• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortaokul mezunlari

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.725
1.065
133
İyi geceler google den baktım ama bi şey bulamadım anlamadim ortaokul bitirenler için kpss var mı yani böyle sınava girip de iş imkanı var mı acaba

Ortaokul için kpss yok..liseden başlıyor kpss..ama işçi alımları oluyor onlara başvuru yapabilirsiniz ama o da zor çıkıyor belki torpil dönüyor yine de şansınızı deneyin

Ortaokul için kpss yok..liseden başlıyor kpss..ama işçi alımları oluyor onlara başvuru yapabilirsiniz ama o da zor çıkıyor belki torpil dönüyor yine de şansınızı deneyin
İşçi alımları vardı saglik bakanlığının baş vurdum da çıkmadı başka varmi bildiğiniz

Dışarıdan liseyi bitirin,çok kolay zaten artık herkes mezun olabiliyor. Bu devirde de okur insan artık bir zahmet ya. Bu kadar da evde boşbeleş oturulmaz ki, gencecik insansınız. Elinizin altında internet var,okuyun.

Bu kk de ki bazı kadınların gerçekten problemleri olduğu nu düşünüyorum insalar normalcene bir şey soruyor bi fikir arıyor kadınız ya hepimiz afedersiniz ama böyle hazırda sanki konuları okuyup ne laf soksam diye bekleyen yaşlı teyzeler gibi bekleyenler var ya yaz fikrini geç yada yazma nedir bu gerginlik tövbe yarabim ya

Liseyi şuan okuyorum zaten dışarı dan hem de boş oturduğu mu nerden

Lisede okuyan insan, ortaokul mezununa kpss var mı diye sormaz, bu konuyu şöyle açardı o zaman;
Dışarıdan liseyi bitirmeye çalışıyorum,ortaokul mezunu olarak yapabileceğim bir iş var mı? Atanabilir miyim,işçi olabilir miyim? Veya ne olabilirim?

Bakin mesela arkdas yazmış işçi başvuruları var diye kendiniz mutsuzsunuz diye başka insanları da laflarınız ile aşağı çekmeye çalışmayın

Lisede okuyan insan, ortaokul mezununa kpss var mı diye sormaz, bu konuyu şöyle açardı o zaman;
Dışarıdan liseyi bitirmeye çalışıyorum,ortaokul mezunu olarak yapabileceğim bir iş car mı? Atanabilir miyim,işçi olabilir miyim? Veya ne olabilirim?
Şuan elim de lise diplomam yok ya devlet salak mi ! Orta okul mezunuyum var mıdır sinavi diye soruyorum liseye yeni başladım bitirmesi 4 sene sürer 4 sene beklim mi ay lütfen zaten sinirlerim tepem de uzak durun lütfen sizin gibi böyle ön yargılı insanlarla muhatap olmak istemiyorum

Şuan elim de lise diplomam yok ya devlet salak mi ! Orta okul mezunuyum var mıdır sinavi diye soruyorum liseye yeni başladım bitirmesi 4 sene sürer 4 sene beklim mi ay lütfen zaten sinirlerim tepem de uzak durun lütfen sizin gibi böyle ön yargılı insanlarla muhatap olmak istemiyorum
Devlette çalışmak zorunda değilsiniz. Üniversite mezunu kapı gibi mesleği olan öğretmenler atanamıyor,ortaokul mezunu da atanmasın bir zahmet.
Liseye yeni başladıysanız,oturup dersinize çalışın. Burda gerilmeyin.

Back
X