örtülü hanimlar, pantolun giyormusunuz?

pantolon değil pantolun diyor :)
aradım baktım ama baska bir şey mi diye yok değil
ilginç geldi yani hala daha da geliyor kızmasın ama 4-5 kez aynı yazmış

dökümlüde,bol paça yada dar paçada giyilebilir bence,çünki pardüse var sonuçta üstte neden giyilmesinki,pantolon kurtarıcıdır,naylon çorapmı diyeyim:) giymenize gerek kalmaz..

ben de kapanalı 2 yıl oldu canım nişanlıyken kapandım pantolon giyiyorum üzerine tunik giyiyorum genellikle şal takıyorum eşim pantolona karışmıyor daha çok şalı yaparken şöyle yap böyle yap sinir ediyor beni

benim eşim hiç anlamazz öyle şeylerden:)

benim eşim hiç anlamazz öyle şeylerden:)
ay canım kıyafet neyse de şal yapmaya karışınca da insan sinir oluyor tam oturtamadım yaparken oldu mu olmadı mı bazı hanımlar çok güzel eşarp yapıyorlar ya kıskanıyorum ben eşarp yapmayı pek beceremiyorum git gide daha kolay yaparım heralde erken yaşta kapansaydım şimdi oo ne eşarplar yapardım ama kapalı hanımların giyimi kuşamı açıklara göre daha zor gerçekten de

Dün birini gördüm kapalı biriydi ama arkadan iç camaşırının dikiş kısımları belli oluyordu. Bu şimdi tesettür mü? Tesettürün ölçüsü bir erkeğin size baktığında cinsel arzularını harekete geçirecek özellikler taşımaması gerekir.

elbette kesinlikle katılıyorum

Bende kapalıyım ve pantololon giyiyorum.Hatta hiç eteğim yok .Ama bol paça pantolon hepsi ve tuniksiz uzun hırkasız giymem asla.Vücut hatlarımı kapatacak şekildedir tüm kıyafetlerim.Eşimde hiç karışmaz kıyafetime.Ancak renklerine bazen.açık tenli olduğum için bazı renkler beni ruh gibi gösteriyormuş

sende bizim bir tanemizsin sarı civcivim

O okypete sarı , civciv
sanki kahve uzun ve düz saçlı biri olduğuna eminmişim gibi sarıyı okuyunca şaşırdım

pantolonun erkek giyisisi olduğunu hiç düşünmüyorum,özellikle uzun entarili erkeklerin olduğu arabistanı ve diğer arap ülkelerindeki erkekleri düşününce.

aaynaa lise dönemlerimi hatırlattın banaaa...senin avatar usagiyi hiç kaçırmazdım..ay yaa
ay ben de aynen hiç kaçırmazdım koşa koşa eve gelirdim ben hala izliyorum şimdi 2014 usagi var yeni çizimiyle ama ben eski halini hep seviyorum onu izl,yor musun izlemeni isterim ben de usagi gibi hem çok neşeli hem de çok sulu gözlüyüm
bana çok saf bir kız gibi geliyor usagi çok tatlı ya

Ba
Bana da aciklar misin cok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…