- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
selam canım
benim yorumum şu
senin gönlünde bir istek var
onun olmasını çok istiyorsun
ama sen ne kadar uğraşsan da senin bu isteğinin gerçekleşmesinde son kararı Allah verir
inşallah da hayırlısıyla sana isteğini verir
ancak sen onun emrini yerine getirmezsen Ondan nasıl rahmetini yardımını isteyebilirsin7
şimdiden vicdanın da bunu sana hissettiriyor
oruç tutmamak için gerçekten sağlığı çok tehlikeye sokan bir durum olması lazım
sen bu ay sabret
orucunu tut
Rabbim senin rızan benim için daha önemli, inşallah sen de benim gönlümdekini, hayırlısıyla nasip et, sana güveniyorum de
gerisini de Onun yüce kudretine bırak
çünkü belki de senin imtihanın da budur, acaba çok istediğin bir şey için ibadetini terk edecek misin diye
sibelcim 40 kilo vermissin ya sarkma oldu mu
yüzünde ya da degisiklik oldumu kilo vermenden dolayi yüz kisminda deforme oldu mu?
merhaba kızlar.ben iki hafta önce 6 yıldır isteyip de bi türlü yapamadığım diyetı yapmaya başladım.bu kadar iradeli olacağıma ben bile inanmazdım ama başardım 6 dan sonra birşey yememeye alıştrdım ve yaklaşık 4 kilo verdimm.fakat ramazan başladı bende 3 gün tuttum ama dikkatlı yememe rağmen kilo alıyorum.vücudum 6 dan sonra ne yersem yiyim eritemio kabızlık da başladı.bu yüzden de oruç tutmamaya karar verdim ve bugun tutmadım ama vicdan azabı çekiyorum.öyle 5-10 kilo fazlam olsa hiç tereddüt etmeden tutarım ama maalesef 30 kilo gibi bi kilo vermem lazım ve daha yaşım 20.bir an önce kilo verip bu kış sarkan kollarımı ameliyat ettirmek istyrm bunun için de hiç fazla kilom olmaması gerekiomuş..ama oruç tutmadığımm için çok vicdan azabı çekip utanıyorum önerilerinize ihtiyacım var...vakit ayırdıgınız için şimdiden teşekkürler..
Canım diyetine 1 ay sonra istikrarlı bir şekilde başlayabilirsin.. 11 ayda da rahat bir şekilde verirsin kilonu zaten.. Ama kilo için oruç tutmamazlık yapma lütfen.. Yemeklerde az yemeğe dikkat et zaten havalar sıcak olduğu için çoğunlukla suya yükleniyoruz ve karnımız bir nebze şişiyor zaten.. Sahurda çoğunlukla ne yiyorsun? Çok fazla ekmek tüketmemeye dikkat et..
merhaba kızlar.ben iki hafta önce 6 yıldır isteyip de bi türlü yapamadığım diyetı yapmaya başladım.bu kadar iradeli olacağıma ben bile inanmazdım ama başardım 6 dan sonra birşey yememeye alıştrdım ve yaklaşık 4 kilo verdimm.fakat ramazan başladı bende 3 gün tuttum ama dikkatlı yememe rağmen kilo alıyorum.vücudum 6 dan sonra ne yersem yiyim eritemio kabızlık da başladı.bu yüzden de oruç tutmamaya karar verdim ve bugun tutmadım ama vicdan azabı çekiyorum.öyle 5-10 kilo fazlam olsa hiç tereddüt etmeden tutarım ama maalesef 30 kilo gibi bi kilo vermem lazım ve daha yaşım 20.bir an önce kilo verip bu kış sarkan kollarımı ameliyat ettirmek istyrm bunun için de hiç fazla kilom olmaması gerekiomuş..ama oruç tutmadığımm için çok vicdan azabı çekip utanıyorum önerilerinize ihtiyacım var...vakit ayırdıgınız için şimdiden teşekkürler..
Biliyor musun ben geçen ramazanda başlamıştım diyet serüvenine tickerimden kaçla başladığımı görebilirsin :)
Hamur işi filan yememiştim iftardan sonra spor yapmıştım hatta ilk bir haftasında 3 kilo vermiştim sonra sonra verdim işte
Oruç asla kilo vermeye engel değil aksine nefsi terbiye ediyor.
Sen Rabbinden bir şey istiyorsan onun istediğini yapmalısın.
Vermeyip istemek olmaz.
Hem alırken nerdeydi aklımız canım 1 ay daha kilolu kal ne olacak o hırs kaybolmaz aksine daha da hırslanırsın
Biliyor musun ben geçen ramazanda başlamıştım diyet serüvenine tickerimden kaçla başladığımı görebilirsin :)
Hamur işi filan yememiştim iftardan sonra spor yapmıştım hatta ilk bir haftasında 3 kilo vermiştim sonra sonra verdim işte
Oruç asla kilo vermeye engel değil aksine nefsi terbiye ediyor.
Sen Rabbinden bir şey istiyorsan onun istediğini yapmalısın.
Vermeyip istemek olmaz.
Hem alırken nerdeydi aklımız canım 1 ay daha kilolu kal ne olacak o hırs kaybolmaz aksine daha da hırslanırsın
Canim ayni durumdayiz, 30 kg fazlam var, kollarım sarkmis durumda ve ramazan baslamadan kglarimi vermeye karar verdim..(null)
cnm ben mutlaka kahvaltı yapıyrm sahurda 2 haslanmış yumurta lor peyniri zeytin salatalık domates bir dilim de çavdar ekmeği ama sorun akşam yediğim şeyler su bile içsem kilo yapıo sanki akşambir de kabızlık var haftada bir yapabiliyrm büyük tuvaletimi söylemesi ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?