ne kadar hassas oluyorlar bu yaşta, dikkatli olmak lazım, daha geçen günde 10 yaşında bi çocuk intihar etmişti
Yazık ya Allah ailesine sabır versin. Öğretmenler dalga geçen öğrencilerini bilinçlendirselermiş ya, hadi onların haberi yok aile çocuğa hastalığı kabullendirseymiş keşke.
Aynen katılıyorum, bir birey yetiştirmek yiyecek, barınma gibi ihtiyaçlarını karşılamakla bitmiyor, iyi bir birey yetiştirmek için ebeveynlerin bilinçli ve sağduyulu olması gerekiyor.Arkadaşlarıyla dalga geçen çocukların ailelerini sorumsuz buluyorum. Çocuklarını uyarmaları gerek. Sonuçta okul da bi toplum, küçüklükten saygı duymayı,kalp kırmamayı öğrenmeleri gerek. Yemek yedir tuvaleti öğret her istediğini al ya da yaramazlık yapınca azarla sustur gitsin demekle çocuk yetişmiyor... insan yetişmiyor...
Zaten aile bu tarz konularda uyaran,çocuğuyla ilgilenen bir aile olsa bu yaşa kadar öğrenirlerdi alay etmemeleri gerektiğini.Arkadaşlarıyla dalga geçen çocukların ailelerini sorumsuz buluyorum. Çocuklarını uyarmaları gerek. Sonuçta okul da bi toplum, küçüklükten saygı duymayı,kalp kırmamayı öğrenmeleri gerek. Yemek yedir tuvaleti öğret her istediğini al ya da yaramazlık yapınca azarla sustur gitsin demekle çocuk yetişmiyor... insan yetişmiyor...
Ne kadar da yakisikli bi cocukmus. Cok etkilendim bu haberden. Hastaliklarla gorunusle dalga gecen cocuklarin velileri de oyle ki. Hic gormediniz mi koca koca insanlarin bunu yaptigini.
Bu cocugun ailesi de farketmemis sanirim bunalimli durumunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?