Ortaöğretimde başörtüsü yasağı kalktı

Biz zaten garantiledik demiyoruz en azından cennet cehennemi, başörtüsünü yani imanın temel gereklerini kabul ediyoruz. Sizin zihniyetinize çok acıyorum asıl siz bu zihniyetle kapalı bayanlara ötelenmiş muamelesi yapıp hemcinslerinizi küçük duruma düşürüyorsunuz. Dini kuralları kafanıza göre yorumlamayın bilmeden tekrar söylüyorum. Sizce kapanmanın amacı erkeği tahrik etmemek, islamca kadını korumak! Bunlar arasında dağlar kadar fark var.

Millet imandan çıkmış biz burada laf anlatacağız diye yırtınıyoruz. Gidin de görün öteki dünyada şekerler!

Ben din hakkinda yorum yapmiyorum, duyduklarimi, gorduklerimi yaziyorum. Islam kadini kimden koruyor? Neden? Demagoji yapmaya gerek yok.

Senin inancin... senin kitabin. O zaman "kesin" diyemezsin. Dunyanin yuzde 77 si senin kitabina inanmiyor cunki, bu durumda biraz kalabalik olmuyor mu cehennem sence de?

kesin. bunun tartışmasına girmek istemiyorum. merak etme herkese yetecek kadar yer vardır. rabbimizin merhameti de , lutfu da , azabı da çok büyük . sana ne yazsam inanmayacaksın. hatta beni de günaha sokacaksın. veya ben cevaplarımla seni daha fazla günaha sokacağım . en iyisi burda bitirmek

Baska kitaplarda da yaziyor

benim kitabımda islamın bütün insanlığa geldiği ve kıyamete kadar kitabımızın korunacağı islamın en son din olduğu yazıyor. diğer din kitaplarının insan eliyle değiştirildiği de yazıyor ayrıca. korunsaydı diğer kitaplar yeni din olmazdı değil mi. islam en son dinimiz ve ona en ufak şüphe duymadan inanıyoruz.

Arkadaşlar kesin olarak din var ya da yok diyemezsiniz.İnanan bir insan din vardır der,inançsız bir insan yoktur der,siz ne kadar polemik yapsanız da bu konuda karşı tarafın inancını görüşünü de-ğiş-ti-re-mez-si-niz.

Bak mesela, senin kitabinda burasi yanlis yaziyor. Isaya Incili indirdik diyor.Halbuki Isaya yasadigi surece indirilmis bir kitap yok, o oldukten 70-80 sene sonra havarileri tarafindan yazilmis bir kitaptir Incil. Tum Hristiyan alemi de bunu bilir. Isanin ogretilerine tanik olanlar veya olanlarla yapilan roportajlardan derlenmis bir kitaptir, Isanin hayatini ve ogretilerini anlatir. Senin kitap "Isaya indirdik" der. Iste senin kitaba inanmamam icin bir sebep, Allah kime ne indirdigini bilmez mi?

Siz eğer Hristiyan yada musevi iseniz Hz Muhammed e de inanirsiniz (sav). Çünkü İncil de tevrat ta Peygamber efendimizin geleceği haber veriyor. Ta hz Adem e bile son peygamberin geleceği yani Hz Muhammed (sav) un geleceği O na uyulması gerektiği bildirilmiş. Zaten yahudi ve hristiyanlardan dindar olanlar sonunda müslüman oluyor çünkü kitaplarında Kuran a inanılmasi gerekiyor diye yaziyor

Ben Musevi ya da Hristiyan degilim, deistim. Ille de bir din secmem gerekse idi de Islami secmezdim zaten, Allah hakkidaki butun inancima ters bir din Islam. Dunyada muslumanlarin orani %23, Hristiyanlarin ise %32. Hala en buyuk yogunluk Hristiyanlikta olduguna gore hic kimsenin de dindar oldugu icin Islamiyeti sectigi filan da yok. Soyledikleriniz gercek olsa idi tam tersi olurdu, hem de fazlasiyla. dunyadaki diger insanlar aptal mi?

Evet aptal islami secmeyen akilsiz ve kafirdir bu şekilde olursede ebedi ccehennem vardır. İslami seçin Allah a hz Muhammed e ( sav) tabi olun dunyanizda ahiretinizde kurtulsun

8-10 yaşındaki bir çocuğun/ bebeğin saçından bile genel olarak tahrik olunabileceğini , bu minicik insanları çocuk değil sanki vamp kadınlarmış gibi algılayabilme ve algılatma becerisini gösterenlerin zihniyetlerini kelimenin TAM anlamıyla şeytani buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…