- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.725
- 798
- 31
- Konu Sahibi banabenigeriver
Anlamak zordu . Sen düzenlemeyı yapana kadar.O zamandan beri sigara içiyor bunu anlamak bu kadar zor mu cidden?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamak zordu . Sen düzenlemeyı yapana kadar.O zamandan beri sigara içiyor bunu anlamak bu kadar zor mu cidden?
Ailesi karşı çıkan olmamış engel olan olmamış benim ailem bana karşı çıktı ve bırakmıştım buda mı benim hatam.
O zamandan beri sigara içiyor bunu anlamak bu kadar zor mu cidden?
Siz kendi tercihinizin sonucunu yaşıyor olmayasınız?Hiç normal değil bu durum benim çevremde niye yok o yaş çok küçük değil mi şuan sonucunu ben yaşıyorum.
Ailesi karşı çıkan olmamış engel olan olmamış benim ailem bana karşı çıktı ve bırakmıştım buda mı benim hatam.
Karşı çıksalar eminim eşim içmezdi birçok konuda sindirip içe çekmişler zaten bir o konuda bırakmışlar nasıl işse ben şaşıyorum.Benim ailem kardeşime ne kadar karşı çıksa da çocuk içiyor iki gün sonra kardeşim evlenip gelin bize böyle derse vururm onu valla
banabenigeriver lütfen kendine bunu yapma eminim bunları düşünmek elinde değil senin, tedavi ol ciddi anlamda söylüyorum ve bir işe gir evdeysen lütfen böyle yaparak mahvediceksin kendini
Boşanmak ailem için bu kadar kolay olsa boşanırdım sanırım ailem üzülmesin diye mutlu görünüyorum.Senin çevren prenses eşinin çevresi çöp tereliye.
Siz ailecek mükemmelsiniz ama onlar kaka.
Hadi lütfen boşan artık bu aileden kurtul .
Bak kraliyet ailesinde bir sürü damat adayi var sana.
Ben eşimin hayatında iki senedir varım önceki 20 senede kime katlanamıyordu acaba?Evet zor , fi tarihindeki hikayeyi, bilmem kaç yasında sigara içen eşinin sigara içmesini açıklamak için kullanıyorsun. Belki senin yüzünden, sana katlanamadıgı için içiyor, bunu da bir değerlendir.
Alkışlıyorum ne kadar doğru bir yorum.Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar. Birilerine suç bulmak mantıksız. Yorar insanı. Sorun üstüne bir düğüm eklemek yerine çözme yoluna gitseniz keşke konu sahibi. Suçlu bulmak çözüm değil.Siz kendi tercihinizin sonucunu yaşıyor olmayasınız?
Yanlış adam seçmişsiniz, hıncımı nerden alsam diyorsunuz.
Dalga geçtiğin için artık cevap vermiyorum başka bir konuda eğlenebilirsin seni gözardı ediyorum.çok haklısın ve tabi ki hatalı değilsin kayınpederine ben de kırgınım o konuda.
Sigarayı bırakmak istemeyen birine ne yapabilirim?Alkışlıyorum ne kadar doğru bir yorum.Herkes kendi seçimlerinin sonucunu yaşar. Birilerine suç bulmak mantıksız. Yorar insanı. Sorun üstüne bir düğüm eklemek yerine çözme yoluna gitseniz keşke konu sahibi. Suçlu bulmak çözüm değil.