• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortopediyle alakalı bilgisi olan

gossipgirl5

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
348
65
13
20
herkese merhaba, uzun süredir tam kalbimin olduğu noktada, sol kolumda, omzumda ve sırtımda ağrılarım var öncellikle kalp rahatsızlığım olabileceği konusunda doktora gittim ve kalple alakalı bir şey olmadığını söyledi. ancak hala korkuyorum kalple alakalı olmasından. fiziksel tıpa yönlendirmişti. yarın ortopediye randevum var sizce bu ağrılar bu yönden ne olabilir? kalple alakalı olabilir mi?
 
Geçmiş olsun boyun fıtığı olabilir,dr büyük ihtimalle mr isteyecektir
 
herkese merhaba, uzun süredir tam kalbimin olduğu noktada, sol kolumda, omzumda ve sırtımda ağrılarım var öncellikle kalp rahatsızlığım olabileceği konusunda doktora gittim ve kalple alakalı bir şey olmadığını söyledi. ancak hala korkuyorum kalple alakalı olmasından. fiziksel tıpa yönlendirmişti. yarın ortopediye randevum var sizce bu ağrılar bu yönden ne olabilir? kalple alakalı olabilir mi ah kardeşim ah stres tendir büyük ihtimalle fibromiyalji olabilirsin
 
Back
X