Ortaokul çağındaki çocuğa verilen serbestlik...

Siz de inandınız mı? İlahi...
O yardım ediyorum kısmı, ben zengin olayım da vereyim den sonra yaptığı gafın kıvırma kısmı degil miydi?

Yok geyik yapıyorum.. Allah bana daha çok versin de yardım edeyim dedi, bunun altını çizince avukatları dadandı , banlandık hepimiz.. meğer bizler kötü niyetliymişiz

Son düzenleme:
Yok geyik yapıyorum.. Allah bana daha çok versin de yardım edeyim dedi, bunun altını çizince avukatları dadandı , bağlandık hepimiz.. meğer bizler kötü niyetliymişiz
Benim ne niyetle dediğimi Allah biliyor bunu sorgulayan sizin bir önemi yok.

Hayır bilmiyorsun seni bilerek veya bilmeyerek ateşe atmışlar benim gözümde şu an tek ve gerçek suçlu ailen.

Onları aklayamazsın çünkü eşinin ve ailesinin haline acıdıkları için seni onlara bile isteye verdiler. Belki de evleri filan var diye sağını solunu arastirmadilar baktılar maddi imkanları var kızımız sevmesede olur yeter ki parası olsun dediler.

Bence sen eşinin ailesiyle değil kendi ailenle çöz bu olayları.
yazdığıma yorum yapmadın banabenigeriver banabenigeriver

yazdığıma yorum yapmadın banabenigeriver banabenigeriver
Herkes ailesini tanır bende tanıyorum annem tabikide evi olmasını önemsediğim asgari ücretle geçirirsiniz dedi ama yok diğer türlüsü yanlış öyle olsalar öyle derim zaten burada çekinecek birşey yok kimse bana baskıda yapmadı evlen diye

Herkes ailesini tanır bende tanıyorum annem tabikide evi olmasını önemsediğim asgari ücretle geçirirsiniz dedi ama yok diğer türlüsü yanlış öyle olsalar öyle derim zaten burada çekinecek birşey yok kimse bana baskıda yapmadı evlen diye
Eşimi soruşturmak çalıştığı ortamdan gittiği yerlerden bizim tek hatamız ailesini sormamak oldu malesef.

Bu ev bize verildi ama birşey yaptırmaya hakkımız yok iki kış ailemde kaldık mesela çünkü ev ısınmıyor dış cephe lazımdı ve eşimin ailesinden bir türlü izin çıkmadı babası malzemeyi al ben yaparım dedi iki kış bekledik.eşimin çalışmama durumu yeni eski bir mevzu değil onlara kalsa zaten çoktan ayırmışlardı bizi eşim uymadı.Kirada olsak zaten çalışmama lüksü olmazdı.Ben kanaatkar biriyim herkesle yada kendinizle kıyaslamayın böyle olmasa evi olsa bile asgari ücretle çalışan biriyle evlenmezdim.

O evde oturmayıp taşınmak gibi bir seçeneğiniz varken niçin kvnizin verdiği evde o haliyle oturdunuz peki? Ona da mı izin yoktu?
Malzemeyi aldınız mı, almadınız mı? Kpin yaptırmasını mı beklediniz?
Eşinizle evlenme sebebiniz maaşı mıydı? Evlenirken kriterleriniz neydi de şimdi ne değişti?

Sizi kendimle kıyaslamak gibi bir şeyi mümkün değil yapamam zaten orası da ayrı :)

Ev için verdiler yani seni hmm anladım. Kendime bir kez daha hak verdim eşine seni insanlığı adamlığı için vermemişler sizin ilişki temelinin tamamen maddiyat üzerine kurulmuş. Tebrik ediyorum ailenizi kendi elleriyle ateşe atmışlar sizi. Siz ne kadar kabul etmeseniz de sadece para için evlenmissiniz sonradan seversiniz ok ama başta kokmuş bu iş.

Ben hiç çalışmadım ve çalışmayı düşünmüyorum eşiminde böyle bir talebi yok.

Nasıl geçinmeyi planlıyorsunuz? Velev ki işten çıktı, ne yapacaksınız? NASA da bilim insanı değilse, aranan elman değilse, iş garantisi bu ülkede çok zor! Bir çok insan belli yaşa kadar çalışmıyor zaten sonradan çalışıyor.. bence çalışmayı bir aklından geçir...

O evde oturmayıp taşınmak gibi bir seçeneğiniz varken niçin kvnizin verdiği evde o haliyle oturdunuz peki? Ona da mı izin yoktu?
Malzemeyi aldınız mı, almadınız mı? Kpin yaptırmasını mı beklediniz?
Eşinizle evlenme sebebiniz maaşı mıydı? Evlenirken kriterleriniz neydi de şimdi ne değişti?

Sizi kendimle kıyaslamak gibi bir şeyi mümkün değil yapamam zaten orası da ayrı :)
Eşimle çok tartıştık artık kavga ediyorduk ev konusunda bu sebepten kapattım bu konuyu yalıtım paramız hazır evet öyle bekliyoruz.Eşim asgari ücretle çalışıyordu ve evi vardı görücü usulü evlendik

Back
X