- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
ben inanıyorum inşallah gitme şansımız var ama inanmayanların kesin gitmeyeceği belli. herkesin kendi sorunu bu.
bu dünyada 1-0 ise öbür dünyada 0-1
Nerden kesin belli pembe? gidip geldin mi? sordun mu orada kim var kim yok diye? Yoksa antlasman mi var Allahla?ben inanıyorum inşallah gitme şansımız var ama inanmayanların kesin gitmeyeceği belli. herkesin kendi sorunu bu.
bu dünyada 1-0 ise öbür dünyada 0-1
inanBelki de islama inanmayanlar gidicektir o cennete
Nerden kesin belli pembe? gidip geldin mi? sordun mu orada kim var kim yok diye? Yoksa antlasman mi var Allahla?
Valla Islam dininde kadinin kiymeti lafta kalmis ne yazik ki... Musluman ulkelerindeki ve ozellikle de Islam kurallari ile yonetilen ulkelerdeki kadinin hali ortada, gorunen koy kilavuz istemez. Dediginiz gibi bir feminist olarak ikinci sinif vatandas olmayi icime sindiremem. Bir adamin 4 esinden biri olmayi, iki adim gerisinden gelmeyi, isimi, hayatimi onun hakkimda verecegi karara baglamayi, hatta bir erkege emanet olmayi... Dedim ya, ben bir bireyim. Kadin olarak dunyaya gelmis olmam bir erkegin kanadi altinda yasamak zorunda olmam anlamina gelmiyor benim icin. Esit haklardan yanayim. Sonuc olarak basortusu de erkekler tahrik olmasin diye cikarilmis bir kural ise takanlara sabir dilemekten baska diyecegim bir soz olmaz. Sonuc olarak kisitladiklari kendi ozgurlukleri... Benim dedigim bunun ozgurluk neresinde? Aman adamlar sacimi gormesin diye yasamak, sokakta kacmak, plajda kacmak, evde misafir gelse yana yakila basortusu derdine dusmek... Yaz ortasinda uzun kollu, uzun etekli pardesulerle dolasmak zorunda kalmak, kafa siki sikiya kapali.. Benim gozumde takanlar hayata bir sifir maglup basliyor zaten erkek egemenligi altinda, kendi istegi ile takanlar ise coktan erkegin ustunlugunu kabul etmis zaten, tum kadinlik heveslerine zinciri vurmus, farkinda degil. Halbuki cennet veya cehennem, eger var ise, hala benim kadar gitme veya gitmeme sanslari var, isterlerse topuklarini da ortsunler... Bosa caba..
Senin inancin... senin kitabin. O zaman "kesin" diyemezsin. Dunyanin yuzde 77 si senin kitabina inanmiyor cunki, bu durumda biraz kalabalik olmuyor mu cehennem sence de?inan
antlaşmam inancım . kitabımızda yazıyor. başka yoruma gerek var mı
Ben din hakkinda yorum yapmiyorum, duyduklarimi, gorduklerimi yaziyorum. Islam kadini kimden koruyor? Neden? Demagoji yapmaya gerek yok.Biz zaten garantiledik demiyoruz en azından cennet cehennemi, başörtüsünü yani imanın temel gereklerini kabul ediyoruz. Sizin zihniyetinize çok acıyorum asıl siz bu zihniyetle kapalı bayanlara ötelenmiş muamelesi yapıp hemcinslerinizi küçük duruma düşürüyorsunuz. Dini kuralları kafanıza göre yorumlamayın bilmeden tekrar söylüyorum. Sizce kapanmanın amacı erkeği tahrik etmemek, islamca kadını korumak! Bunlar arasında dağlar kadar fark var.
Senin inancin... senin kitabin. O zaman "kesin" diyemezsin. Dunyanin yuzde 77 si senin kitabina inanmiyor cunki, bu durumda biraz kalabalik olmuyor mu cehennem sence de?
Millet imandan çıkmış biz burada laf anlatacağız diye yırtınıyoruz. Gidin de görün öteki dünyada şekerler!
inan
antlaşmam inancım . kitabımızda yazıyor. başka yoruma gerek var mı
Baska kitaplarda da yaziyor
Bak mesela, senin kitabinda burasi yanlis yaziyor. Isaya Incili indirdik diyor.Halbuki Isaya yasadigi surece indirilmis bir kitap yok, o oldukten 70-80 sene sonra havarileri tarafindan yazilmis bir kitaptir Incil. Tum Hristiyan alemi de bunu bilir. Isanin ogretilerine tanik olanlar veya olanlarla yapilan roportajlardan derlenmis bir kitaptir, Isanin hayatini ve ogretilerini anlatir. Senin kitap "Isaya indirdik" der. Iste senin kitaba inanmamam icin bir sebep, Allah kime ne indirdigini bilmez mi?benim kitabımda islamın bütün insanlığa geldiği ve kıyamete kadar kitabımızın korunacağı islamın en son din olduğu yazıyor. diğer din kitaplarının insan eliyle değiştirildiği de yazıyor ayrıca. korunsaydı diğer kitaplar yeni din olmazdı değil mi. islam en son dinimiz ve ona en ufak şüphe duymadan inanıyoruz.
Kiblendin...Evet aptal islami secmeyen akilsiz ve kafirdir bu şekilde olursede ebedi ccehennem vardır. İslami seçin Allah a hz Muhammed e ( sav) tabi olun dunyanizda ahiretinizde kurtulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?