen nerden biliyosun ki başörtülülerin aranmadıklarını bazılarını sırf içeri giremesinler diye kapıda yarım saat aradıkları bile oluyor
kulaktan dolma sözlerle iş yapmayın
başörtüsü olanın özgürlük hakkı yokmu siz tam da bunu dile getirmişsiniz hızma takıyorsunuz die özgürlük hakkınız var ama diğerinin yok ohh ne ala memleket
gördiğiniz havalardan çıkın bence
yasanın amacının özgürlük olmadığından eminiz, şayet özgürlük olsaydı özgür olamadığımız onca konu varken başörtüsünden başlanması çok manidar.. hadi bunları geçtim, daha somut bir örnek vereyim.. yazılı sınavlarda(her türlü sınav, vize, ortaokul yazılı sınavı ygs, lys,kpss) gibi sınavlarda başortüsünün altına yerleştirilen kulaklıklarla ne kadar rahat kopya çekildiğinden haberdar değilsin sanırım.. benim burnumdaki hızmayı (kopya aracı diyerek) çıkarttırıp, başörtülü arkadaşı kontrol bile etmeyen düzenin adaletin oldugu ülkedeyiz biz..nerden bileyim başörtüsünün altında ne var? aaa olur mu canım, o örtülü yapmaz; ama ben hızmalıyım züppeyim yaparım değil mi
Ben 2010 yılında Kpss sınavına başörtümle girdim didik didik aradılar, kulağımdaki küpeye kadar çıkarmamı istediler. Diğer başörtülülere de aynı işlem uygulandı. Ve bizim aranma işlemimiz daha uzun sürdü diğerlerinden daha geç girdik içeri...
Ön yargılarınızdan bir sıyrılsanız artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?