Ortaokul çağındaki çocuğa verilen serbestlik...

Eşimle çok tartıştık artık kavga ediyorduk ev konusunda bu sebepten kapattım bu konuyu yalıtım paramız hazır evet öyle bekliyoruz.Eşim asgari ücretle çalışıyordu ve evi vardı görücü usulü evlendik

Sorularımın tekinin bile cevabı burada yok farkında mısınız?

O değil de witch hunt witch hunt geç kaldın bebeğim :KK70: bugün ikinci konu ve sen hala banlanmadın.

Ugrasmayacagim ..
Konu ne anlamadim bile :)
Isim gucum var benim
Tereliye gibi sansli degilim ki
Evde yatayim :(
Tereliye cok sanslisin bacim
Dusunsene kocanin ailesi ev veriyor
Ve adamcik 1600 liraya calisiyor
Mikemmel bi hayat !

Bu nedir Allahaşına bu ne yaman çelişkiler okurken sinirim tepeme çıktı
kocasının annesi ağlamış kimse oğlumla evelenmiyo diye konu sahibide acımış adamla evlenmiş acıdığı için sevmemiş sonra çok sevmiş kadın hem oğlunu evlenmesini istemiş sonra ayırmak için sahurda bile telefon açmış mış mış mış amanda ev vermişlermiş keşke vermeselermiş çıkın gidin allesen ya oturmayın , gelin kızımızın ailesi 10 numara aile, damadın ailesi tüüüüüü Allah belalarını versin tövbe yarabbim Allahım sen affet oruçlu oruçlu günaha giriyorum yok ortaokulda sigara içiyomuşta ailesi içirmiş para vermişler Allah adamada adamın ailesinede sabırlar versin....

Ya Terelelliye ya tam bi terelelliyesin.
İnan ki moralim bozuktu, yerine getirdin.
Takma bu kadar kafana.
Şunu unutma zalimden alim, alimden de zalim dogarmış.
Yani senin esinin karakterinde ailesinin sucu yok ki.
He aile ortam önemli ama bi yere kadar, ondan sonraki seçimler tamamen bize ait.
Senin esin kucuk yasta basladi sigaraya tamam aile ses etmedi, fakat esin büyüyüp hepimiz gibi aklı başına gelince hayatını istedigi gibi yonlendirebilirdi.
Senin esinde iş yok.
Her seyi aileye baglamayalim
Sana kendimden ornek vereyim.
Esimin anne babasi ayriliyor kucuk yasta, ane cocuklari birakiyor arama sorma yok.
Baba babaannenin yanina goturuyor cocuklari.
Sonra evleniyor.
Uvey anne tam bi uvey anne neler neler yapmis ne eziyetler.
Esim babaanne yaninda kaliyor dede üvey yemek yok, uvey dede mutfagin onunde yatarmis gelip yemesin die.
Kuru ekmekle buyuyor esim.
Babada arama sorma yok.
Ust yok bas yok, rezalet bi dinle aglarsin.
Toprak üzerinde bi odada tek basina buyumus esim, babaannesinin evinin yaninda bi oda varmis orda.
Allah esime zeka bahsetmiş.
Okul hayati mukemmel.
Baba ana yok. Para yok ust bas yok.
Neyse esime biri tecavuz etse, uyusturucaya alistirsa koruyacak kimse yok.
Adam hic bir seye bulasmiyor.
Okuyor. O kadar efendi bi adam ki o ortamdan boyle bi adam cikiyor.
Esim su an bi sirkette yönetici.
Her seyi kendi kendine başarıyor.
Aile bir yere kadar kalanı fıtratımız.

Artık bu kadarına da pes doğrusu Tereliye, eşinin dişi kırılsa ailesinden bileceksin:işsiz:
Gerçekten psikiyatrik destek alman gerekiyor.

Açtığın konularda bu kadar insan seni haksız buluyorsa biraz özeleştiri yapman gerekmez mi?

Eşin ortaokul çağında mı yoksa ortaokul çağındaki başka bir çocuğa mı yapıyorlar bu muameleyi anlamadım.

Eşin sigara içmek için işten çıkmış gibi yazmışsın.

Eşinin ailesine kafa yorduğun kadar daha faydalı şeylere enerji harcasan şimdiye evinize yalıtım bile yaptırmıştın.Biliyorsun yalıtım önemli , yazın sıcaktan kışın soğuktan ve her zaman gürültüden korur.

Tereliyecim sen çok mu sıkılıyorsun? Hani böyle nasıl diyeyim? Açtığın çoğu konu eşinin ailesiyle ilgili? Acaba takıntılı olabilir misin? Bir doktora mı görünsen.? Yani eşin pırt yapsa sebebi kayınvaliden, kayınpederin.. Niye evliliği zulum haline getiriyorsun? Yani evlilik zorla sorunlu hale getirilince çok çekilmez olur... Bir ömür böyle yaşaman çok zor... Seretonin bitmiş sende.. Bol bol çikolata ye...

Şimdi ben anlamadım ya orta okul çocuğu bir eşiniz mi var eşiniz orta okula mı gidiyor sigara içiyor ve çalışmıyor mu neeeeyyy devreler yandı benim

Sanırım okul cagındayken para veriyorlarmış.. Ister te ye sigara iç diyorlarmış.. Oyle ıse eger içme dese ya da para vermese içmeyecek mıydı bır yolunu bulmayacak mıydı.. Sızın cocugumuz olursa şayet siz oyle yapar dınletirsınız sozunuzü.. Lutfen şahıslara degıl ikili ilişkinıze bakın. O bu bahanedir ınsanlar birbirleriyle konuşmayı en onemlı sı sabrı bılıp yerı zamanı beklese evlilikler sut liman mısalı yururdu

Back
X