Ortaokul çağındaki çocuğa verilen serbestlik...

:) Saymayın ben aldım cevabımı.
Bu devirde ev hediye etmeyi de küçümseyip karşısına "Surat asmadılar" argümanını çıkarabiliyorsanız zaten ne diyebilirim? Bir de surat assalardı.
Bir ev için kimseye yalakalık etmem ben nişanlıyken yaşadığımız şeyler yüzünden bu eve girmemeyi bile istemiştim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz benim ailem insan gibi insan çok şükür hiçbirşey yapmamış olsalardı bile farketmezdi çünkü bizi ayırmaya çalışmadılar hiçbir zaman.

Neden gerek Yok? Hayat sizin tecrübelerinizden mi ibaret?
Hayatı boyunca kullanmamış hatta sigaranın tadını bilmeyen Dayım var.
Ve 3 çocuğunun 3 u de sigara içiyor.
Hele birini erken fark etmişti, çocuğu bıraktırmak için tam 4 yıl psikoloğa götürdü.
Baktı engelleyemedi, para vermedi.
Sonuc? Çocuğu kaç kere babasının cebinden para çalarken yengem yakalamış. Sonra çalmasın yeter ki diye gizliden ona para vermiş.
Dayıma sor, hala pişman. Güzellikle çözmeye çalıştım bir iyi dayak atsaydım içmezdi diyor :KK70:
Yahu mümkün mü? Biz ne planlar kuruyoruz çocuklarımız üzerine... tutmadı. Tutmuyor. Sizde de sigara yasağı işe yaramış. Ama aileniz be yapmış da böylesine kindar ve bencil biri olmuşsunuz? Ona bakalım o zaman. Madem aileler sorumlu hep..
Benim bu hissettiklerim sadece eşimin ailesine karşı onlarda beni ciddi derecede kırdığı için ben sustum ve onlar kırmaya devam etti şükür düğünden sonra durdular herkese böyle değilim yani şükür

Kimsenin kimseden korktuğu yok
Eşinin korkuları buradan bile belli,fakat tabiiki gereken gayreti de göstermiyor,çalışsın çabalasın,seni o evden çıkarsın, kendini sana ispatlasın.Hem ona saygın geri gelir,hem belki gezip tozup aynı şeylere takılmayı bırakırsın,böyle yaşamak çok zor olmalı...

Bir ev için kimseye yalakalık etmem ben nişanlıyken yaşadığımız şeyler yüzünden bu eve girmemeyi bile istemiştim kimin ne yaşadığını bilemezsiniz benim ailem insan gibi insan çok şükür hiçbirşey yapmamış olsalardı bile farketmezdi çünkü bizi ayırmaya çalışmadılar hiçbir zaman.
Yalnız sizi ayırabilselermiş iyi olabilirmiş.. Zira içinde sevginin olmadığı, evlilik değil cehennem bu ;)

UOTE="gibigibiyim, post: 56044641, member: 618006"]Yalnız sizi ayırabilselermiş iyi olabilirmiş.. Zira içinde sevginin olmadığı, evlilik değil cehennem bu :KK66:[/QUOTE]
Onlar kimki beni ayıracak ne hakla ne hale?eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum.Eşleri ayırmak büyük vebaldir bunun bilincinde olmadığınızı için böyle yazdığınızı düşünüyorum.

Yalakalık mı? Şükür ve teşekkür nedir bilir misiniz siz? Size sağladıkları konforun farkında mısınız? Zorundalar mıydı, vermezlerdi evi o zaman daha güzel ayırırlardı sizi, sigara yüzünden çalışamıyormuş eşiniz, bi de kira binerdi, tencere mi kaynayacak, tereliye nasıl giyinip kuşanacak, faturalar nasıl ödenecek çok güzel karşılıklı çifte telliye dururdunuz karı-koca.

Konularınıza bakıyorum da, kvniz sizi ayırmaya çalışmıyor, siz kendinizi ayırmaya çalışıyorsunuz gibi duruyor daha çok. Neler neler yaşadınız daha bi anlatın belki fikrimiz değişir. Bilelim, neymiş.

Bazı üyeler ne kadar sabırlı..
Bu konu kördüğüm millet. Eski konulara bile girilmiş.. :KK3:

Eşinin korkuları buradan bile belli,fakat tabiiki gereken gayreti de göstermiyor,çalışsın çabalasın,seni o evden çıkarsın, kendini sana ispatlasın.Hem ona saygın geri gelir,hem belki gezip tozup aynı şeylere takılmayı bırakırsın,böyle yaşamak çok zor olmalı...
Eşime olan saygım parasının olup olmamasına alakalı değil ama bu evde olmayıp başka yerde olsaydık evet çok daha mutlu olabilirdik...

Onlar kimki beni ayıracak ne hakla ne hale?eşimi seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum.Eşleri ayırmak büyük vebaldir bunun bilincinde olmadığınızı için böyle yazdığınızı düşünüyorum.
yaa arkadaşım eşimi sevmeden evlendim diyen sen değil misin? Allahaşkına biraz tutarlı ol yaa.. eski konularında eşimi sevmiyorum diye ilan eden ben miyim? Bu ne şimdi?

Yalakalık mı? Şükür ve teşekkür nedir bilir misiniz siz? Size sağladıkları konforun farkında mısınız? Zorundalar mıydı, vermezlerdi evi o zaman daha güzel ayırırlardı sizi, sigara yüzünden çalışamıyormuş eşiniz, bi de kira binerdi, tencere mi kaynayacak, tereliye nasıl giyinip kuşanacak, faturalar nasıl ödenecek çok güzel karşılıklı çifte telliye dururdunuz karı-koca.

Konularınıza bakıyorum da, kvniz sizi ayırmaya çalışmıyor, siz kendinizi ayırmaya çalışıyorsunuz gibi duruyor daha çok. Neler neler yaşadınız daha bi anlatın belki fikrimiz değişir. Bilelim, neymiş.
Bu ev bize verildi ama birşey yaptırmaya hakkımız yok iki kış ailemde kaldık mesela çünkü ev ısınmıyor dış cephe lazımdı ve eşimin ailesinden bir türlü izin çıkmadı babası malzemeyi al ben yaparım dedi iki kış bekledik.eşimin çalışmama durumu yeni eski bir mevzu değil onlara kalsa zaten çoktan ayırmışlardı bizi eşim uymadı.Kirada olsak zaten çalışmama lüksü olmazdı.Ben kanaatkar biriyim herkesle yada kendinizle kıyaslamayın böyle olmasa evi olsa bile asgari ücretle çalışan biriyle evlenmezdim.

Bu ev bize verildi ama birşey yaptırmaya hakkımız yok iki kış ailemde kaldık mesela çünkü ev ısınmıyor dış cephe lazımdı ve eşimin ailesinden bir türlü izin çıkmadı babası malzemeyi al ben yaparım dedi iki kış bekledik.eşimin çalışmama durumu yeni eski bir mevzu değil onlara kalsa zaten çoktan ayırmışlardı bizi eşim uymadı.Kirada olsak zaten çalışmama lüksü olmazdı.Ben kanaatkar biriyim herkesle yada kendinizle kıyaslamayın böyle olmasa evi olsa bile asgari ücretle çalışan biriyle evlenmezdim.
yeter Tereliye lütfen artık geçmişe saplanmaktan vazgeç önüne bak artık önüne bunun ne sana ne ailene faydası var...

yaa arkadaşım eşimi sevmeden evlendim diyen sen değil misin? Allahaşkına biraz tutarlı ol yaa.. eski konularında eşimi sevmiyorum diye ilan eden ben miyim? Bu ne şimdi?
İki senelik evliyim zamanla sevdim o konumda öyle hissediyordum olamaz mı insanın sevgisi hemen biter mi?

ay şuna bak ya adamlar sana ev vermiş senin kocan evde direk gibi yatıyor adam malzemeyi al yapayım demiş onu aldınız mı da konuşuyorsunuz?

tereliye kocan da sen de evde yatın da büyüyün aman çalışalım da kendi evimizi geçindirelim demeyin nasılsa millet size bakmak zorunda.

Back
X