- Konu Sahibi kuebrahumeyra
-
giy giy yakışır sanada ,office edeGiyiyorum... Hatta genel de hep pantolon giyiyorum...
Pantolon unisex bir giysi çeşidi tıpkı gömlek ceket vs. gibi...
kapalı olduklarını hiç düşünmediğim iki kişi :) şaşırdım gerçektengiy giy yakışır sanada ,office ede
onlar benim bir tanelerim ya.kapalı olduklarını hiç düşünmediğim iki kişi :) şaşırdım gerçekten
onlar benim bir tanelerim ya.
civciv hesende bizim bir tanemizsin sarı civcivim
dökümlüde,bol paça yada dar paçada giyilebilir bence,çünki pardüse var sonuçta üstte neden giyilmesinki,pantolon kurtarıcıdır,naylon çorapmı diyeyim:) giymenize gerek kalmaz..pantalıon çok eski bir kıyafet değil. peygamberin yaşadığı dönemde pantalon yoktu ki. dinen yasak olsun. 17 yüzyılda giyildi ilk pantalonlar. adıda o dönemden gelir.eğer erkek kadın kıyafeti diye bakarsak olaya cekette giymeyelim paltoda. bunu her 2 cinste giyiyor. ayakkabıda her 2 cinsin giydiği şey. eldivende.kazakta,gömlekte. bu örnekler uzar gider..
kısaca bu sadece sonradan uydurulmuş bir düşünce.
eğer uzun bir pardesüyle kapatıyorsanız neden giymeyeseniz. önemli olan hatların belli olmaması değilmi..
benim eşim hiç anlamazz öyle şeylerden:)ben de kapanalı 2 yıl oldu canım nişanlıyken kapandım pantolon giyiyorum üzerine tunik giyiyorum genellikle şal takıyorum eşim pantolona karışmıyor daha çok şalı yaparken şöyle yap böyle yap sinir ediyor beni
ay canım kıyafet neyse de şal yapmaya karışınca da insan sinir oluyor tam oturtamadım yaparken oldu mu olmadı mı bazı hanımlar çok güzel eşarp yapıyorlar ya kıskanıyorum ben eşarp yapmayı pek beceremiyorum git gide daha kolay yaparım heralde erken yaşta kapansaydım şimdi oo ne eşarplar yapardım ama kapalı hanımların giyimi kuşamı açıklara göre daha zor gerçekten debenim eşim hiç anlamazz öyle şeylerden:)
elbette kesinlikle katılıyorumDün birini gördüm kapalı biriydi ama arkadan iç camaşırının dikiş kısımları belli oluyordu. Bu şimdi tesettür mü? Tesettürün ölçüsü bir erkeğin size baktığında cinsel arzularını harekete geçirecek özellikler taşımaması gerekir.
aaynaa lise dönemlerimi hatırlattın banaaa...senin avatar usagiyi hiç kaçırmazdım..ay yaaelbette kesinlikle katılıyorum
sende bizim bir tanemizsin sarı civcivim
ay ben de aynen hiç kaçırmazdım koşa koşa eve gelirdim ben hala izliyorum şimdi 2014 usagi var yeni çizimiyle ama ben eski halini hep seviyorum onu izl,yor musun izlemeni isterim ben de usagi gibi hem çok neşeli hem de çok sulu gözlüyümaaynaa lise dönemlerimi hatırlattın banaaa...senin avatar usagiyi hiç kaçırmazdım..ay yaa
hayalperest yaş kaç canım benim 30 ne kadardır kapalısın?aaynaa lise dönemlerimi hatırlattın banaaa...senin avatar usagiyi hiç kaçırmazdım..ay yaa
Bana da aciklar misin cok merak ettimHayır pantolon giymiyorum dışarda. Tesetture aykırı zaten.
Ev içinde, kadınların olduğu ortamlarda pantolon giyilebilir aslında, ama şöyle: vucut hatlarını belli etmeyecek, hani şu etek-pantolon tarzındaki bol pantolonlar var ya, işte onlardan olacak.
Eğer tesetturluysek, dışarda giydiğimiz kıyafetlerle evde giydiklerimiz aynı olmamalı. Dış elbisemiz, evde giydiğimiz zinetlerimizi örtmeli, göstermemeli.
Ve eşiniz pantolonun erkek giysisi olduğu noktasında doğru söylemiş. İsterseniz bunun ilmi kısmını özel olarak size açıklayabilirim delilleriyle.
Canimmm iyiyim sen nasilsinnadre kuzum nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?