Cok güzel olmus dişlern pınarcm gülegüle kullan
peki nekdr durdu teller dişinde benmde aynen senin gibi suan eski haln gibi
bende korkuyorum acıkcası ya gitmekten teller büyükmüydü nasıldı
bilgi veirsen sevnrm canm birde nerde yaptırdn özelde falanmı kaca mal oldu sana?
en üstten 7. resmin öncesi ve sonrasını gördüğümde resmen şok oldum..
o berbat dişler nasıl güzelleşmiş nasıl düzelmiş öyle....
şaşırdım...
benim dişlerimde çok çarpık ne yapılabilir
Canım şeffafı öneriyor musun? Yoksa metal taktırın mı dersin?Kızlar 20 ay tedavi gördüm, bugün tellerim çıktı kesinlikle korkmayın, teller yemek yemenize engel değil sadece ısırarak yerken zorlanırsınız ama beklediğinize kesinlikle değecek. Çoğu insan telle nasıl gezicem takamam diyor ama telinde başka bi havası var bence, (benimkiler şeffaftı) şimdi onlarsız çok eksiğim desem de yalan :)
Şeffaf öneririm özellikle görüntüye önem verenler için :)Canım şeffafı öneriyor musun? Yoksa metal taktırın mı dersin?
Bugün 5. günüm. Yeni takıldı diş telim. 3 ay ara ile resimleri yükleyeceğim. Umarım diş teli takmaya karar vereceklere yardımcı olur resimler.
Eki Görüntüle 236445 Eki Görüntüle 236446 Eki Görüntüle 236447 Eki Görüntüle 236448 Eki Görüntüle 236449
:))seninki bişey mi sen benimkinin eski haline bak haksızmıyım sence bu dişlerle resim çekilmek istememekte :)))
benm tellerin çıktı :lepi:şuanda içten ön dişlerimde var sadece sabitlemek için oda bi kaç sene kalıyormuş benim 1 senedir var:)kaydirigubbakcemile3
bende dişlerimin büyüklüğünden müzdaribim acaba ne gbi çözümü olablrki ağız yapıma göre büyükler[/QUO
Eğer uzunlarsa törpülenebilir ama genişlerse bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?