Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ezan başladığı anda imsak vakti girmiş demektirSahurda ezan okunurken su içip sigara yaktım çoğu Hoca oruç geçerli değildir diyor bilgisi olan yazabilir mi
Ezan okuduğu gibi ağızda lokma veya su varsa yutulur o geçerlidir. Ama okuduğunda daha yeni yeni bilerek yaktıysanız geçerli değildir orucunuz bozulmuşturSahurda ezan okunurken su içip sigara yaktım çoğu Hoca oruç geçerli değildir diyor bilgisi olan yazabilir mi
Ezan başladığı anda vakit girdiği için yemeyi içmeyi bırakmamız gerekiyorSahurda ezan okunurken su içip sigara yaktım çoğu Hoca oruç geçerli değildir diyor bilgisi olan yazabilir mi
Ooo canım sıkıldı hadi ortalığı karıştırayım tadında bir konuSahurda ezan okunurken su içip sigara yaktım çoğu Hoca oruç geçerli değildir diyor bilgisi olan yazabilir mi
Ezan normalde vakit girmeden bir dk gibi erken başlar bildiğim kadarıyla çünkü kimse tereddütle kalmasın diye. Ancak sizin yaptığınız da abes geldi bana biz küçükken baş ucumuza falan su koyardık müezzin Allah i Ekber diyene kadar içerdik bazen o bunu söylerken içerdik. Eğer duyup sondurduyseniz oruca niyetiniz var demektir ama ezanla birlikte yaktiysaniz zaten gonlunuz yok .Sahurda ezan okunurken su içip sigara yaktım çoğu Hoca oruç geçerli değildir diyor bilgisi olan yazabilir mi