hamileyken oruç tutan hamileye ben anne demiyorum.....Allah böyle bebeğinin değerini bilmeyenlere çoçuk verir.....yıllardır bebek hasretiyle yananlara kısmet olmaz...ey Allahım.....asıl bebeğinin değerini bilen o yıllardır özlem çeken annelerdir...acaba bir hamile kalsalar....neleri yapmazlardı....böyle oruç anneler hiç bir zaman bebek sahibi olmayı haketmiyorlar..
bu benim 2.gebeliğim birincisinde son ay ramazan dı oyüzden tutmamıştım.Ama şimdi rahatım çok şükür.doktorum da deneyebilirsin,kendini iyi hissedersen devam et dedi.cesareti de alınca başladım ve gerçekten sıkıntım yok çok şükür.ramazan orucunun yerine sadaka vermek olmadığı için sonradan tutmam gerekiyor ve inanın birinci hamileliğimdekini bile hala tutamadım.
bir de çalışsam ,yoğun olsam belki daha çok zorlar ama şükür ki bütün gün evdeyim,dinlenme imkanım var.ben konuyu meraktan açtım sadece "yargılamak veya yargılanmak "gibi bir niyetim yok yanlış anlaşılmasın..:)
hamileyken oruç tutan hamileye ben anne demiyorum.....Allah böyle bebeğinin değerini bilmeyenlere çoçuk verir.....yıllardır bebek hasretiyle yananlara kısmet olmaz...ey Allahım.....asıl bebeğinin değerini bilen o yıllardır özlem çeken annelerdir...acaba bir hamile kalsalar....neleri yapmazlardı....böyle oruç tutan anneler hiç bir zaman bebek sahibi olmayı haketmiyorlar..
bak ne güzel rabbim en doğrusunu biliyor ki kime nerde ne zaman evlat vereceğini çok iyi biliyor...
bence sizde rabbimin kime ne verdiğiyle uğraşmayın hayırlısını dileyin...
belkide bu kadar hırslı olduğunuz için sizde bebeği hak etmiyorsunuzdur orasını bilemeyiz değil mi
hamileyken oruç tutan hamileye ben anne demiyorum.....Allah böyle bebeğinin değerini bilmeyenlere çoçuk verir.....yıllardır bebek hasretiyle yananlara kısmet olmaz...ey Allahım.....asıl bebeğinin değerini bilen o yıllardır özlem çeken annelerdir...acaba bir hamile kalsalar....neleri yapmazlardı....böyle oruç tutan anneler hiç bir zaman bebek sahibi olmayı haketmiyorlar..
bak ne güzel rabbim en doğrusunu biliyor ki kime nerde ne zaman evlat vereceğini çok iyi biliyor...
bence sizde rabbimin kime ne verdiğiyle uğraşmayın hayırlısını dileyin...
belkide bu kadar hırslı olduğunuz için sizde bebeği hak etmiyorsunuzdur orasını bilemeyiz değil mi :1:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?